You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
καλησπερα ραντεον τι κανισ :-* :-* :-*Καλησπερα σ'ολους και φιλακια στη Λενιω
καλησπερα ραντεον τι κανισ :-* :-* :-*
αρκετα καλα,εσυ τι κανεις????
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
μπα κυριε life??? μας προσεξατε και μας?.....Και στη Κελυ φιλια, που μαs κανει παρεα
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Την καλησπέρα μου και φιλιά στα δυο μελαχροινά κορίτσια που δουλεύουν τώρα...
Νομίζω έχετε ανανεωθεί τρομερά, σε σχέση με από τότε που σας είχα δει εγώ απο κοντά πριν μηνες (βέβαια και τότε ήσασταν κουκλάρες!)
Ανυπομονώ να έρθω....
Νομίζω έχετε ανανεωθεί τρομερά, σε σχέση με από τότε που σας είχα δει εγώ απο κοντά πριν μηνες (βέβαια και τότε ήσασταν κουκλάρες!)
Ανυπομονώ να έρθω....
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
καλησπερα κυριε σαρουμαν.....εισουν ο πρωτος μου πελατης στο 104 κυριακη θυμαμαι ηταν....Την καλησπέρα μου και φιλιά στα δυο μελαχροινά κορίτσια που δουλεύουν τώρα...
Ανυπομονώ να έρθω....
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
καλησπερα κυριε σαρουμαν.....εισουν ο πρωτος μου πελατης στο 104 κυριακη θυμαμαι ηταν....
Ακριβώς! Θυμάμαι είχες αργήσει στη δουλειά...γιατί κάτι προσωπικο σου είχε τύχει (κάποια άλλη στη θέση σου ίσως δεν ερχόταν καθόλου). Εσύ όμως ήρθες!
Και παρόλα αυτά είχες και διάθεση στο δωμάτιο... μου έκανε φοβερή εντύπωση ο επαγγελματισμός σου εκείνη τη μέρα...
Και δεν το λέω για να σε κολακέψω.... έτσι είναι....
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ακριβώς! Θυμάμαι είχες αργήσει στη δουλειά...γιατί κάτι προσωπικο σου είχε τύχει (κάποια άλλη στη θέση σου ίσως δεν ερχόταν καθόλου). Εσύ όμως ήρθες!
Και παρόλα αυτά είχες και διάθεση στο δωμάτιο... μου έκανε φοβερή εντύπωση ο επαγγελματισμός σου εκείνη τη μέρα...
μπραβο τωρα που τα λες αυτα το θυμαμαι και εγω ;)
εσυ τις ειχες κανει ποδαρικο δηλ της κελλυς μωρο?
γιαυτο βγηκε τοσο ξεπεταγμενη
ε αφου εισαι γουρλης μαναρι μου
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
καλα ειμαι και γω μωρο μου :-* :-* :-*αρκετα καλα,εσυ τι κανεις????
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
καλησπερα και απο μενα μωρο :-* :-* :-*Την καλησπέρα μου και φιλιά στα δυο μελαχροινά κορίτσια που δουλεύουν τώρα...
Ανυπομονώ να έρθω....
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
τα θυμασαι βλεπω κουκλε μου.....οποτε θυμασαι και τον λογο που ειχα αργησει....Ακριβώς! Θυμάμαι είχες αργήσει στη δουλειά...γιατί κάτι προσωπικο σου είχε τύχει (κάποια άλλη στη θέση σου ίσως δεν ερχόταν καθόλου). Εσύ όμως ήρθες!
πραγματικα μου εφερες γουρι ιατι στο αυταρχηκο απο οτι λενε ειμαι καλη....
τελος παντων ελπιζω να σε δουμε συντομα φιλια πολλα :-* :-* :-*
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
καλησπερα φιλεναδαμπραβο τωρα που τα λες αυτα το θυμαμαι και εγω ;)
εσυ τις ειχες κανει ποδαρικο δηλ της κελλυς μωρο?
γιαυτο βγηκε τοσο ξεπεταγμενη
ε αφου εισαι γουρλης μαναρι μου
καλα ειμαι και γω μωρο μου :-* :-* :-*
Ελένη δεν θα σου ερθω τελικα σήμερα. Λόγω δουλείας αργησα να έρθω σπίτι και είμαι λίγο κουρασμένος! Θα σου φέρω σοκολατίτσα όταν έρθω απο τις διακοπές μου!! Φιλάκια!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
καλησπερα φιλεναδα
τι κανεις τρελλεγκο :-* :-*
με ξυπνησες σημερα >
ακου εκει να ερχεστε πρωτες εσεις στο μαγαζι και οι τσατσαδες που εχουν τα κλειδια να ειναι ακομη στο δρομο >
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ρε μπουμπου περιμενα στην πορτα με δυο απο τα πολλα αγορια μου 30 λεπτατι κανεις τρελλεγκο :-* :-*
με ξυπνησες σημερα >
ακου εκει να ερχεστε πρωτες εσεις στο μαγαζι και οι τσατσαδες που εχουν τα κλειδια να ειναι ακομη στο δρομο >
ειχαν καβλες τα αγορια μου πρωι πρωι τοσο πολυ που φτιαχτηκανε στο δρομο μονο που με βλεπανε....παρα τριχα να στο πεζοδρομιο
τι κανεις τρελλεγκο :-* :-*
με ξυπνησες σημερα >
εγώ θυμάμαι πρίν δύο-δύομισι χρόνια περίπου να περιμένουμε έξω απο το μαγαζί την τότε κοπέλα Τατιάνα να έρθει μαλιστα τότε ο πανω όροφος ήταν διαμέρισμα που έμενε η Μπου-Μπου και καθως περιμέναμε πετάχτηκε στο μπαλκόνι για να ανοιξει σε μια φιλη της που είχε πιασει κουβέντα με κάτι πιτσιρίκια κάτω!
καλα ειμαι και γω μωρο μου :-* :-* :-*
Λενιω μου αυτο για σενα!!!
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
μα ειναι δυνατον να ερθει η κοκοτα στην δουλεια πριν την τσατσα???τι κανεις τρελλεγκο :-* :-*
με ξυπνησες σημερα >