sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
μμμμμμμμμμμμμμμμμμ μονο εσυ μασ εχεισ βγι σκλιροσ εδο μεσαΝαι παντα. Εγω ανυπομονω να δω φαση Ελενακι-Αλικη
μμμμμμμμμμμμμμμμμμ μονο εσυ μασ εχεισ βγι σκλιροσ εδο μεσαΝαι παντα. Εγω ανυπομονω να δω φαση Ελενακι-Αλικη
χαχαχχαχαχα πιοσ μου ειρθε εδω μεσα αχχχχχχχχχχχ χιλεσ φορεσ θα προτιμο το μαστιγιο σου οαρα αυτο που επαθα σημερα
οχει οχει κοντοσουβλι σημερα τρελαθικα
πεστα πεστα γιατι μασ βιενι και αγριοσ αλα θα το δουμε απο κοντα αυτοEγω παντωs βλεπονταs σε(απο φωτο) δεν μπορω να φανταστω πωs καποιοs θελει να σε χτυπησει με κατι μη.........κρεατενιο
αχχχχχχχχχχχ λουκα δεν το καταλαβεσ καλα εγω εγινα κοντοσουβλι μαι εδεσε στο παγο και μαι γαργαλουσε τι να σου πο για φτο λεο καλιτερα τα μαστιγια σου ;)Δηλαδη σε εσενα σου πεφτουν ολα, απο μαστιγια, πουρα, αφρολουτρα και τωρα κοντο-σουβλι! Ποσο κοντο μωρο??
αχχχχχχχχχχχ λουκα δεν το καταλαβεσ καλα εγω εγινα κοντοσουβλι μαι εδεσε στο παγο και μαι γαργαλουσε τι να σου πο για φτο λεο καλιτερα τα μαστιγια σου ;)
πεστα πεστα γιατι μασ βιενι και αγριοσ αλα θα το δουμε απο κοντα αυτο
πεστα πεστα γιατι μασ βιενι και αγριοσ αλα θα το δουμε απο κοντα αυτο
ναι και πολι τωρα θα περιμενο καπιν να μαι κανι και κοκορετσι να μιν εχο παραπονα ολα τα καλα εγω τα μαζεβωεδω μιλαμε προχωρημενα βιτσια
Eγω παντωs βλεπονταs σε(απο φωτο) δεν μπορω να φανταστω πωs καποιοs θελει να σε χτυπησει με κατι μη.........κρεατενιο
ναι και πολι τωρα θα περιμενο καπιν να μαι κανι και κοκορετσι να μιν εχο παραπονα ολα τα καλα εγω τα μαζεβω
Εγω παντωs δεν εχω χορτασει ακομα το νορμαλ για να φτασω στα μαστιγια
Ειμαι κατα τηs βιαs και υπερ-μαχοs τηs Ελενο-φιλιαs .....Το ξερω ..σ αρεσε
Ναι το μωρο εχει μια ...................φωτογενεια και το εχει παρει πανω του!
εσυ ειπαμε το πουρο σου θα φερισ και δεν θα χριαστι τιποτα αλο μετα ;)Εχεις γινει διασημη μωρο. Περιμενε να περασω και εγω για να δοκιμασεις κατι καινουργιο!!
εσυ ειπαμε το πουρο σου θα φερισ και δεν θα χριαστι τιποτα αλο μετα ;)
εισαι συγουροσ βλεπο χαχαχχαχαχα αλα το κελλακυ ειναι δικαμου ;)χαμενο σε βλεπο οταν θα ερθισΕ και το Κελλακυ δεν θα συμβαλει τιποτα???
Ολεs μαζι στον αγωνα....Το δεντρο τηs ηδονηs ποτιζεται με σπερμαΕ και το Κελλακυ δεν θα συμβαλει τιποτα???
πεστα λιφε πεστα αλα ουτε σπερμα δεν θα τον αφισουμε να βγαλι απο τιν ταλεπορια που θα εχει να περασειΟλεs μαζι στον αγωνα....Το δεντρο τηs ηδονηs ποτιζεται με σπερμα
εισαι συγουροσ βλεπο χαχαχχαχαχα αλα το κελλακυ ειναι δικαμου ;)χαμενο σε βλεπο οταν θα ερθισ
πεστα λιφε πεστα αλα ουτε σπερμα δεν θα τον αφισουμε να βγαλι απο τιν ταλεπορια που θα εχει να περασει