Νέα

στουντιο η οχι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MBOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
758
Πόντοι
2.225
Καλησπερα σε ολους εδώ και 6 μηνες εχω μόνιμη σχεση με αριστη σεξουαλικη ζωη μια που κανουμε σεχ 3-4 φορες την μερα και τον πρωτο καιρο καναμε συνεχεια :P Η κοπελα μου γαμαει απιστευτα αλλα πλεον και εγω την κανω να περναει τελεια..λογικα μετα από τοσο καιρο ο ενας εμαθε τον άλλο το θεμα μου είναι ότι παντα ειχα απωθημένο να γαμισω μια γκομενα με μεγαλο στηθος εστω και μια φορα που σημαίνει να παω σε στουντιο μια και δεν θελω να παιζω μονιμα και φυσικα δεν θελω να επηρεαστεί η σχέση μου δεν είναι ότι το σκεφτομαι συνεχεία αλλα μπαίνοντας στο σιτε εδώ κολάζομαι :P εντοπισα μεσω του σιτε ομορφες παρουσιες στα στουντιο ……. Το ερωτημα είναι να παω να μου φυγει ή θα παω και θα μου κολίσει να πηγαίνω συνεχεια…

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Καλησπερα σε ολους εδώ και 6 μηνες εχω μόνιμη σχεση με αριστη σεξουαλικη ζωη μια που κανουμε σεχ 3-4 φορες την μερα και τον πρωτο καιρο καναμε συνεχεια :P Η κοπελα μου γαμαει απιστευτα αλλα πλεον και εγω την κανω να περναει τελεια..λογικα μετα από τοσο καιρο ο ενας εμαθε τον άλλο το θεμα μου είναι ότι παντα ειχα απωθημένο να γαμισω μια γκομενα με μεγαλο στηθος εστω και μια φορα που σημαίνει να παω σε στουντιο μια και δεν θελω να παιζω μονιμα και φυσικα δεν θελω να επηρεαστεί η σχέση μου δεν είναι ότι το σκεφτομαι συνεχεία αλλα μπαίνοντας στο σιτε εδώ κολάζομαι :P εντοπισα μεσω του σιτε ομορφες παρουσιες στα στουντιο ……. Το ερωτημα είναι να παω να μου φυγει ή θα παω και θα μου κολίσει να πηγαίνω συνεχεια…

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά η γκόμενα σου στα φοράει

OP
OP
M

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
758
Πόντοι
2.225
αποκλειτε γιατι συγκατικουμε εκτος αν κανει κατι στο ανσασερ
γιατι το λες αυτο ομως ?

OP
OP
M

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
758
Πόντοι
2.225
ναι αλλα δεν στεκει αυτο που λες.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μετα απο 6 μηνες που πηδιεστε , το κανετε ακομα 3-4 φορες την ημερα λες , και στην αρχη το κανατε συνεχεια. Δηλαδη ρε παλικαρι το συνεχεια ποσες φορες ειναι ημερησιως? 10,12,15?
Τι πινεις , να πινουμε και εμεις οι γεροι.

OP
OP
M

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
758
Πόντοι
2.225
εχεις ενα δικαιο και εσυ αλλα ετσι μας βγενει.
επι του θεματος τι λες να κανω?

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Να τις κανεις δωρο τα Χριστουγεννα , μια πλαστικη επεμβαση στηθους. Με τοσες φορες που το κανετε , και θα το χαρεις και θα κανεις αποσβεση σε χρονο dt.

OP
OP
M

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
758
Πόντοι
2.225
καλη ιδεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι να θελει και η κοπελα σου να κανει πλαστικη, τη ρωτησες? τεσπα εγω τα στουντιο δε τα θεωρω value for money, αφου στο πενηνταρικο που θα δωσεις καθονται το πολυ 20 λεπτα μες στο δωματιο και ισως μπορει και λιγοτερο. Ενω με ενα 100 περιπου μεσο ορο + 20 το ξενοδοχειο μπορει να περασεις μια πολυ ευχαριστη ωρα με ενα call-girl. Αμα ψαχτεις υπαρχουν πολυ καλες περιπτωσεις στα call-girls. Ουτως η αλλως δε θες να το κανεις συνεχεια, γιατι να μη το ευχαριστηθεις και να χεις και την ησυχια σου σε ενα χοτελ.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν πας σε στουντιο το σιγουρο ειναι πως θα ξαναπας και θα ξαναπας.......

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1.
Καλησπερα σε ολους εδώ και 6 μηνες εχω μόνιμη σχεση με αριστη σεξουαλικη ζωη μια που κανουμε σεχ 3-4 φορες την μερα και τον πρωτο καιρο καναμε συνεχεια :P

2.
Η κοπελα μου γαμαει απιστευτα αλλα πλεον και εγω την κανω να περναει τελεια.

3.
παντα ειχα απωθημένο να γαμισω μια γκομενα με μεγαλο στηθος

4.
να παω σε στουντιο μια και δεν θελω να παιζω μονιμα

5.
Το ερωτημα είναι να παω να μου φυγει ή θα παω και θα μου κολίσει να πηγαίνω συνεχεια…

1.
6 μηνες = 26 εβδομαδες = 182 ημερες * 4 φορες = 728 φορες.
Αν ο πρωτος καιρος (δηλαδη 2 μηνες για παραδειγμα) ηταν ας πουμε 6 φορες τη μερα,
το ποσο ανεβαινει στις 273 φορες. Αρα 273 + 728 = 1001 φορες.

Τα συμπερασματα δικα σας.

2.
Η κοπελα σου γαμαει απιστευτα. Αρα τον τρως απο τη κοπελα σου με λιγα λογια?

3.
Να το κανεις.

4.
Να πας.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.500
Πόντοι
456
1.
6 μηνες = 26 εβδομαδες = 182 ημερες * 4 φορες = 728 φορες.
Αν ο πρωτος καιρος (δηλαδη 2 μηνες για παραδειγμα) ηταν ας πουμε 6 φορες τη μερα,
το ποσο ανεβαινει στις 273 φορες. Αρα 273 + 728 = 1001 φορες.

Τα συμπερασματα δικα σας.

2.

3.
Να το κανεις.

4.
Να πας.

Το 5 το ξεχασες   :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
2.

προφανώς το παλικάρι έχει ζήσει Αμερική Αγγλία όπου το γαμώ fuck μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενεργητικά για την γυναίκα, πας δηλαδή με κάποια που σου κάνει καλό κρεβάτι, μπορείς να πεις, she fucked me real good, εντάξει δεν εννοείς σε πήδηξε με δονητή, εσύ την πήδηξες.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
προφανώς το παλικάρι έχει ζήσει Αμερική Αγγλία όπου το γαμώ fuck μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενεργητικά για την γυναίκα, πας δηλαδή με κάποια που σου κάνει καλό κρεβάτι, μπορείς να πεις, she fucked me real good, εντάξει δεν εννοείς σε πήδηξε με δονητή, εσύ την πήδηξες.

Τι να πω! Νεα κολπα!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Να παs......θα το κανειs απο περιεργεια την πρωτη φορα, απο ερωτηση την δευτερη φορα, απο επιβεβαιωση την τριτη φορα, απο εναλλαγη την τεταρτη φορα ......... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom