Καλησπερα σε ολους εδώ και 6 μηνες εχω μόνιμη σχεση με αριστη σεξουαλικη ζωη μια που κανουμε σεχ 3-4 φορες την μερα και τον πρωτο καιρο καναμε συνεχεια Η κοπελα μου γαμαει απιστευτα αλλα πλεον και εγω την κανω να περναει τελεια..λογικα μετα από τοσο καιρο ο ενας εμαθε τον άλλο το θεμα μου είναι ότι παντα ειχα απωθημένο να γαμισω μια γκομενα με μεγαλο στηθος εστω και μια φορα που σημαίνει να παω σε στουντιο μια και δεν θελω να παιζω μονιμα και φυσικα δεν θελω να επηρεαστεί η σχέση μου δεν είναι ότι το σκεφτομαι συνεχεία αλλα μπαίνοντας στο σιτε εδώ κολάζομαι εντοπισα μεσω του σιτε ομορφες παρουσιες στα στουντιο ……. Το ερωτημα είναι να παω να μου φυγει ή θα παω και θα μου κολίσει να πηγαίνω συνεχεια…
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
στουντιο η οχι ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MBOY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Καλησπερα σε ολους εδώ και 6 μηνες εχω μόνιμη σχεση με αριστη σεξουαλικη ζωη μια που κανουμε σεχ 3-4 φορες την μερα και τον πρωτο καιρο καναμε συνεχεια Η κοπελα μου γαμαει απιστευτα αλλα πλεον και εγω την κανω να περναει τελεια..λογικα μετα από τοσο καιρο ο ενας εμαθε τον άλλο το θεμα μου είναι ότι παντα ειχα απωθημένο να γαμισω μια γκομενα με μεγαλο στηθος εστω και μια φορα που σημαίνει να παω σε στουντιο μια και δεν θελω να παιζω μονιμα και φυσικα δεν θελω να επηρεαστεί η σχέση μου δεν είναι ότι το σκεφτομαι συνεχεία αλλα μπαίνοντας στο σιτε εδώ κολάζομαι εντοπισα μεσω του σιτε ομορφες παρουσιες στα στουντιο ……. Το ερωτημα είναι να παω να μου φυγει ή θα παω και θα μου κολίσει να πηγαίνω συνεχεια…
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά η γκόμενα σου στα φοράει
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
αποκλειτε γιατι συγκατικουμε εκτος αν κανει κατι στο ανσασερ
γιατι το λες αυτο ομως ?
Σε μια σχέση πάντα το έχουμε αυτό ως δεδομένο
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Μετα απο 6 μηνες που πηδιεστε , το κανετε ακομα 3-4 φορες την ημερα λες , και στην αρχη το κανατε συνεχεια. Δηλαδη ρε παλικαρι το συνεχεια ποσες φορες ειναι ημερησιως? 10,12,15?Καλησπερα σε ολους εδώ και 6 μηνες εχω μόνιμη σχεση με αριστη σεξουαλικη ζωη μια που κανουμε σεχ 3-4 φορες την μερα και τον πρωτο καιρο καναμε συνεχεια Η κοπελα μου γαμαει απιστευτα αλλα πλεον και εγω την κανω να περναει τελεια..λογικα μετα από τοσο καιρο ο ενας εμαθε τον άλλο το θεμα μου είναι ότι παντα ειχα απωθημένο να γαμισω μια γκομενα με μεγαλο στηθος εστω και μια φορα που σημαίνει να παω σε στουντιο μια και δεν θελω να παιζω μονιμα και φυσικα δεν θελω να επηρεαστεί η σχέση μου δεν είναι ότι το σκεφτομαι συνεχεία αλλα μπαίνοντας στο σιτε εδώ κολάζομαι εντοπισα μεσω του σιτε ομορφες παρουσιες στα στουντιο ……. Το ερωτημα είναι να παω να μου φυγει ή θα παω και θα μου κολίσει να πηγαίνω συνεχεια…
Τι πινεις , να πινουμε και εμεις οι γεροι.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Να τις κανεις δωρο τα Χριστουγεννα , μια πλαστικη επεμβαση στηθους. Με τοσες φορες που το κανετε , και θα το χαρεις και θα κανεις αποσβεση σε χρονο dt.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αφοτου εισθε εσεις αγαπητε κερατας , νυν μη κερατας αλλουσι...Σε μια σχέση πάντα το έχουμε αυτό ως δεδομένο
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
αφοτου εισθε εσεις αγαπητε κερατας , νυν μη κερατας αλλουσι...
Όλοι είμαστε κερατάδες μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο
αφοτου εισθε εσεις αγαπητε κερατας , νυν μη κερατας αλλουσι...
δεν ειμαι και το σκεφτομε πολυ να γινω καθως δεν ειμαι 100% σιγουρος
aficionado30
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Το θεμα ειναι να θελει και η κοπελα σου να κανει πλαστικη, τη ρωτησες? τεσπα εγω τα στουντιο δε τα θεωρω value for money, αφου στο πενηνταρικο που θα δωσεις καθονται το πολυ 20 λεπτα μες στο δωματιο και ισως μπορει και λιγοτερο. Ενω με ενα 100 περιπου μεσο ορο + 20 το ξενοδοχειο μπορει να περασεις μια πολυ ευχαριστη ωρα με ενα call-girl. Αμα ψαχτεις υπαρχουν πολυ καλες περιπτωσεις στα call-girls. Ουτως η αλλως δε θες να το κανεις συνεχεια, γιατι να μη το ευχαριστηθεις και να χεις και την ησυχια σου σε ενα χοτελ.
1.
Καλησπερα σε ολους εδώ και 6 μηνες εχω μόνιμη σχεση με αριστη σεξουαλικη ζωη μια που κανουμε σεχ 3-4 φορες την μερα και τον πρωτο καιρο καναμε συνεχεια
2.
Η κοπελα μου γαμαει απιστευτα αλλα πλεον και εγω την κανω να περναει τελεια.
3.
παντα ειχα απωθημένο να γαμισω μια γκομενα με μεγαλο στηθος
4.
να παω σε στουντιο μια και δεν θελω να παιζω μονιμα
5.
Το ερωτημα είναι να παω να μου φυγει ή θα παω και θα μου κολίσει να πηγαίνω συνεχεια…
1.
6 μηνες = 26 εβδομαδες = 182 ημερες * 4 φορες = 728 φορες.
Αν ο πρωτος καιρος (δηλαδη 2 μηνες για παραδειγμα) ηταν ας πουμε 6 φορες τη μερα,
το ποσο ανεβαινει στις 273 φορες. Αρα 273 + 728 = 1001 φορες.
Τα συμπερασματα δικα σας.
2.
Η κοπελα σου γαμαει απιστευτα. Αρα τον τρως απο τη κοπελα σου με λιγα λογια?
3.
Να το κανεις.
4.
Να πας.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.500
- Πόντοι
- 456
1.
6 μηνες = 26 εβδομαδες = 182 ημερες * 4 φορες = 728 φορες.
Αν ο πρωτος καιρος (δηλαδη 2 μηνες για παραδειγμα) ηταν ας πουμε 6 φορες τη μερα,
το ποσο ανεβαινει στις 273 φορες. Αρα 273 + 728 = 1001 φορες.
Τα συμπερασματα δικα σας.
2.
3.
Να το κανεις.
4.
Να πας.
Το 5 το ξεχασες
Το 5 το ξεχασες
Το ειδα αλλα βαριομανε να κανω τροποποιηση!!!
5.
Να παει.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
2.
προφανώς το παλικάρι έχει ζήσει Αμερική Αγγλία όπου το γαμώ fuck μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενεργητικά για την γυναίκα, πας δηλαδή με κάποια που σου κάνει καλό κρεβάτι, μπορείς να πεις, she fucked me real good, εντάξει δεν εννοείς σε πήδηξε με δονητή, εσύ την πήδηξες.
προφανώς το παλικάρι έχει ζήσει Αμερική Αγγλία όπου το γαμώ fuck μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενεργητικά για την γυναίκα, πας δηλαδή με κάποια που σου κάνει καλό κρεβάτι, μπορείς να πεις, she fucked me real good, εντάξει δεν εννοείς σε πήδηξε με δονητή, εσύ την πήδηξες.
Τι να πω! Νεα κολπα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 97K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21