Τα ελληνικα σου ηταν πολυ καλα....αλλα βλεπω οτι κ τα γραπτα σου επισης....γιατι τοσο πρωινη?καλημερα μωρακι))))
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ευχαριστω..)Τα ελληνικα σου ηταν πολυ καλα....αλλα βλεπω οτι κ τα γραπτα σου επισης....γιατι τοσο πρωινη?
εεε ξυπνησα, καταλαβα οτι βαριεμαι να παω στη δουλεια και ειπα να μπω εδω μεσα να σας ενημερωσω...))
εμενα με ενημερωσες αλλα...κ με εξημερωσες την προηγουμενη κυριακη το μεσημερι γυρω στις 3.Για να δω ποσο καλη εισαι στην μνημη..ευχαριστω..)
εεε ξυπνησα, καταλαβα οτι βαριεμαι να παω στη δουλεια και ειπα να μπω εδω μεσα να σας ενημερωσω...))
εεε δεν εχω καλη μνημη... ξανθια ειμαιεμενα με ενημερωσες αλλα...κ με εξημερωσες την προηγουμενη κυριακη το μεσημερι γυρω στις 3.Για να δω ποσο καλη εισαι στην μνημη..
Μονο στο χρωμα ...γιατι με την κουβεντα που καναμε αλλα καταλαβα εγω.Κ καλα μιλουσες αλλα κ σωστα.Αν δεν το βρηκες ακομη θα σου δωσω μια μικρη βοηθεια..εεε δεν εχω καλη μνημη... ξανθια ειμαι
για δωσε μουΜονο στο χρωμα ...γιατι με την κουβεντα που καναμε αλλα καταλαβα εγω.Κ καλα μιλουσες αλλα κ σωστα.Αν δεν το βρηκες ακομη θα σου δωσω μια μικρη βοηθεια..
Μιλησαμε αρκετα για.....το "δομ" σου,το δικο μου το "δομ" αλλα κ για το ποσο ακριβα ειναι τα "δομ" κ γενικα για την ακριβεια που υπαρχει αλλα κ ποσο ακριβα ειναι τα "δομ" στην Μοσχα κ σε καθε μεγαλη πολη της Ρωσιας.Τωρα θυμηθηκες κατι?Αν ναι για δωσε κ εσυ κατι για να καταλαβω αν με θυμηθηκες..για δωσε μου
α, μαλιστα, τωρα νομιζω οτι καταλαβα..)))Μιλησαμε αρκετα για.....το "δομ" σου,το δικο μου το "δομ" αλλα κ για το ποσο ακριβα ειναι τα "δομ" κ γενικα για την ακριβεια που υπαρχει αλλα κ ποσο ακριβα ειναι τα "δομ" στην Μοσχα κ σε καθε μεγαλη πολη της Ρωσιας.Τωρα θυμηθηκες κατι?Αν ναι για δωσε κ εσυ κατι για να καταλαβω αν με θυμηθηκες..
εχεις πμ
καλημερα και σε σενα αγορι μου!μου αρεσει πολυ το αvatar σου νταρια,ειναι πολυ γλυκο οπως και εσυ,καλημερα
πως εισαι?))
εγω εδω... ψυλοβαριεμαι τελευταια και δεν ξερω τι να κανω.....λιγο περιεργα αυτες τις μερες,δεν εχω βρει ακομη τον ρυθμο μου οσον αφορα τη καθημερινοτητα,εσυ τι κανεις?
Επισκέπτης
δουλεια το καλυτερο φαρμακο !!!!!εγω εδω... ψυλοβαριεμαι τελευταια και δεν ξερω τι να κανω.....
εγω θα'λεγα να παω σε καμια Αιγυπτο να κανω ηλιοθεραπεια, και θα σας γυρησω φρεσκα-φρεσκα)))δουλεια το καλυτερο φαρμακο !!!!!
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν πιστευω να εφυγες τελικα για Αιγυπτο και να μην μας ειπες τιποτα? Που εισαι χαμενη τοσες μερες κοριτσαρα μου?εγω θα'λεγα να παω σε καμια Αιγυπτο να κανω ηλιοθεραπεια, και θα σας γυρησω φρεσκα-φρεσκα)))
δεν εφυγα πουθενα αγορι μου))Δεν πιστευω να εφυγες τελικα για Αιγυπτο και να μην μας ειπες τιποτα? Που εισαι χαμενη τοσες μερες κοριτσαρα μου?
απλα ειπα να ξεκουραστω λιγακι)))
καλημερα σε ολους!
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Σκέφτηκες ποτέ να αρχήσεις πλέξιμο ?????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις