ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Υπεροχος. Οχι μονο καλος.ε ναι πολυ μ'αρεσει, καλος δεν ειναι?)
Υπεροχος. Οχι μονο καλος.ε ναι πολυ μ'αρεσει, καλος δεν ειναι?)
να ξερεις οτι ειναι πολυ δυσκολο αμα ο αλλος ειναι εκτος χορου......Ειλικρινά έτσι όπως το σκέφτομαι ΤΩΡΑ (γιατί αλλο να είσαι στο χορό και αλλο να εισαι απ εξω) νομίζω οτι θα με τιμούσε εαν μια κοπέλα μου ανοιγόταν τόσο πολύ.
και πως να μαθουμε ποτε θα ξεκινησει?Υπεροχος. Οχι μονο καλος.
Οταν λεω σοβαρη δεν εννοω για γαμο. Εννοω κατι σταθερο και οχι της μιας ημερας. Που να ξερει ποια εισαι και να σε αποδεχεται οπως εισαι. ;) ;) ;)αμα δεν ειναι σοβαρη σχεση- ενταξει, αλλα για σοβαρη παλι λεω οτι πρεπει να σταματησω τη δουλεια)))
Θα προσπαθησω να μαθω και θα σου πω.και πως να μαθουμε ποτε θα ξεκινησει?
ευκολο μαθενεται το ποια ειμαι))))))))Οταν λεω σοβαρη δεν εννοω για γαμο. Εννοω κατι σταθερο και οχι της μιας ημερας. Που να ξερει ποια εισαι και να σε αποδεχεται οπως εισαι. ;) ;) ;)
ναι ναι πες μου, γιατι με εχουν ρωτησει και καποιες φιλιναδες μου για να παμε....)Θα προσπαθησω να μαθω και θα σου πω.
και αυτο ειναι δυσκολο να βρεις μια καλη σχεση κανοντας τη δουλεια αυτη... ποτε δεν ξερεις τι θελει ο αλλος απο εσενα.....Η αλήθεια είναι οτι ζούμε σε μια κοινωνία ακρως υποκριτική και ελεεινη...
Παντως σίγουρα εαν ζουσες σε μια κεντρικοευρωπαικη χωρα η αποδοχη της δουλειας σου θα ηταν πολυ ευκολη υποθεση.
Βεβαι μην ξεχνας οτι εδω μπορεί καποιος να σε δεχτεί βλεποντας πισω απο σενα καποια χρήματα... για αυτο θελει προσοχη πολυ.
Ειναι πολυ εξυπνη κοπελα φιλαρακι για να την πατησει τοσο ευκολα και να πεσει σε τετοιον τυπο. ;) ;) ;)Βεβαι μην ξεχνας οτι εδω μπορεί καποιος να σε δεχτεί βλεποντας πισω απο σενα καποια χρήματα... για αυτο θελει προσοχη πολυ.
Λες οτι δεν μπορει να υπαρχει καποιος που θα θελει μονο εσενα και τιποτε αλλο απο σενα?και αυτο ειναι δυσκολο να βρεις μια καλη σχεση κανοντας τη δουλεια αυτη... ποτε δεν ξερεις τι θελει ο αλλος απο εσενα.....
πολυ σοστο....Τωρα είπες τη μεγάλη κουβέντα... ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ... Ολες οι σχεσεις είναι καννιβαλιστικές με τασεις αυτοκαταστροφικές... ο ενας θελει να καπελωσει τον αλλο....
Ποτε δεν καθονται ισοτιμα να μιλησουν ...ΔΙΑΛΟΓΟΣ... ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ
καλημερα καλημερα..)) που ειναι το ωραιο αβαταρ σου?)))))))Καλημέρα μωρό Ντάρια .
προσπαθω.....Ειναι πολυ εξυπνη κοπελα φιλαρακι για να την πατησει τοσο ευκολα και να πεσει σε τετοιον τυπο. ;) ;) ;)
το ονειρο μου!!!!πολυ σοστο....
ειχες ποτε σου σχεση με ιεροδουλη?
για ποιο λες ?καλημερα καλημερα..)) που ειναι το ωραιο αβαταρ σου?)))))))
δλδ νομιζεις οτι κερδιζεις τι??????το ονειρο μου!!!!