amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Που θέλεις να ποιούμε μωρό μου ? I'm Ready .
γιατι????)οκ μωρό μου :-* . ευτυχώς την κοπανάμε τα μαλακισμένα μην αρχίζω απολύσεις .
οχι σημερα, γιατι δεν μπιρω τοσο αργα... παω για υπνο σε λιγο σαν καλο κοριτσι..))Που θέλεις να ποιούμε μωρό μου ? I'm Ready .
υπάρχει γιατί τι θέλεις να κάνω να τους κρατάω να πάνε σπίτια τους .γιατι????)
καλά . καληνύχτα θα την ποιο την βοτκα μόνος μου .οχι σημερα, γιατι δεν μπιρω τοσο αργα... παω για υπνο σε λιγο σαν καλο κοριτσι..))
αλλα οποια αλλη μερα αμα θες κανονιζουμε με τα πμ..)
οτι θες κανεις εσυ, εγω απλα ρωταω...)υπάρχει γιατί τι θέλεις να κάνω να τους κρατάω να πάνε σπίτια τους .
βοτκα??? μονος???? πγεις κανα κρασακι καλυτερα...) βοτκα πινεται με παρεα.....))))καλά . καληνύχτα θα την ποιο την βοτκα μόνος μου .
μην μου θυμώνεις μωρέ δεν θέλω να σε βλέπω με κατεβασμένα μούτρα .οτι θες κανεις εσυ, εγω απλα ρωταω...)
όταν είχα πάει για κάποιο καιρό Ρωσία και δεν είχα παρέα την έπινα μόνος μου .βοτκα??? μονος???? πγεις κανα κρασακι καλυτερα...) βοτκα πινεται με παρεα.....))))
μην μου θυμώνεις μωρέ δεν θέλω να σε βλέπω με κατεβασμένα μούτρα .
γελάς ε πονήρο ??????????
που στη ρωσια εχεις παει???όταν είχα πάει για κάποιο καιρό Ρωσία και δεν είχα παρέα την έπινα μόνος μου .
Μόσχα σε μια έκθεση αυτοκινήτων .που στη ρωσια εχεις παει???
και πιστευω περασες καλα?)))Μόσχα σε μια έκθεση αυτοκινήτων .
μου αρέσει πολύ η Ρωσία και standart θα ξαναπήγαινα μόνο και μόνο για της γυναίκες που βγάζει .και πιστευω περασες καλα?)))
θες να ξαναπας?)) σ'άρεσει?
πρεπει να κανεις ενα SEX TOUR..)))))))))μου αρέσει πολύ η Ρωσία και standart θα ξαναπήγαινα μόνο και μόνο για της γυναίκες που βγάζει .
οχι, δεν ειμαι απο'κει.. 3 φορες εχω παει στη Μοσχα.. δεν θυμαμαι και καλα καλα...έμενα σε ένα προάστιο στο κέντρο που το λένε βλαντίμιρ . έχεις πάει ?
προς το βορειοδυτικό τμήμα της Ρωσίας είχα ακούσει πως έχει καταπληκτικές κοπέλες . αληθεύει ?πρεπει να κανεις ενα SEX TOUR..)))))))))