ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εγω κρασακι πεινω παντα με το φαι καθε βραδυ. Σε κανενα μισαωρο περιπου θα κλεισω "τιγρακι".ααα και εγω κρασακι σημερα..)))
μεχρη τι ωρα εισαι ανοιχτος?
Εγω κρασακι πεινω παντα με το φαι καθε βραδυ. Σε κανενα μισαωρο περιπου θα κλεισω "τιγρακι".ααα και εγω κρασακι σημερα..)))
μεχρη τι ωρα εισαι ανοιχτος?
δεν ητανε πρωινο μωρο, ηταν απογευματινος...)))Την διαβασα την κριτικη. Τι εγινε? Το εφαγες το παληκαρι για πρωινο αχορταγη? :-* :-* :-*
οποτε εχεις ορεξη μωρακι)))Ntaria, ποτε να σου ερθω?
Το ιδιο ειναι. Ειτε πρωι ειτε απογευμα εσυ τον κατασπαραξες παντως για να σε λεει τιγρακι. ;) ;) ;)δεν ητανε πρωινο μωρο, ηταν απογευματινος...)))
εε ετσι σας αγαπαω..)) ολλους..)))Το ιδιο ειναι. Ειτε πρωι ειτε απογευμα εσυ τον κατασπαραξες παντως για να σε λεει τιγρακι. ;) ;) ;)
Φιλαρακι οχι τετοια εδω σε παρακαλω. Παρακαλω τους Mod να το διαγραψουν σαν off topic.Με σενα θα τα πουμε στο αλλο φορουμ...Δεν ηταν και δυσκολο να βρω ποιος κωλος ησουν
ας τον να λεει οτι θελει, μην δινουμε σιμασια στους τρελους..)))Φιλαρακι οχι τετοια εδω σε παρακαλω.
Αλλο το ενα αλλο το αλλο αγαπη μου. Εδω δεν μιλαμε για αγαπη. Τον κατασπαραξες. Αγαπη το λες εσυ αυτο?εε ετσι σας αγαπαω..)) ολλους..)))
φιλακια, καληνυχτα, ονειρα γλυκα και απονηρευτα..))))))Σας καληνυχτιζω παιδια!Παω να δω κανεναν αγωνα champions league.Αν εχει κατι ενδιαφερον .
τον κατασπαραξα απο πολυ αγαπη)))))))))))))))))))))))))Αλλο το ενα αλλο το αλλο αγαπη μου. Εδω δεν μιλαμε για αγαπη. Τον κατασπαραξες. Αγαπη το λες εσυ αυτο?
θα διξει...))Αν εχεις σκοπο να κατασπαραξεις και μενα πες το μου να το ξανασκεφτω για αυριο. Αλλα αφου θα ποναει το δοντακι δεν θα μπορεις να με κατασπαραξεις μαλλον. Η μπορεις???
Καλως το καρφι. Και ελεγα θαρθεις δεν θαρθεις φιλαρακι?Καλησπέρα μωρό Ντάρια . Τι κάνεις ?
καλησπερα μωρο amc_anthony13, ολα καλα, πινω το κρασακι μου!!Καλησπέρα μωρό Ντάρια . Τι κάνεις ?
Κορωνα - γραμματα να το παιξω δηλαδη και οτι κατσει?θα διξει...))
εγώ τον πίνω γενικός από την δουλειά αλλά θα βρω κουκλάρα μου και κάτι καλό αλλά ποιο μετά .καλησπερα μωρο amc_anthony13, ολα καλα, πινω το κρασακι μου!!
εσυ?)))