amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλησπέρα πρόκα του site .Καλως το καρφι. Και ελεγα θαρθεις δεν θαρθεις φιλαρακι?
καλησπέρα πρόκα του site .Καλως το καρφι. Και ελεγα θαρθεις δεν θαρθεις φιλαρακι?
Για σου ρε αδερφε. Πλακιτσα κανω ρε συ. Ο.Κ.? ;) ;) ;)καλησπέρα πρόκα του site .
και εγώ πλακίτσα κάνωΓια σου ρε αδερφε. Πλακιτσα κανω ρε συ. Ο.Κ.? ;) ;) ;)
αμα ετσι οπως ειπες να με φιλησεις και να μου περασει- τοτε πρεπει να προσεξεις μετα..)Κορωνα - γραμματα να το παιξω δηλαδη και οτι κατσει?
στη δουλεια εισαι κ'εσυ?????)εγώ τον πίνω γενικός από την δουλειά αλλά θα βρω κουκλάρα μου και κάτι καλό αλλά ποιο μετά .
Αν σε φιλησω δεν με νοιαζει τιποτα μετα. Κανε οτι θες.αμα ετσι οπως ειπες να με φιλησεις και να μου περασει- τοτε πρεπει να προσεξεις μετα..)
εσύ που λες μαλακίες πήγαινε με τον paragogos@@ να βριστείτε σε άλλο φόρουμ . Όχι εδώ . και λίγα για την Ντάρια δεν σου πέφτει λόγος να μιλάς έτσι .Με σενα θα τα πουμε στο αλλο φορουμ...Δεν ηταν και δυσκολο να βρω ποιος κωλος ησουν
ναι πριν λίγο ήμουν τώρα ποιο χαλαρά .στη δουλεια εισαι κ'εσυ?????)
τοτε ετοιμασουΑν σε φιλησω δεν με νοιαζει τιποτα μετα. Κανε οτι θες.
Ρε συ αδερφακι δεν μου μιλας?ναι πριν λίγο ήμουν τώρα ποιο χαλαρά .
και τι να σου πω τα κάλαντα .Ρε συ αδερφακι δεν μου μιλας?
Θα το σκεφτω και θα δω. Εισαι επικινδυνη εσυ. Πρεπει να προσεχω.τοτε ετοιμασου
εισαι δλδ στη παρεα μας με το κρασακι/μπιριτσες κτλπ..))) α?))ναι πριν λίγο ήμουν τώρα ποιο χαλαρά .
τώρα δεν είμαι μόνος σε λίγο που θα φύγουν και οι πωλητές και οι άλλοι στην εταιρεία ναι θα ανοίξω καμιά βότκα κανένα κρασί καμιά μπύρα κτλ. ναι δω και τι έχει .εισαι δλδ στη παρεα μας με το κρασακι/μπιριτσες κτλπ..))) α?))
καληνύχτα φίλε .Εγω Νταριακι και φιλαρακια θα πω καληνυχτα γιατι πρεπει να κλεισω το μαγαζι. Θα τα ξαναπουμε. Φιλακια Νταρια. :-* :-* :-* ;) ;) ;)
ενταξει..)) αμα εισαι καλος μαζι μου δεν θα ειμαι κα τοσο επικινδυνηΘα το σκεφτω και θα δω. Εισαι επικινδυνη εσυ. Πρεπει να προσεχω.
φιλακια πολλα!!!!! καληνυχτα KOMANTO μου!))))Εγω Νταριακι και φιλαρακια θα πω καληνυχτα γιατι πρεπει να κλεισω το μαγαζι. Θα τα ξαναπουμε. Φιλακια Νταρια. :-* :-* :-* ;) ;) ;)
οταν εισαι ετοιμος πες μου))))τώρα δεν είμαι μόνος σε λίγο που θα φύγουν και οι πωλητές και οι άλλοι στην εταιρεία ναι θα ανοίξω καμιά βότκα κανένα κρασί καμιά μπύρα κτλ. ναι δω και τι έχει .
οκ μωρό μου :-* . ευτυχώς την κοπανάμε τα μαλακισμένα μην αρχίζω απολύσεις .οταν εισαι ετοιμος πες μου))))
θα πιουμε στην υγεια μας..)))))))