λοιπον, κανονικα δεν πρεπει να μπεις στο δωματιο για να παρεις το μπλουζακι.....ναι βρε δεν μπορούσα .
θες να κανονησουμε κατι για σενα για αυριο? να το παρεις????
λοιπον, κανονικα δεν πρεπει να μπεις στο δωματιο για να παρεις το μπλουζακι.....ναι βρε δεν μπορούσα .
οκ δεν έχω πρόβλημα άμα δεν είναι κόπος ?λοιπον, κανονικα δεν πρεπει να μπεις στο δωματιο για να παρεις το μπλουζακι.....
λοιπον, η πρωινη τσατσα στο Δροσοπουλου λεγεται Βερα, πες της οτι Η Νταρια ειπε να δωσει το μπλουζακι.οκ δεν έχω πρόβλημα άμα δεν είναι κόπος ?
thanks και απο έμενα να σε πάω όπου θες . δλδ τι να μην θέλω ?λοιπον, η πρωινη τσατσα στο Δροσοπουλου λεγεται Βερα, πες της οτι Η Νταρια ειπε να δωσει το μπλουζακι.
Θα παρω τηλ πρωι πρωι κιολας......
αμα το θες δλδ.....
Σιγα εσυ εθελοντη. Εμεις την ψηνουμε τοσο καιρο.thanks και απο έμενα να σε πάω όπου θες .
Για ενα μπλουζακι ρε συ την ψυχη σου στον διαολο? Δεν ντρεπεσαι?thanks και απο έμενα να σε πάω όπου θες . δλδ τι να μην θέλω ?
έλα ρε φίλε μην ζηλεύεις τώρα αφού η κοπέλα που έκανε χάρη να μην της κάνω και εγώ ?Σιγα εσυ εθελοντη. Εμεις την ψηνουμε τοσο καιρο.
Νταριακι με πουλας μου φαινεται και μπρος στα ματια μου μαλιστα.λοιπον, κανονικα δεν πρεπει να μπεις στο δωματιο για να παρεις το μπλουζακι.....
κακίες λες τώρα ρε μαλάκα .Για ενα μπλουζακι ρε συ την ψυχη σου στον διαολο? Δεν ντρεπεσαι?
Δεν ζηλευω ρε συ. Προχωρα μπροστα. Πλακα κανω.έλα ρε φίλε μην ζηλεύεις τώρα αφού η κοπέλα που έκανε χάρη να μην της κάνω και εγώ ?
Ρε συ πλακα κανω ειπαμε.κακίες λες τώρα ρε μαλάκα .
Καληνυχτα ματακια και καλο ταξιδι. Τα λεμε.λοπον τελικα τωρα παω για υπνο!
φιλακια παλικαρια!
αμα θελετε να κανονησουμε κατι για τα μπλουζακια- με ΠΜ παρακαλω...)
σας ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Καληνύχτα μωράκι μου και ευχαριστώ και καλό ταξίδι .λοπον τελικα τωρα παω για υπνο!
φιλακια παλικαρια!
αμα θελετε να κανονησουμε κατι για τα μπλουζακια- με ΠΜ παρακαλω...)
σας ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Θα σε περιμενω χαρουλα μου.θα σας χειρεταω και απο'κει!!!!!
θα γιρησω θα γιρησω που να παω...)))Θα σε περιμενω χαρουλα μου.
θα σας χειρεταω και απο'κει!!!!!