amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
γεια σου ρε φιλαράκι καλώς σας βρήκα .Για σου φιλαρακι Αντωνακι. Καλως ηρθες.
γεια σου ρε φιλαράκι καλώς σας βρήκα .Για σου φιλαρακι Αντωνακι. Καλως ηρθες.
Ουτε στο 55 ειχε ρε συ?ναι τελικά και είμαι πτώμα ρε πούστη μου και δεν βρήκα και μπλουζάκια .
δεν πήγα και εκεί ρε φίλε είμαι πτώμα . η μαλακία είναι πως είχε δροσοπούλου και δεν μου δώσανε γιατί λέει θα πρέπει να μπω η αλίνα δεν μου άρεσε πάντως .Ουτε στο 55 ειχε ρε συ?
σημερα το πρωι, στο στουντιο ΚΑΜΑΣΟΥΤΡΑ, ειχαμε μπλουζακια και δωσαμε σε καποιους κι'ολας...)Ουτε στο 55 ειχε ρε συ?
Α δινουνε μονο αν μπεις με την κοπελα?δεν πήγα και εκεί ρε φίλε είμαι πτώμα . η μαλακία είναι πως είχε δροσοπούλου και δεν μου δώσανε γιατί λέει θα πρέπει να μπω η αλίνα δεν μου άρεσε πάντως .
εκει που ημουνα γιατι δεν ηρθες????δεν πήγα και εκεί ρε φίλε είμαι πτώμα . η μαλακία είναι πως είχε δροσοπούλου και δεν μου δώσανε γιατί λέει θα πρέπει να μπω η αλίνα δεν μου άρεσε πάντως .
Μονο αν μπαινανε?σημερα το πρωι, στο στουντιο ΚΑΜΑΣΟΥΤΡΑ, ειχαμε μπλουζακια και δωσαμε σε καποιους κι'ολας...)
Εισουνα πρωι χαρα μου. Ο Αντωνακης ελειπε το πρωι. Ηταν ταξιδι.εκει που ημουνα γιατι δεν ηρθες????
Και αυτο ποιος θα το ξερει αν ειναι πραγματι μελη του site?κανονικα πρεπει να δινουμε στους ΜΕΛΟΥΣ του σαιτ...... δεν εχει σιμασια αν μπηκε μεσα η οχι....
Εξωτερικα εννοεις?η αλίνα δεν μου άρεσε πάντως .
ενταξει, εγω γνωριζω τους πελατες μου who is who, και οι αγνωστοι μου τα λενε.... τωρα πως τα βρισκουν οι αλλες κοπελες- δεν ξερω....Και αυτο ποιος θα το ξερει αν ειναι πραγματι μελη του site?
Ναι αγαπη μου. Και εμενα με ξερεις. Καποιοι αλλοι ομως για δικους τους λογους δεν λενε αν ειναι μελη του site. Με αυτους τι θα γινει? Πρεπει οποσδηποτε να φανερωθουν αν δεν θελουν?ενταξει, εγω γνωριζω τους πελατες μου who is who, και οι αγνωστοι μου τα λενε.... τωρα πως τα βρισκουν οι αλλες κοπελες- δεν ξερω....
που είσουνα ?εκει που ημουνα γιατι δεν ηρθες????
ναι δεν είναι του τύπου μου .Εξωτερικα εννοεις?
ε κακονικα πρεπει να δηλοσουν οτι ειναι οι μελη. Αλιος γιατι να το θελει το μπλουζακι?Ναι αγαπη μου. Και εμενα με ξερεις. Καποιοι αλλοι ομως για δικους τους λογους δεν λενε αν ειναι μελη του site. Με αυτους τι θα γινει? Πρεπει οποσδηποτε να φανερωθουν αν δεν θελουν?
στη Φραντζη... αλλα ησουνα ταξιδι..)που είσουνα ?