ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Παμε για ολονυχτια δηλαδη τα δυο μας μωρακι μου και απευθειας στο αεροπλανο μετα?αα δεν θυμονει αυτος..)) ειναι καλο παιδι και καταλαβαινει...)
Παμε για ολονυχτια δηλαδη τα δυο μας μωρακι μου και απευθειας στο αεροπλανο μετα?αα δεν θυμονει αυτος..)) ειναι καλο παιδι και καταλαβαινει...)
εεε πρεπει να παρουμε και το λιονταρι μαζι...)))))Παμε για ολονυχτια δηλαδη τα δυο μας μωρακι μου και απευθειας στο αεροπλανο μετα?
Τι αποφασισες για threesome και οτι προκηψει λουλουδι μου? Βλεπω να χανεις το αεροπλανο στο τελος.εεε πρεπει να παρουμε και το λιονταρι μαζι...)))))
λες α?Τι αποφασισες για threesome και οτι προκηψει λουλουδι μου? Βλεπω να χανεις το αεροπλανο στο τελος.
Φτανει λες αν μπλεξουμε εγω, εσυ και ο λιονταρης τα μπουτια μας? Εγω δεν νομιζω. Μαλλον θα χασεις και εκεινο το αεροπλανο μου φαινεται εμενα.λες α?
οκ τοτε δεν παω εκει που πρεπει- παω κατευθιαν στη ρωσια......) εχουμε χρονο μεχρη τοτε...)
δλδ θα μπλεξουμε για πολλες μερες κι'ολας?)))Φτανει λες αν μπλεξουμε εγω, εσυ και ο λιονταρης τα μπουτια μας? Εγω δεν νομιζω. Μαλλον θα χασεις και εκεινο το αεροπλανο μου φαινεται εμενα.
Α δεν ξερω αγαπη μου. Οσο αντεχουμε. Η θα το κανουμε η οχι. Χρονομετρο θα βαλουμε? ;) ;) ;)δλδ θα μπλεξουμε για πολλες μερες κι'ολας?)))
ναι ναι δλδ οσο αντεχετε εσεις..)) ενω εγω αντεχω...))))Α δεν ξερω αγαπη μου. Οσο αντεχουμε. Η θα το κανουμε η οχι. Χρονομετρο θα βαλουμε? ;) ;) ;)
Δεν σε πιστευω με τιποτα. Μαλλον εμεις θα τα φτυσουμε πρωτοι.ναι ναι δλδ οσο αντεχετε εσεις..)) ενω εγω αντεχω...))))
οχι οχι..)) εγω ειμαι παλια αθλητρια.......)))))))Δεν σε πιστευω με τιποτα. Μαλλον εμεις θα τα φτυσουμε πρωτοι.
Γι αυτο λεω οτι θα μας βγαλεις νοκ αουτ και τους δυο πολυ γρηγορα μου φαινεται και θα προλαβεις και το αεροπλανο.οχι οχι..)) εγω ειμαι παλια αθλητρια.......)))))))
ποιο αεροπλανο απο τα δυο?)) το πρωτο το'χω σε λιγο, και το αλλο τη τρητη..)))) ποιο θα προλαβω λες?)))Γι αυτο λεω οτι θα μας βγαλεις νοκ αουτ και τους δυο πολυ γρηγορα μου φαινεται και θα προλαβεις και το αεροπλανο.
Ε οχι να προλαβεις και το αυριανο. Ουτε μια νυχτα λες οτι δεν μπορουμε να αντεξουμε?ποιο αεροπλανο απο τα δυο?)) το πρωτο το'χω σε λιγο, και το αλλο τη τρητη..)))) ποιο θα προλαβω λες?)))
λοιπον, πρεπει να σας παω μαζι μου στη Ρωσια...)Ε οχι να προλαβεις και το αυριανο. Ουτε μια νυχτα λες οτι δεν μπορουμε να αντεξουμε?
καλησπερα!!!!Καλησπέρα στην Ντάρια και το θρεντ της .
Γιατι μωρακι μου? Για παρεα σου?λοιπον, πρεπει να σας παω μαζι μου στη Ρωσια...)
Για σου φιλαρακι Αντωνακι. Καλως ηρθες.Καλησπέρα στην Ντάρια και το θρεντ της .
ναι τελικά και είμαι πτώμα ρε πούστη μου και δεν βρήκα και μπλουζάκια .καλησπερα!!!!
γιρησες κι'ολας?????????