amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
έλα έλα είναι η τελευταία της ημέρα αύριο .Νtaria έτσι όπως τα λες θα με κάνεις και εμένα να έρθω αύριο! ;)
έλα έλα είναι η τελευταία της ημέρα αύριο .Νtaria έτσι όπως τα λες θα με κάνεις και εμένα να έρθω αύριο! ;)
ρώτα την Ντάρια καλύτερα αυτό .Όχι θέλω να πω για το αν υπάρχουν λίγο πολύ στάνταρ ώρες και μέρες.
θα φύγεις δλδ και δεν θα ξαναμπείς ? Καληνύχτα και φιλάκια .ολους σας περιμενω...))
τωρα ομως παω στο ρωσικο (εχουν στεγνωσει τα νυχια) θα παρω το φαγιτο μου)))
μωρακια μου θα τα πουμε, φιλακια πολλα πολλα!!!
αααα λιονταρι μου σ'ευχαριστω για ΟΛΑ σου!!!Καλες διακοπες Νταρια τιγρακι :-* :-* :-* [youtube=425,350]54WLYP2PDzc[/youtube]
Με αεροπλανο φιλαρακι απ' οτι ξερω.Πρεπει να ξεκουραστεις και εσυ λιγακι τιγρακι μου!Αυριο με τι φευγεις?
Σ'επιασα Κομαντο,ηταν ερωτηση παγιδα.Με αεροπλανο φιλαρακι απ' οτι ξερω.
Αλλο ενα τετοιο Αρουλι και θα κατουρηθω απο τα γελια. Μου εβαλες φακα με τυρακι δηλαδη και το τυρακι το ειδα αλλα την φακα δεν την ειδα?Σ'επιασα Κομαντο,ηταν ερωτηση παγιδα.
Εχω ενα καλο χαπακι ζωγραφια μου. Θες να στο φερω? ;) ;) ;)ρρρρρρρρρ ηθελα να κοιμηθω λιγακι αλλα δεν με παιρνει ο υπνος((((( τι να κανω?(
ρρρρρρρρρ ηθελα να κοιμηθω λιγακι αλλα δεν με παιρνει ο υπνος((((( τι να κανω?(
Τετοια λες και κοιτα ποσοι ειναι προθυμοι να σε νανουρισουν τελικα. ;) ;) ;) ;) ;)ρρρρρρρρρ ηθελα να κοιμηθω λιγακι αλλα δεν με παιρνει ο υπνος((((( τι να κανω?(
τι χαπακι ειναι αυτο?)Εχω ενα καλο χαπακι ζωγραφια μου. Θες να στο φερω? ;) ;) ;)