amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
θέλεις να σου στείλω κανένα ?αααα μην μου λες τετοια γιατι πιναω ακομα ποιο πολυ!!!!!
θέλεις να σου στείλω κανένα ?αααα μην μου λες τετοια γιατι πιναω ακομα ποιο πολυ!!!!!
1}Επισης βαριεμαι,2}εχω μια ρωσσικη σαλατα στο ψυγειο{καλα που το ανεφερες},3)Ε ρε τι εχει να γινει αυριο.....ε ετσι πρεπει)) πρεπει να κανουμε και δουλιες...))))))
και εγω τωρα πιναω αλλα.. 1) βαριεμαι να μαγειρεψω
2) θελω κατι ρωσικο και εχω ενα διπλα στο σπιτι μου
3) δεν μπορω να βγω να το παρω γιατι μολης εβαψα τα νυχια...(((
ε σκεψ'το λιγο αλιος, βρες και καμια γκομενα εκει για να πηγαινεις με χαρα )))))λες ? έχω ξαναπάει αλλά για δουλειά μόνο .
αθηνα αθηνα..))Αθήνα ή σε κανένα tour;
καλά αυτό που λες αλλά θα με ξεμιαλίσει καμία και θα κάτσω για πάντα εκεί .ε σκεψ'το λιγο αλιος, βρες και καμια γκομενα εκει για να πηγαινεις με χαρα )))))
δεν έχει φύγει ακόμα η κοπέλα .Τώρα από Ρωσία επικοινωνείς;
2) μου'πες θα μου φερεις σουσι...)))))1}Επισης βαριεμαι,2}εχω μια ρωσσικη σαλατα στο ψυγειο{καλα που το ανεφερες},3)Ε ρε τι εχει να γινει αυριο.....
Φυσικά!!!!! Τα έξοδα δικά μου.Σε όποιο ***** ξενοδοχειό θες ή σπίτι μου αν σου αρέσει το σπιτικό περιβάλλον!αθηνα αθηνα..))
λες θα κανω κανα tour στη θεσσαλονηκι?))))))))
δεν εχω φυγει ακομα μωρακι...))Τώρα από Ρωσία επικοινωνείς;
Οχι ρε φιλε,μια παρεουλα ειμαστε!Αν θες να το προλαβεις το κοριτσι κατεβα Αθηνα με το βραδινο intercity.Προσφονόντας με μωράκι δεν πιστεύω να βρεθώ με κανένα μάτι μαυρισμένο από κανένα θαυμαστή σου;
ε πρωτα πρεπει να'ρθεις εσυ να δοκιμασεις και μετα το συζηταμε..)) τι λες?)Λοιπόν ακούω ημερομινίες για το tour.
εμείς είμαστε καλα άτομα ρε φίλε δεν κάνουμε μαλακίες .Πως και δεν μου την έχουν <<πέσει>> ακόμα οι θαυμαστές σου;Μάλλον μπορείς και επιβάλλεσαι!
Ποίο intercity ρε φίλε πλάκα με κάνεις,τελειώνει το μαμ ο αζώρ(ο πιλότος μου) ετοιμάζεται το f-16 και έφτασα!Οχι ρε φιλε,μια παρεουλα ειμαστε!Αν θες να το προλαβεις το κοριτσι κατεβα Αθηνα με το βραδινο intercity.
οκ θα σε περιμένει η ντάρια σε 10 με 20 .Ποίο intercity ρε φίλε πλάκα με κάνεις,τελειώνει το μαμ ο αζώρ(ο πιλότος μου) ετοιμάζεται το f-16 και έφτασα!