φιλακια και καλο βραδυ!!!!Καλώς το λιοντaris63 ...άντε παίδες τα λέμε, Νταρια, καλό ταξίδι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αα τοτε μαλιστα.. πρεπει να κοιμηθεις νορης σαν καλο παιδι..)))))))))))αύριο θα πρέπει να πάω ένα μικρό ταξιδάκι λόγο δουλειάς και γ'αυτό .
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
όχι μωρε Οκ δεν είναι αυτό αλλά έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε .αα τοτε μαλιστα.. πρεπει να κοιμηθεις νορης σαν καλο παιδι..)))))))))))
και δεν μπορεις να το αποφυγεις... α?όχι μωρε Οκ δεν είναι αυτό αλλά έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε .
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δεν είναι αυτό μιας ημέρας θα είναι αλλά πρέπει να γίνει και το αεροπλάνο φεύγει αύριο στης 7 το πρωί .και δεν μπορεις να το αποφυγεις... α?
καλο στον!!! τι μου κανεις?))Καλησπερα κουκλιτσα. ;) ;) ;)
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Καλα ειμαι τιγρη μου,εκανα μερικες δουλειες σπιτι και δεν εμεινε χρονος για τρελλιτσες!καλησπερα λιονταρι μου!! πως εισαι σημερα?)) πως παμε απο τρελιτσες?))
ε τοτε θα προλαβεις να κοιμηθεις λιγακι))))))δεν είναι αυτό μιας ημέρας θα είναι αλλά πρέπει να γίνει και το αεροπλάνο φεύγει αύριο στης 7 το πρωί .
ε ετσι πρεπει)) πρεπει να κανουμε και δουλιες...))))))Καλα ειμαι τιγρη μου,εκανα μερικες δουλειες σπιτι και δεν εμεινε χρονος για τρελλιτσες!
και εγω τωρα πιναω αλλα.. 1) βαριεμαι να μαγειρεψω
2) θελω κατι ρωσικο και εχω ενα διπλα στο σπιτι μου
3) δεν μπορω να βγω να το παρω γιατι μολης εβαψα τα νυχια...(((
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αμά έρθει και κανένας καημένος Θεσσαλονικιός σαν εμένα που έχει πήξει από το χάλι που συναντά εδώ στο βορρά θα τον εξυπηρετήσεις ή είσαι αποκλειστική των Αθηναίων;
Υ.Γ.Άντε και άμα είσαι ατέρι όπως λένε οι κριτικές θα εισηγηθώ να σε πάρουμε με μετεγγραφή και θα έχεις
2μισθό+bonus για κάθε γκολ.
Υ.Γ.Άντε και άμα είσαι ατέρι όπως λένε οι κριτικές θα εισηγηθώ να σε πάρουμε με μετεγγραφή και θα έχεις
ελα μωρακι μετα απο 2 εβδομαδουλες οταν θα γιρησω απο ρωσια...))Αμά έρθει και κανένας καημένος Θεσσαλονικιός σαν εμένα που έχει πήξει από το χάλι που συναντά εδώ στο βορρά θα τον εξυπηρετήσεις ή είσαι αποκλειστική των Αθηναίων;
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ε κάπως λίγο .ε τοτε θα προλαβεις να κοιμηθεις λιγακι))))))
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γαμώτο!!!! λείπεις;
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εγώ τώρα τρώω σουσι γιατί θυμήθηκα την ντάρια .
μια χαρα εισαι)))) καλα να περασεις εκει που πας..)) μεινε και για αλλη μια μερα- θα περασεις ομορφα το σαββατοβραδο...)ε κάπως λίγο .
αααα μην μου λες τετοια γιατι πιναω ακομα ποιο πολυ!!!!!εγώ τώρα τρώω σουσι γιατί θυμήθηκα την ντάρια .
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Έχεις στάνταρ οράριο;
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
λες ? έχω ξαναπάει αλλά για δουλειά μόνο .μια χαρα εισαι)))) καλα να περασεις εκει που πας..)) μεινε και για αλλη μια μερα- θα περασεις ομορφα το σαββατοβραδο...)
σημερα ηταν τελευταια μου μερα μωρακι.... σε αυτο το στουντιο- αυριο ειμαι αλλου αλλα δεν νομιζω να προλαβαινεις....Γαμώτο!!!! λείπεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις