Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Προσεχώς.Θα συστηθώ με το nickname μου για να καλάβεις.Συμβόλαιο να έχω έτοιμο ή άλλη φορά;
αυριο ειναι τελευταια μερα..)))))))) καλα σου λενε τα παιδια..)))Ποίο intercity ρε φίλε πλάκα με κάνεις,τελειώνει το μαμ ο αζώρ(ο πιλότος μου) ετοιμάζεται το f-16 και έφτασα!
2)Aυριο δεν ειπαμε? 3)αυτα που συνηθως μου κανεις,θα γινει τιγρακι μου :-* :-*2) μου'πες θα μου φερεις σουσι...)))))
3) τι θα γινει?)))))))))))
μετα απο δυο βδομάδες στην δροσοπούλου και φραντζή .Μετά πότε και που θα σε ξαναβρούμέ;
ηπαμε εδω, σε 2 εβδομαδουλες...)Μετά πότε και που θα σε ξαναβρούμέ;
δλδ τι να παίζει ?Γιατί πέρα από την πλάκα για αύριο δεν παίζει με τίποτα!
Να έρθω μέχρι αύριο.δλδ τι να παίζει ?
δουλευει αύριοΝα έρθω μέχρι αύριο.
ειμαι στη φραντζη αυριο..)δεν δουλεύει αύριο η ντάρια .
κοίτα στα μπάνερ δίπλα τα λεει όλα .Τα δύο μαγαζία βολεύουν καλύτερα.Μήπως έχεις καμία ιδέα για το ποια βάρδια θα έχεις;
Υ.Γ.Ίσως ακούγεται λίγο γελοίο αλλά δεν έχω ιδέα για το προγραμματισμό!
το είδα λάθος έκανα και το διόρθωσα .ειμαι στη φραντζη αυριο..)
3) θα δεις θα δεις τι θα σου κανω αυριο!!!!!)))))))2)Aυριο δεν ειπαμε? 3)αυτα που συνηθως μου κανεις,θα γινει τιγρακι μου :-* :-*
3) θα δεις θα δεις τι θα σου κανω αυριο!!!!!)))))))
γιατι μετα απο αυριο δεν θα κανω τιποτα για 2 εβδομαδες....... και φαντασου ποσο πινασμενη θα γιρησω κιολας!!!!!!!!!!!!
Όχι θέλω να πω για το αν υπάρχουν λίγο πολύ στάνταρ ώρες και μέρες.κοίτα στα μπάνερ δίπλα τα λεει όλα .
Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ3) θα δεις θα δεις τι θα σου κανω αυριο!!!!!)))))))
γιατι μετα απο αυριο δεν θα κανω τιποτα για 2 εβδομαδες....... και φαντασου ποσο πινασμενη θα γιρησω κιολας!!!!!!!!!!!!