aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Εδω ειμαι μωρακι,να σου φερω σουσι το σαββατο?θα σας κανω και στους 2))) και στους 3, μην ξεχασουμε τον φιλο μας τον Αρη!!!!!!))
Εδω ειμαι μωρακι,να σου φερω σουσι το σαββατο?θα σας κανω και στους 2))) και στους 3, μην ξεχασουμε τον φιλο μας τον Αρη!!!!!!))
Εγω ξερω αν ειναι η οχι αλλα δεν μπορω να πω. Εκεινος μονο εχει το δικαιωμα να σου πει αν θελει.τα παίξες λίγο παππού μου φένεται .
του παππού ΚΟΜΑΝΤΟ .ΣΣΣΣ άσε να υπάρχει ένα μυστήριο... ;)
Άκουσα πως ο Antoine έχει μια μασέλα για έναν παππού...
εγώ τι να το κάνω γερο-ΚΟΜΑΝΤΟ άμα είναι η όχι καπετάνιος ?Εγω ξερω αν ειναι η οχι αλλα δεν μπορω να πω. Εκεινος μονο εχει το δικαιωμα να σου πει αν θελει.
maki CaliforniaΕδω ειμαι μωρακι,να σου φερω σουσι το σαββατο?
Οτι πεις φιλαρακι. Ας ρωτησουμε το Νταιρακι για την μασελα. Αγαπη μου εσυ τι λες? Ειμαι παπους με μασελα?ΣΣΣΣ άσε να υπάρχει ένα μυστήριο... ;)
Άκουσα πως ο Antoine έχει μια μασέλα για έναν παππού...
και φυσικά είσαι .Οτι πεις φιλαρακι. Ας ρωτησουμε το Νταιρακι για την μασελα. Αγαπη μου εσυ τι λες? Ειμαι παπους με μασελα?
εεε δεν θυμαμαι να εχεις μασελαΟτι πεις φιλαρακι. Ας ρωτησουμε το Νταιρακι για την μασελα. Αγαπη μου εσυ τι λες? Ειμαι παπους με μασελα?
μπάρμπα ΚΟΜΑΝΤΟ έφτυνες την κοπέλα με την μασέλα σου ?εεε δεν θυμαμαι να εχεις μασελα
Γερος ειμαι δηλαδη? Δεν καταλαβα.εεε δεν θυμαμαι να εχεις μασελα
maki California
εισαι τοσο καλος δλδ??????
γιατι τον λες μπαπμπα ρε?))) νεο παιδι ειναιμπάρμπα ΚΟΜΑΝΤΟ έφτυνες την κοπέλα με την μασέλα σου ?
γέρο σε περιμένει ο φιδές σου . είναι έτοιμο .Γερος ειμαι δηλαδη? Δεν καταλαβα.
γιατι τον λες μπαπμπα ρε?))) νεο παιδι ειναι
εισαι η δεν εισαι δλδ??????))))
Ειμαι μωρακι, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εισαι η δεν εισαι δλδ??????))))
εε για να δουμε ΠΟΣΟ καλος εισαι...)Ειμαι μωρακι, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*