amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλά αγάπη μου . Εσύ ?καλο στο μωρο)
πως εισαι???)
καλά αγάπη μου . Εσύ ?καλο στο μωρο)
πως εισαι???)
με εσένα θα τα πούμε μετά .Τι γραφω ρε συ για σενα. Οτι ειμαστε φιλαρακια εγραψα.
τι σας εγινε ρε παιδια????με εσένα θα τα πούμε μετά .
τίποτα αγάπη κάτι με το ΚΟΜΑΝΤΟ έχουμε να πούμε .τι σας εγινε ρε παιδια????
καλα μωρακι.. καθομαι σπιτι και τρωω σουσι που πηρα απο ενα γιαπονεζικο.....) και πινω την μπιριτσα μου..)))) τα συνηθισμενα))))))καλά αγάπη μου . Εσύ ?
ωραίο το σούσι μου αρέσει και εμένα . ωραία καλή είσαι !καλα μωρακι.. καθομαι σπιτι και τρωω σουσι που πηρα απο ενα γιαπονεζικο.....) και πινω την μπιριτσα μου..)))) τα συνηθισμενα))))))
ναι και εμενα πολυ μ'αρεσουν, αλλα εδω δεν εχει πολλα γιαπωνεζικα εστιατορια(((( ενω στη ρωσια- σε καθε γονια απο ενα γιαπωνεζικο......ωραίο το σούσι μου αρέσει και εμένα . ωραία καλή είσαι !
ωραία πράγματα . σε ποια περιοχή είσαι ?ναι και εμενα πολυ μ'αρεσουν, αλλα εδω δεν εχει πολλα γιαπωνεζικα εστιατορια(((( ενω στη ρωσια- σε καθε γονια απο ενα γιαπωνεζικο......
εεε εσεις κυριε απο που ξερετε οτι αυτα ειναι τα αγαπιμενα μου???????California Maki
[youtube=425,350]1JgxCULa4Qw[/youtube]
Πως τα τρως αυτα αγαπη μου? :S :S :Sκαλα μωρακι.. καθομαι σπιτι και τρωω σουσι που πηρα απο ενα γιαπονεζικο.....) και πινω την μπιριτσα μου..)))) τα συνηθισμενα))))))
εγω κεντρο ειμαι, και ειχα μια δουλεια στη Συνταγμα σημερα, και περασα εκει απο ενα γιαπωνεζικο να παρω για το σπιτι))))ωραία πράγματα . σε ποια περιοχή είσαι ?
με βεργακια))))Πως τα τρως αυτα αγαπη μου? :S :S :S
ωραία θα μου στείλεις και εμένα κανένα κοματάκι η τα έφαγες όλα ?εγω κεντρο ειμαι, και ειχα μια δουλεια στη Συνταγμα σημερα, και περασα εκει απο ενα γιαπωνεζικο να παρω για το σπιτι))))
με ξυλάκια θέλεις να πεις . σε ρωτάει ο παππούς πως μπορείς να τα τρως χωρίς να αιδιάζεις .με βεργακια))))
Δεν εννοουσα αυτο. Πως σου αρεσουν και τα τρως. :S :S :S Ρε συ Νταριακι να ειχαμε ενα Μπορτς η βαρενικα γαμωτο μου.με βεργακια))))
ε τωρα αργησες λιγο(((((( γιατι δεν μου το'πες ποιο νορης????ωραία θα μου στείλεις και εμένα κανένα κοματάκι η τα έφαγες όλα ?
εεε εσεις κυριε απο που ξερετε οτι αυτα ειναι τα αγαπιμενα μου???????
με ξυλάκια θέλεις να πεις . σε ρωτάει ο παππούς πως μπορείς να τα τρως χωρίς να αιδιάζεις .
δεν πειράζει .ε τωρα αργησες λιγο(((((( γιατι δεν μου το'πες ποιο νορης????
ναι ρε ΚΟΜΑΝΤΟ μου και αυτα ειναι ωραια, αλλα το ρωσικο που εχω διπλα δουλευει μονο παρασκευη-σαββατο-κυριακη, να μαγειρευω βαριεμαι ( μονη μου ειμαι, ποσο πρεπει να μαγειρεψω?????) και που και που μ'αρεσει να τρωω και κατι διαφορετικο!Δεν εννοουσα αυτο. Πως σου αρεσουν και τα τρως. :S :S :S Ρε συ Νταριακι να ειχαμε ενα Μπορτς η βαρενικα γαμωτο μου.