xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
καλα ματια μου,ελπιζω το ιδιο και για σενα,μου βγαζεις κατι πολυ ομορφο,δεν ξερω πως τα καταφερνεις..καλησπερα και σε σενα μωρακι μου!
πως τα περνας?)
καλα ματια μου,ελπιζω το ιδιο και για σενα,μου βγαζεις κατι πολυ ομορφο,δεν ξερω πως τα καταφερνεις..καλησπερα και σε σενα μωρακι μου!
πως τα περνας?)
ε ετσι εισαστε οι αντρες...)) τα θελετε ολα δικα σαςΚαι εδω αδερφε? Ασε και καμμια για μας. Αμαν με την παρτη σου.
χμ... προσπαθωκαλα ματια μου,ελπιζω το ιδιο και για σενα,μου βγαζεις κατι πολυ ομορφο,δεν ξερω πως τα καταφερνεις..
Νταριακι προσπαθει να μας συστησει τωρα ο Αρουλης η μου φαινεται? Γνοριζομαστε ζωη μου? ;) ;) ;) ;) ;)Ειναι μεγαλος πειρασμος η Νταρια,φιλε ΚΟΜΑΝΤΟ.Αντε να αντισταθεις
Οτι θα σε δω απο πολυ κοντα,αυτο θα κερδισω τιγρακι μου!Και τοτε θα δουμε ποιος θα κερδισει την μαχη.παμε στοιχηαμ δλδ?)))))
τι θα κερδισεις?)))))
Οταν προκειται για πλασματα σαν και σενα ναι. Οχι για ολες μωρακι μου. ;) ;) ;) ;) ;)ε ετσι εισαστε οι αντρες...)) τα θελετε ολα δικα σας
και αμα δεν προλαβαινεις τελικα τι κερδιζω εγω?))Οτι θα σε δω απο πολυ κοντα,αυτο θα κερδισω τιγρακι μου!Και τοτε θα δουμε ποιος θα κερδισει την μαχη.
λες να μην γνοριζομαστε?)))Νταριακι προσπαθει να μας συστησει τωρα ο Αρουλης η μου φαινεται? Γνοριζομαστε ζωη μου? ;) ;) ;) ;) ;)
Εχουμε γραψει και οι δυο κριτικες βρε Κομαντο για το κοριτσι,τι να σας συστησωΝταριακι προσπαθει να μας συστησει τωρα ο Αρουλης η μου φαινεται? Γνοριζομαστε ζωη μου? ;) ;) ;) ;) ;)
ναι ναι και εγω και τους δυο σας αγαπαω...)Εχουμε γραψει και οι δυο κριτικες βρε Κομαντο για το κοριτσι,τι να σας συστησω
και αμα δεν προλαβαινεις τελικα τι κερδιζω εγω?))
Καρτα διαρκειας για εθνικη Ελλαδας στο ποδοσφαιρο,η προτιμας κατι αλλο?και αμα δεν προλαβαινεις τελικα τι κερδιζω εγω?))
Και ποσες δεν εχω γραψει που να ηξερες. ;) ;) ;)Εχουμε γραψει και οι δυο κριτικες βρε Κομαντο για το κοριτσι,τι να σας συστησω
Εγω να δεις...Και ποσες δεν εχω γραψει που να ηξερες. ;) ;) ;)
Εγω να δεις...
μμμμ δεν ειμαι πολυ του ποδοσφαιρου....(((Καρτα διαρκειας για εθνικη Ελλαδας στο ποδοσφαιρο,η προτιμας κατι αλλο?
Και εγω σ' αγαπω αγγελε μου και το ξερεις. :-* :-* :-* :-* :-*( )ναι ναι και εγω και τους δυο σας αγαπαω...)
αλλουΠαολαααααα?
Εισαι εδω...?
Αστον αγαπη μου να λεει. Εγω σ' αγαπω ετσι κι αλλιως.
Ε τοτε θα βγαλω για μενα μια καρτα απεριοριστων επισκεψεων για τα στουντιο που δουλευεις για να με κατασπαραζεις οποτε θελεις :-* :-* :-*μμμμ δεν ειμαι πολυ του ποδοσφαιρου....(((