δλδ ετοιμαζεσαι για καινουριες τρελιτσες...?))))Προσπαθω να συνερθω Τιγρακι μου.Ξερεις εσυ... ;) ;) ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ε εγω ειμαι μια ρωσιδα, μπορει θελετε να σας φερω και αλλες...?)))Εσενα αγαπη μου. Γιατι εσυ τι εισαι? ;) ;) ;)
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Εσενα θελουμε κουκλαρα,να μας ερθεις παλι πισω!καλησπερα και σε σενα..)) πως εισαι?
βρε παιδια, τι θα σας φερω απο τη ρωσια?)) μερικες ρωσιδες?
θα σας ερθω ρε παιδια που να παω..))) δεν μπορω χωρης εσαςΕσενα θελουμε κουκλαρα,να μας ερθεις παλι πισω!
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Ναι Ναι, στη φωλια της τιγρης....δλδ ετοιμαζεσαι για καινουριες τρελιτσες...?))))
Να μας φέρεις κι άλλες κούκλες σαν κι εσένα, ανάθεμα σε όσους χορτάσανε!!!θα σας ερθω ρε παιδια που να παω..))) δεν μπορω χωρης εσας
(Και τα λέω χωρίς να σ έχω δει ποτέ από κοντά)
ε τωρα σε 2 εβδομαδες..))) μεχρη τωρα θα προλαβεις να κανεις πολλα!)))))Ναι Ναι, στη φωλια της τιγρης....
πως και σου ξεφυγα?))))Και τα λέω χωρίς να σ έχω δει ποτέ από κοντά
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εσυ κανεις για 10 αγαπη μου. Φτανεις και περισευεις. ;) ;) ;)ε εγω ειμαι μια ρωσιδα, μπορει θελετε να σας φερω και αλλες...?)))
μωρε, ας έμενα Αθήνα και θα σούλεγα εγώ αν θα ξεφευγες...πως και σου ξεφυγα?))))
για 10 κιολας?????))) χμ.....))))Εσυ κανεις για 10 αγαπη μου. Φτανεις και περισευεις. ;) ;) ;)
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Ειναι μεγαλος πειρασμος η Νταρια,φιλε ΚΟΜΑΝΤΟ.Αντε να αντισταθειςΚαι εδω Αρουλι? Και τιγρακι μου?
ααα δεν εισαι Αθηνα δλδ????((( τοτε αν θες θα σου στειλουμε καμια καλη εκει που εισαι...)) θα μου την προσεχεις ομως.......)μωρε, ας έμενα Αθήνα και θα σούλεγα εγώ αν θα ξεφευγες...
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Μπορει να προλαβω και το Σαββατο,που ξερεις...ε τωρα σε 2 εβδομαδες..))) μεχρη τωρα θα προλαβεις να κανεις πολλα!)))))
εε αμα θα σε φανε οι καυλες- τοτε συγουρα θα προλαβεις..))Μπορει να προλαβω και το Σαββατο,που ξερεις...
ναι, αμα θες- προλαβε, γιατι απο τη κυριακη σταματαω....))
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
μαναρακι μου τι ωραια που τα λες,γεια σου ψυχη μουεε αμα θα σε φανε οι καυλες- τοτε συγουρα θα προλαβεις..))
καλησπερα και σε σενα μωρακι μου!μαναρακι μου τι ωραια που τα λες,γεια σου ψυχη μου
πως τα περνας?)
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Θα το παιξω και στο Στοιχημα οτι θα σε προλαβωεε αμα θα σε φανε οι καυλες- τοτε συγουρα θα προλαβεις..))
παμε στοιχηαμ δλδ?)))))Θα το παιξω και στο Στοιχημα οτι θα σε προλαβω
τι θα κερδισεις?)))))
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Και εδω αδερφε? Ασε και καμμια για μας. Αμαν με την παρτη σου.μαναρακι μου τι ωραια που τα λες,γεια σου ψυχη μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις