ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αλοιμονο Αντωνακι. Εσενα δεν θα παρουμε? Το φιλαρακι μου? Αφου μετα μαζι θα τις μοιραστουμε .εμένα δεν θα με πάρετε :'( ?
Αλοιμονο Αντωνακι. Εσενα δεν θα παρουμε? Το φιλαρακι μου? Αφου μετα μαζι θα τις μοιραστουμε .εμένα δεν θα με πάρετε :'( ?
κάνε όνειρα μπάρμπα .Αλοιμονο Αντωνακι. Εσενα δεν θα παρουμε? Το φιλαρακι μου? Αφου μετα μαζι θα τις μοιραστουμε .
5:35 ksimeromaτι ώρα φεύγεις ? και πότε ?
οχ οχ νωρίς για να δω θα μπορέσω . :S5:35 ksimeroma
Αλλου να σε παω,στο αεροδρομιο ποτε............ναι ναι το τραγουδι σουπερ!!! αλλα ποιος θα με παει τωρε στον αεροδρομιο?))))
Τι προθημοποιησε να τις φας ολες μονος σου? Μπραβο ηρωα μου.κάνε όνειρα μπάρμπα .
Γιατι ρε συ Αρουλι? Αλλα ασε ξερω. Μην πεις τιποτα. :S :S :SΑλλου να σε παω,στο αεροδρομιο ποτε............
με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι .Τι προθημοποιησε να τις φας ολες μονος σου? Μπραβο ηρωα μου.
Ε τι θα σε παω στον Πλουταρχο με θεσπεσια παρεα και το θα το φαω μονος μου μετα?με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι .
Σημερα τα χαραματα φευγει φιλαρακι. Σε λιγες ωρες ταξιδευει.για ποια ημέρα λέμε Ντάρια ?
Καληνυχτα καρδουλα μου.λοιπον παλικαρια.. καλη σας νυχτα!!! καΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!! φιλια στους ολους!
Καληνυχτα κοριτσαρε :-*λοιπον παλικαρια.. καλη σας νυχτα!!! καΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!! φιλια στους ολους!
είμαι πτώμα τώρα αληθηνά συγνώμη . καληνύχτα και φιλάκια .Σημερα τα χαραματα φευγει φιλαρακι. Σε λιγες ωρες ταξιδευει.
Συναγωνιστή και που δεν δίνει κολούρι πάλι περνάς καταπληκτικά ... :-) η εμπειρία είναι μοναδική (τόσα χρόνια μόνο 1 φορά πολύ παλιά μου είχε τύχει παρόμοια καλή περίπτωση, και όχι τόσο καλή όπως η Ντάρια), και εγώ διάβαζα και νόμιζα για υπερβολές αλλά .. :-)Συναδελφικούς χαιρετισμούς σε όλους.
Εμπειρίες για Ντάρια έχει να δηλώσει κανείς?
Ξέρετε αν δίνει κολούρι?