amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
γεια σου φίλε Άρη πως τα πας ?Το Σαββατο καλα περασα μπορω να πω... ;) ;) ;)
Σημερα καλουτσικα
Γεια σου Αντωνη
γεια σου φίλε Άρη πως τα πας ?Το Σαββατο καλα περασα μπορω να πω... ;) ;) ;)
Σημερα καλουτσικα
Γεια σου Αντωνη
για σου μωρακι!Καλησπέρα Νταράκι μου τι κάνεις ? χάθηκες μωρό μου .
καλά πέρασες ?για σου μωρακι!
ε δεν χαθηκα, στη ρωσια ημουν...)
διακοπεεεες)
Καλα ειμαι φιλε Αντωνη...γεια σου φίλε Άρη πως τα πας ?
ε μια χαρα περασα!! ειχα και καιρο να παω εκει και βρεθηκαμε με κατι φιλους, πηγαιναμε στα μπαρ, παμπ, κλαμπακια, για πατιναζ, για εκδρομες...) δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος εκει....καλά πέρασες ?
μπράβο μωρό μου χαίρομαι που πέρασες καλά .ε μια χαρα περασα!! ειχα και καιρο να παω εκει και βρεθηκαμε με κατι φιλους, πηγαιναμε στα μπαρ, παμπ, κλαμπακια, για πατιναζ, για εκδρομες...) δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος εκει....
θα ξαναπαω...)
Αυτο μετραει,να περνας παντα καλα μωρακι μουε μια χαρα περασα!! ειχα και καιρο να παω εκει και βρεθηκαμε με κατι φιλους, πηγαιναμε στα μπαρ, παμπ, κλαμπακια, για πατιναζ, για εκδρομες...) δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος εκει....
θα ξαναπαω...)
Εμενα μ'αρεσουν τα καρπουζια να ειναι στρογγυλα...βρε παιδια φτιαχτηκε η Ρωσια, τρελαθηκα με αυτα που ειδα.... σε ενα σουπερμαρκετ ειδα και τετραγονο καρπουζι να πουλανε!!!!!
ε δεν ξερει δεν καταλαβαινει κινεζα ειμαιΕμενα μ'αρεσουν τα καρπουζια να ειναι στρογγυλα...
καταλαβαινεις ποια καρπουζια εννοω
Ξερεις...ξερεις ποια λεωε δεν ξερει δεν καταλαβαινει κινεζα ειμαι
ε τι να ειμαι?)) εσυ δλδ τι νομιζες οτι ειμαι?))Ntaria ρωσιδα εισαι??
ε τι να ειμαι?)) εσυ δλδ τι νομιζες οτι ειμαι?))
γιαπονεζος?????))) χμ... εντιαφερον.... δεν το'χω κανει ποτε μου με κανα γιαπονεζο...)))))Ξερεις...ξερεις ποια λεω
αν δεν ξερεις τοτε και εγω ειμαι γιαπονεζος
Αν ηξερα ρε μωρο δεν θα ρωταγα...ε τι να ειμαι?)) εσυ δλδ τι νομιζες οτι ειμαι?))
και καμικαζι μαλιστα,οχι απλος γιαπονεζος...γιαπονεζος?????))) χμ... εντιαφερον.... δεν το'χω κανει ποτε μου με κανα γιαπονεζο...)))))
πωπω τι καλος που εισαι))Οριστε και ενα τραγουδακι για το μωρακι μου ;) ;) ;) [youtube=425,350]gf7PSBP4FbU[/youtube]
wow wow wow!!!!!!!!!και καμικαζι μαλιστα,οχι απλος γιαπονεζος...