amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Κοίτα είμαι λίγο πρωτάρης για ρώσικα αλλά καταλαβαίνω κάτι .
το ξέρω αυτό που λες αλλά από λίγα ξέρω κάτι .
μαλακιες σας λεει αυτο!
Ωραιος!!! ;)
τοσα χρονια στην ελλαδα και δεμο ποτε δεν ειχες; καλα πως τη βγαζεις ρε νταρια; συναισθηματικα εννοω;βρε γμτ ειπα οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λογαριασμό θα σου δώσει όπως θέλει την βγάζει .τοσα χρονια στην ελλαδα και δεμο ποτε δεν ειχες; καλα πως τη βγαζεις ρε νταρια; συναισθηματικα εννοω;
δεν ειπα οτι δεν ειχα, λεω για τωρα οτι δεν εχω!!!!!!!τοσα χρονια στην ελλαδα και δεμο ποτε δεν ειχες; καλα πως τη βγαζεις ρε νταρια; συναισθηματικα εννοω;
νταρια σε φωναζουν;λογαριασμό θα σου δώσει όπως θέλει την βγάζει .
μα αυτα που σε ρωταγα για οταν ειχες δεμο τα ρωταγα. οχι για τωρα που δεν εχεις. αν παλι δεν θες να απαντησεις δεκτο. απλα συγκεκριμενα ρωταγα πως το περνει ο δεσμος σου οταν του λες τη δουλεια κανεις και αν το δεχεται;δεν ειπα οτι δεν ειχα, λεω για τωρα οτι δεν εχω!!!!!!!
στα γοβακια σου σου;πρόσεχε μην σκοντάψεις φίλε .
Αυτο σημαινει οσοι πιστοι προσελθετε. Ειναι ελευθερο το κοριτσι. ;) ;) ;)δεν ειπα οτι δεν ειχα, λεω για τωρα οτι δεν εχω!!!!!!!
ειδες ρε κομαντο βγαζω και ειδηση!!!!!!!!!Αυτο σημαινει οσοι πιστοι προσελθετε. Ειναι ελευθερο το κοριτσι. ;) ;) ;)
τα φοράς ακόμα τα γοβάκια που σου είχα πάρει από το Μιλάνο ?στα γοβακια σου σου;
ειχα εξιπνο δεσμο με το παντερμενο..)) δεν ηθελα κατι σοβαρο εγω και με βολεβει αυτο..)) ουτε αυτος μιλαγε γιατι ηταν και αυτος παντερμενος...) μια χαρα ημουν))μα αυτα που σε ρωταγα για οταν ειχες δεμο τα ρωταγα. οχι για τωρα που δεν εχεις. αν παλι δεν θες να απαντησεις δεκτο. απλα συγκεκριμενα ρωταγα πως το περνει ο δεσμος σου οταν του λες τη δουλεια κανεις και αν το δεχεται;
πες μας τετοια!!!! τωρα νε δεις ποσοι παντρεμενοι θα στη πεσουν!!!βλεπω οι προτασεις να πεφτουν βροχη. περα απο τη πλακα παντως θεωρω πολυ δυσκολα να κανεις σοβαρο δεσμο με τη δουλεια που κανεις. ειδικα απο τη πλευρα του αντρα ειναι πολυ δυσκολο να το αποδεχθει.μονο αν το κανεις εκτος αθηνων αν και αυτο εχει ρισκο.ειχα εξιπνο δεσμο με το παντερμενο..)) δεν ηθελα κατι σοβαρο εγω και με βολεβει αυτο..)) ουτε αυτος μιλαγε γιατι ηταν και αυτος παντερμενος...) μια χαρα ημουν))
Αναλογα τον αντρα ρε φιλαρακι και ποσο θελει την γυναικα που εχει διπλα του. Εμενα δεν θα με πειραζε καθολου αρκει να ηξερα την αληθεια. Και μην το παρεις στραβα.μα αυτα που σε ρωταγα για οταν ειχες δεμο τα ρωταγα. οχι για τωρα που δεν εχεις. αν παλι δεν θες να απαντησεις δεκτο. απλα συγκεκριμενα ρωταγα πως το περνει ο δεσμος σου οταν του λες τη δουλεια κανεις και αν το δεχεται;
καθολου στραβα φιλε. αυτα ειναι γουστα. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. εγω δεν θα μπορουσα.Αναλογα τον αντρα ρε φιλαρακι και ποσο θελει την γυναικα που εχει διπλα του. Εμενα δεν θα με πειραζε καθολου αρκει να ηξερα την αληθεια. Και μην το παρεις στραβα.
και αν θα ειχε σγταματησει αμεσως για σενα?καθολου στραβα φιλε. αυτα ειναι γουστα. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. εγω δεν θα μπορουσα.