σου φαινεταιΜωρακι σε εχασα η μου φαινεται?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
:-* :-* :-* :-* :-*σου φαινεται
εισαι σπιτι η στο μαγαζι?)))Την τελειωσα και την 9η αλλα θα αποφυγω την 10η μηπως γλυτωσω το μπαλκονι για σημερα. Μου εδωσες ελπιδες κοριτσι και λεω να το αναβαλω.
Επισκέπτης
θα ηθελα να σε ρωτησω κατι αν θες απαντας νταρια αν θες οχι. πως μπορεις να κανεις μια τετοια δουλεια και να εχεις προσωοικη ζωη; καταρχας ο συντροφος το ξερει και αν ναι πως μπορει να λειτουργησει και αυτος αλλα και εσυ;
το πρωτο πραγμα ειναι οτι δεν εχω πρωσοπικη ζωη. Εχω πολλους αντρες στη δουλεια. Η το ενα η το αλλο. Οταν θα βρω κατι σοβαρο-σταματαω αμεσως.θα ηθελα να σε ρωτησω κατι αν θες απαντας νταρια αν θες οχι. πως μπορεις να κανεις μια τετοια δουλεια και να εχεις προσωοικη ζωη; καταρχας ο συντροφος το ξερει και αν ναι πως μπορει να λειτουργησει και αυτος αλλα και εσυ;
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
εεεεε Νταρια να κοιτας το μπρελοκ του αντρα και αν δεις καλη μαρκα χτυπα σαν ελευθερος σκοπευτησ τον τυπο.το πρωτο πραγμα ειναι οτι δεν εχω πρωσοπικη ζωη. Εχω πολλους αντρες στη δουλεια. Η το ενα η το αλλο. Οταν θα βρω κατι σοβαρο-σταματαω αμεσως.
κοιταζω το ρολοι του)))))))))))))))))))))))))))))εεεεε Νταρια να κοιτας το μπρελοκ του αντρα και αν δεις καλη μαρκα χτυπα σαν ελευθερος σκοπευτησ τον τυπο.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Στο μαγαζι ειμαι ακομα. Σε λιγο θα φυγω.εισαι σπιτι η στο μαγαζι?)))
Επισκέπτης
οταν σταματας δε δουλευεις; kαι τι λες στο σοβαρο δεσμο που εχεις που δουλευες; δεν νομιζω οτι καποιος το αποδεχεται αυτο το επαγγελμα. εκτος αν δεν του το λες αλλα αυτο εχει ρισκο γιατι ο κοσμος ειναι μικρος.το πρωτο πραγμα ειναι οτι δεν εχω πρωσοπικη ζωη. Εχω πολλους αντρες στη δουλεια. Η το ενα η το αλλο. Οταν θα βρω κατι σοβαρο-σταματαω αμεσως.
Δηλαδή εγώ που φοράω ένα μαιμού BRETLING έχω chances?? LOLκοιταζω το ρολοι του)))))))))))))))))))))))))))))
δεν εχω σοβαρο δεσμο.οταν σταματας δε δουλευεις; kαι τι λες στο σοβαρο δεσμο που εχεις που δουλευες; δεν νομιζω οτι καποιος το αποδεχεται αυτο το επαγγελμα. εκτος αν δεν του το λες αλλα αυτο εχει ρισκο γιατι ο κοσμος ειναι μικρος.
μολης θα καταλαβω οτι ειναι σοβαρο- σταματαω.....
στη δουλεια πινεις δλδ?)))))Αρχισα εκαθαριση μονος μου σε αυτα που νομιζω οτι πρεπει να σκουπιστουν. ;)
Επισκέπτης
και πως ζεις;ο δεμος ξερει τη δουλεια εκανες;δεν εχω σοβαρο δεσμο.
μολης θα καταλαβω οτι ειναι σοβαρο- σταματαω.....
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ειναι κλειστα σημερα. Για δουλειες δικες μου εχω ερθει. Ταμειο, αποθηκες κ.λ.π.στη δουλεια πινεις δλδ?)))))
βρε γμτ ειπα οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!και πως ζεις;ο δεμος ξερει τη δουλεια εκανες;
ναι ναι βλεπω της δουλειες σου)))))))))))))))))))))))))Ειναι κλειστα σημερα. Για δουλειες δικες μου εχω ερθει. Ταμειο, αποθηκες κ.λ.π.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τις εχω τελειωσει και τωρα παιζω και εγω μαζι σας. Πειραζει? Αν σας ενοχλω σταματαω αμεσως κοριτσι.ναι ναι βλεπω της δουλειες σου)))))))))))))))))))))))))
οχι ρε παιδι μου)))) τι λες?)))Τις εχω τελειωσει και τωρα παιζω και εγω μαζι σας. Πειραζει? Αν σας ενοχλω σταματαω αμεσως κοριτσι.
ακομα πινεις τη μπιριτσα σου?))
εγω παω να βαλω καμια βοτκουλα)))
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Παντως ξερω τι λεω και τι κανω ακομα κοριτσι. Δεν ειμαi off να εισαι συγουρη γι αυτο. Το σηκωνω το ποτο. ;) ;) ;)οχι ρε παιδι μου)))) τι λες?)))
ακομα πινεις τη μπιριτσα σου?))
εγω παω να βαλω καμια βοτκουλα)))
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ρε μαλάκες σας είπε πως δεν έχει δεσμό μην την πρήζεται την κοπέλα .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις