giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αλλη αισθηση με τα κοτσιδακια τα πιανης και καθοδηγεις το κεφαλι οπως θελης :'( :'(θα της πω να τα φτιαξει κοτσιδακια στο πλαι
Αλλη αισθηση με τα κοτσιδακια τα πιανης και καθοδηγεις το κεφαλι οπως θελης :'( :'(θα της πω να τα φτιαξει κοτσιδακια στο πλαι
θα τα φτιαξει για τον Γιωργο και μετα θα τα βγαλει για σεναΆμα τα έχει κοτσιδάκια στο πλάι όμως , δεν έρχομαι εγώ
σιγα σιγα θα καταλαβει και η ιδια οτι καλο θα ειναι αν το κανει... αλλα σιγα σιγα, ειναι εντελος καινουρια στη δουλειαΠες της να δωσει και κωλο να ερθω και εγω βολιδα!!!
Ευχαριστώ. Όλους μας φροντίζεις .θα τα φτιαξει για τον Γιωργο και μετα θα τα βγαλει για σενα
ο σπουν εχει την Ρομινα και την απαταει με την Εμανουελα φτανειΕυχαριστώ. Όλους μας φροντίζεις .
Υ.Γ. Κάνε και κάτι για τον spoon
Θα χρειαστη εναν καλο μαστορα πρωτα να την περιποιηθη καταληλωςσιγα σιγα θα καταλαβει και η ιδια οτι καλο θα ειναι αν το κανει... αλλα σιγα σιγα, ειναι εντελος καινουρια στη δουλεια
Μακαρι να το καταλαβαινανε ολες αυτο!!!σιγα σιγα θα καταλαβει και η ιδια οτι καλο θα ειναι αν το κανει... αλλα σιγα σιγα, ειναι εντελος καινουρια στη δουλεια
Όλα τα ξέρεις βλέπω... Η KGB είσαι ? ;)ο σπουν εχει την Ρομινα και την απαταει με την Εμανουελα φτανει
ευκολα ειναιΌλα τα ξέρεις βλέπω... Η KGB είσαι ? ;)
ο σπουν εχει την Ρομινα και την απαταει με την Εμανουελα φτανει
Ποια ειναι αυτη η Εμμανουελλα που λετε?Δεν ξερω εγω καμια Εμμανουελλα!!! :-
Ποια ειναι αυτη η Εμμανουελλα που λετε?Δεν ξερω εγω καμια Εμμανουελλα!!! :-
μηπως εχεις και φωτογραφικο υλικο???ο σπουν εχει την Ρομινα και την απαταει με την Εμανουελα φτανει
μπααααααααααα δεν κανω τετοια εγωμηπως εχεις και φωτογραφικο υλικο???
[size=5pt]και να κανονισω μετα εντελως τυχαια να τα δει η ρομινα![/size]
Μολις δη αυτον θα σπινιαρηΈχω τον κατάλληλο άνθρωπο
γαμωτο!μπααααααααααα δεν κανω τετοια εγω
Πανω απ΄ολα ο συναγωνιστης...........γαμωτο!
ουτε απο καμια καμερα ασφαλειας?
ε οχι και πανο απο ΟΛΑ!Πανω απ΄ολα ο συναγωνιστης...........
Παντα θα προσπαθουμε να καλυπτουμε τα.......παραστρατηματα μας
Το τι λεμε και τι κανουμε για να καλυφτουμε ειναι αλλο πραμα και αμα μας καταλαβη η γυναικαΠανω απ΄ολα ο συναγωνιστης...........
Παντα θα προσπαθουμε να καλυπτουμε τα.......παραστρατηματα μας