giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αλλη αισθηση με τα κοτσιδακια τα πιανης και καθοδηγεις το κεφαλι οπως θελης :'( :'(θα της πω να τα φτιαξει κοτσιδακια στο πλαι![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλη αισθηση με τα κοτσιδακια τα πιανης και καθοδηγεις το κεφαλι οπως θελης :'( :'(θα της πω να τα φτιαξει κοτσιδακια στο πλαι![]()
![]()
![]()
![]()
θα τα φτιαξει για τον Γιωργο και μετα θα τα βγαλει για σεναΆμα τα έχει κοτσιδάκια στο πλάι όμως , δεν έρχομαι εγώ![]()
σιγα σιγα θα καταλαβει και η ιδια οτι καλο θα ειναι αν το κανει... αλλα σιγα σιγα, ειναι εντελος καινουρια στη δουλειαΠες της να δωσει και κωλο να ερθω και εγω βολιδα!!!![]()
Ευχαριστώ. Όλους μας φροντίζεις .θα τα φτιαξει για τον Γιωργο και μετα θα τα βγαλει για σενα![]()
![]()
![]()
![]()
ο σπουν εχει την Ρομινα και την απαταει με την ΕμανουελαΕυχαριστώ. Όλους μας φροντίζεις .
Υ.Γ. Κάνε και κάτι για τον spoon![]()
Θα χρειαστη εναν καλο μαστορα πρωτα να την περιποιηθη καταληλωςσιγα σιγα θα καταλαβει και η ιδια οτι καλο θα ειναι αν το κανει... αλλα σιγα σιγα, ειναι εντελος καινουρια στη δουλεια![]()
![]()
![]()
![]()
Μακαρι να το καταλαβαινανε ολες αυτο!!!σιγα σιγα θα καταλαβει και η ιδια οτι καλο θα ειναι αν το κανει... αλλα σιγα σιγα, ειναι εντελος καινουρια στη δουλεια![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα τα ξέρεις βλέπω... Η KGB είσαι ? ;)ο σπουν εχει την Ρομινα και την απαταει με την Εμανουελα![]()
![]()
![]()
![]()
φτανει
![]()
![]()
![]()
![]()
ευκολα ειναιΌλα τα ξέρεις βλέπω... Η KGB είσαι ? ;)
ο σπουν εχει την Ρομινα και την απαταει με την Εμανουελα![]()
![]()
![]()
![]()
φτανει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποια ειναι αυτη η Εμμανουελλα που λετε?Δεν ξερω εγω καμια Εμμανουελλα!!! :-
![]()
Ποια ειναι αυτη η Εμμανουελλα που λετε?Δεν ξερω εγω καμια Εμμανουελλα!!! :-
μηπως εχεις και φωτογραφικο υλικο???ο σπουν εχει την Ρομινα και την απαταει με την Εμανουελα![]()
![]()
![]()
![]()
φτανει
![]()
![]()
![]()
![]()
μπααααααααααα δεν κανω τετοια εγωμηπως εχεις και φωτογραφικο υλικο???
[size=5pt]και να κανονισω μετα εντελως τυχαια να τα δει η ρομινα![/size]
![]()
Μολις δη αυτον θα σπινιαρηΈχω τον κατάλληλο άνθρωπο![]()
γαμωτο!μπααααααααααα δεν κανω τετοια εγω![]()
![]()
![]()
![]()
Πανω απ΄ολα ο συναγωνιστης...........γαμωτο!
ουτε απο καμια καμερα ασφαλειας?
![]()
ε οχι και πανο απο ΟΛΑ!Πανω απ΄ολα ο συναγωνιστης...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα θα προσπαθουμε να καλυπτουμε τα.......παραστρατηματα μας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το τι λεμε και τι κανουμε για να καλυφτουμε ειναι αλλο πραμα και αμα μας καταλαβη η γυναικαΠανω απ΄ολα ο συναγωνιστης...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα θα προσπαθουμε να καλυπτουμε τα.......παραστρατηματα μας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()