Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στούντιο Δροσοπούλου 95

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rodman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
εγώ θελω ανοιγμα τα καπουλι και ζουμαρισμα στο σουφριδι.... Γιατι αυτές οι φωτο δεν ειναι για μπουρδελοσάιτ αλλα για γκαλερι...
μήπως θες τις φωτο με ζουμ....και ευρυγωνειο επαγγελματικό φακό?????? μάλλον για να πάιζεις την πουλαρα σου θελεις τις φωτο....μας πηδηξες με τις φωτο και τις φωτο......τραβα να ξεφλοκαρεις σε κανβα ντελλο να ηρεμήσεις......

μετα απεριόριστης εκτιμήσεως !!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η Ελπιδα δεν ειναι σινεπης γι'αυτο την σταματησα. Μονο και μονο γι'αυτο.... γιατι αμα ξεκιναει την βαρδια στις 5πχ πρεπει να ειναι εκει στης 5 και οχι στις 6-7..... :headbang: η μπορουσε να μην ερθει καθολου γιατι ξεχασε και εγω σαν τρελη τελευταια στιγμη ψαχνω για αλλαγη :headbang: :headbang: :headbang:

αυτά τα σκηνικά μου θυμίζουν τα ξαφνικά τηλεφωνήματα της τελευταίας στιγμής στους υπευθύνους των καφέ από κορασίδες και μαλακιστήρια σε καφετεριες ότι είναι άρρωστοι και καλά,ότι ήπιαν ληγμένο χέμο και τους έπιασε υπνηλία και έτσι δεν θα μπορέσουν να έρθουν για δουλειά...Σκέψου αυτά τα μαλακιστηρια να δούλευαν σε στούντιο... :2funny:

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μήπως θες τις φωτο με ζουμ....και ευρυγωνειο επαγγελματικό φακό?????? μάλλον για να πάιζεις την πουλαρα σου θελεις τις φωτο....μας πηδηξες με τις φωτο και τις φωτο......τραβα να ξεφλοκαρεις σε κανβα ντελλο να ηρεμήσεις......

μετα απεριόριστης εκτιμήσεως !!!!
ξεφλοκαρε πρωτα εσυ μπας και καταλαβει ποτε λεμε κ καμια μαλακια. Και προσεξε τα σκαγια μη σπασουν το σοβα απ το ταβανι και ψαχνει σοβατζη κυριακατικα. Τελος για να μην γαμησουμε το θρεντ...

StudioEros

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτά τα σκηνικά μου θυμίζουν τα ξαφνικά τηλεφωνήματα της τελευταίας στιγμής στους υπευθύνους των καφέ από κορασίδες και μαλακιστήρια σε καφετεριες ότι είναι άρρωστοι και καλά,ότι ήπιαν ληγμένο χέμο και τους έπιασε υπνηλία και έτσι δεν θα μπορέσουν να έρθουν για δουλειά...Σκέψου αυτά τα μαλακιστηρια να δούλευαν σε στούντιο... :2funny:
αν καποια μου κανει αυτα 2-3 φορες την σταματαω χωρις 2ρη σκεψη και δεν με νοιαζει ποσο καλη και χρυση ειναι στη δουλεια της :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

StudioEros

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
μετα τις 11 θα ειναι η Ειρινη η οποια προσφερει και πρωκτικο :kissass: :rockon:

sdc12093irini3.jpg

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τώρα θές μιά φώτο το πουλί μου για να καταλάβεις? :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

StudioEros

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
spoooooooooooooooooooon που εισαι????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• em.JPG
    em.JPG
    151,2 KB · Εμφανίσεις: 58

StudioEros

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
η Εμμανουελλα :rockon: :rockon: :rockon: με το εξτενσιον :grin: :grin: :grin: :grin: specially for spoon :dancing:

Συνημμένα

• SDC12160.JPG
    SDC12160.JPG
    159,4 KB · Εμφανίσεις: 75
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom