StudioEros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγώ θελω ανοιγμα τα καπουλι και ζουμαρισμα στο σουφριδι.... Γιατι αυτές οι φωτο δεν ειναι για μπουρδελοσάιτ αλλα για γκαλερι...Ωραιο πισωκινητο συστημα
Μαλλον εισαι λιγο απαιτητικος........εγώ θελω ανοιγμα τα καπουλι και ζουμαρισμα στο σουφριδι.... Γιατι αυτές οι φωτο δεν ειναι για μπουρδελοσάιτ αλλα για γκαλερι...
ειναι μικρι ακομα και ντρεπεταιεγώ θελω ανοιγμα τα καπουλι και ζουμαρισμα στο σουφριδι.... Γιατι αυτές οι φωτο δεν ειναι για μπουρδελοσάιτ αλλα για γκαλερι...
το περιμενα. ολα τα νεα πουλεν την ιδια αντιληψη εχουν. πρεπει να κανετε κατι ομως. Βαλτε τις στο κατηχητικό δεν ξερω... πρεπει να ειναι πιο τολμηρες ομως...ειναι μικρι ακομα και ντρεπεται
σιγα σιγατο περιμενα. ολα τα νεα πουλεν την ιδια αντιληψη εχουν. πρεπει να κανετε κατι ομως. Βαλτε τις στο κατηχητικό δεν ξερω... πρεπει να ειναι πιο τολμηρες ομως...
μιας κ την έχεις προχειρη δεν μας δειχνεις και τις ρογουλες ..... φερτις το απαλα ομως μην δακρισει...σιγα σιγα
Εισαι και βιαστικος μια βδομαδα δεν εχει που ηρθε περιμενε λιγο και θα μας δειξη περισσοτερατο περιμενα. ολα τα νεα πουλεν την ιδια αντιληψη εχουν. πρεπει να κανετε κατι ομως. Βαλτε τις στο κατηχητικό δεν ξερω... πρεπει να ειναι πιο τολμηρες ομως...
Δες την προηγουμενη σελιδαμιας κ την έχεις προχειρη δεν μας δειχνεις και τις ρογουλες ..... φερτις το απαλα ομως μην δακρισει...
μηπως πρεπει να περιμένω και καμια βδομαδα για να την γαμησω κιόλας;;;; Θα τρελαθω εδω μεσα....Εισαι και βιαστικος μια βδομαδα δεν εχει που ηρθε περιμενε λιγο και θα μας δειξη περισσοτερα
να την γαμησεις μπορεις και τωρα ειναι μεχρι τις 11 το βραδυμηπως πρεπει να περιμένω και καμια βδομαδα για να την γαμησω κιόλας;;;; Θα τρελαθω εδω μεσα....
φοβαμαι να ερ8ω γιατι πριν απο δυο εβδομαδες περιπου την ελπιδα την εκανα να ιδρωσει και τωρα μου λες οτι εφυγε. μην μου βαλει τα κλαματα. αν κ φοβαμαι οτι 8α τα βαλω εγω. Μη χυσω 50 δακρυα...να την γαμησεις μπορεις και τωρα ειναι μεχρι τις 11 το βραδυ
Για το ποτε θα πας να την γαμησης ειναι δικο σου θεμα, εσυ ζητουσες φωτο αυτες εβγαλε αυτες εχει οταν θα εχει διαφορετικες θα της βαλημηπως πρεπει να περιμένω και καμια βδομαδα για να την γαμησω κιόλας;;;; Θα τρελαθω εδω μεσα....
η Ελπιδα δεν ειναι σινεπης γι'αυτο την σταματησα. Μονο και μονο γι'αυτο.... γιατι αμα ξεκιναει την βαρδια στις 5πχ πρεπει να ειναι εκει στης 5 και οχι στις 6-7..... η μπορουσε να μην ερθει καθολου γιατι ξεχασε και εγω σαν τρελη τελευταια στιγμη ψαχνω για αλλαγηφοβαμαι να ερ8ω γιατι πριν απο δυο εβδομαδες περιπου την ελπιδα την εκανα να ιδρωσει και τωρα μου λες οτι εφυγε. μην μου βαλει τα κλαματα. αν κ φοβαμαι οτι 8α τα βαλω εγω. Μη χυσω 50 δακρυα...
Εστεκε καλα η εχανε; τι θα πη ξεχασε οτι δουλευηη Ελπιδα δεν ειναι σινεπης γι'αυτο την σταματησα. Μονο και μονο γι'αυτο.... γιατι αμα ξεκιναει την βαρδια στις 5πχ πρεπει να ειναι εκει στης 5 και οχι στις 6-7..... η μπορουσε να μην ερθει καθολου γιατι ξεχασε και εγω σαν τρελη τελευταια στιγμη ψαχνω για αλλαγη
νιω8ω οτι εκνευριζεσαι... και δεν καταλαβαινω το λογο. Μηπως εισαι ο φωτο και αγχωνεσαι οτι 8α σε φωναξουν εκτακτα στο στουντιο κ 8α χασεις τον Αλκαιο;;;Για το ποτε θα πας να την γαμησης ειναι δικο σου θεμα, εσυ ζητουσες φωτο αυτες εβγαλε αυτες εχει οταν θα εχει διαφορετικες θα της βαλη
παντως στο τρομπονι και στο καταρτι καλα εστεκε. Μονο το σουφριδι που δεν εδινε. Μονο κωλοδακτυλοσκοπιση. Και ηταν το ριμαδι σφιχτο σαν γκροβερακιΕστεκε καλα η εχανε; τι θα πη ξεχασε οτι δουλευη
Μαλλον εσυ εκνευριστηκες και οχι εγωνιω8ω οτι εκνευριζεσαι... και δεν καταλαβαινω το λογο. Μηπως εισαι ο φωτο και αγχωνεσαι οτι 8α σε φωναξουν εκτακτα στο στουντιο κ 8α χασεις τον Αλκαιο;;;