Νέα

Στοματικός έρωτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epidoksos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

epidoksos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στο site, οπότε καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε ορισμένες συμβουλές για το πως μπορώ να βελτιωθώ στο στοματικό έρωτα ώστε να το απολαμβάνει περισσότερο η σύντροφός μου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Νίκος

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ τι βελτιωση υποτιθεται οτι ψαχνεις;

αν η γυναικα γνωριζει να κανει sex,
αυτο φαινεται μονο στο στοματικο, πουθενα αλλου.

this is her job, you only have to relax & enjoy!

OP
OP
E

epidoksos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
0
Ίσως δεν έγινα κατανοητός εγώ φίλε.
Εννοώ να βελτιωθώ στο γλυφομούνι...

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Χαχαχαχαχχαχααχαχαχχαχχαχαχχαχχααααα. Πολλές φορές εδω μέσα παίζει συνεννόηση μπαστούνι αλλά αυτή σίγουρα ήταν η πιο απολαυστική...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν βλέπεις καμιά τσόντα σε 42'' TFT. Θα τα μάθεις από όλες τις επόψεις και απόψεις

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πάντως ψηλέ αν θες μια φιλική συμβουλή μην πολυαγχώνεσαι να την ευχαριστήσεις. Να θες να μάθεις για να γίνεις καλύτερος γαμιάς, είναι οκ. Αλλά αν πάρει χαμπάρι οτι έγινες "δούλος", ουαι τοις ηττημένοις μετά... Μη σκαλώσεις, το λέω πραγματικά φιλικά και καλωσήλθες και στα μπουρδελα.κομ

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
φιλε για μενα μια ειναι η συνταγη:πρωτον η υπομονη κ η επιμονη στο εργο σου.δεν βιαζεσαι ουτε αγχωνεσαι-εννοειται οτι δεν συχαινεσαι τπτ γιατι αλλιως μην το κανεις.κ δευτερον -κ πιο σημαντικο για μενα- μιλας με την κοπελα σου,ρωτας χωρις ταμπου τι της αρεσει,πως να το κανεις κτλ..καποια πραγματα μπορει να ειναι στανταρ αλλα καθε γυναικα εχει τα θελω της!!!αυτα,πιστευοω να σε βοηθησα!!! :boobies: :boobies:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Ρώτα καμμιά Λεσβία, αυτές είναι ΌΟΟλλλη μέρα στο μουνί χωμένες και ξέρουν όλα τα τερτίπια της καύλας.

ʼκου τη γαλοπούλα...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φίλε αφήσου στην φαντασιωσή σου και κάνε οτι γουστάρεις θα δεις θα γίνεις ξεφτέρι απο καιρό σε καιρό το πράγμα θέλει να έχες φαντασία για να το κάνεις σωστά .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom