Νέα

Στοματικο χωρίς μπάνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
:rockon: :hi:Χαχχαχαχααχαχχα

Ωραίος

Μου αρέσει δε η γκομενά μου να μένει άπλυτη για μέρες και μετά να την γλύφω, βάζω και λίγο χοντρό αλατάκι Ιμαλαϊων, το μουνί γίνεται σαν παστή ρέγγα, το μυαλό τρελαίνεται, γλύφεις μουνί και βρίσκεσαι στην ακροθαλασσιά από τις ψαρομυρωδιές, παίρνω και ένα τσιπουράκι που σκοτώνει τα μικρόβια, πολύ μερακλαντάν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.167
Πόντοι
5.506
Μου αρέσει δε η γκομενά μου να μένει άπλυτη για μέρες και μετά να την γλύφω, βάζω και λίγο χοντρό αλατάκι Ιμαλαϊων, το μουνί γίνεται σαν παστή ρέγγα, το μυαλό τρελαίνεται, γλύφεις μουνί και βρίσκεσαι στην ακροθαλασσιά από τις ψαρομυρωδιές, παίρνω και ένα τσιπουράκι που σκοτώνει τα μικρόβια, πολύ μερακλαντάν

Ποση ωρα την εχεις πανω στα καρβουνα;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Mετα την φιλησες τύπε?
Χαχα οχι τυπε

Παει για listerlin απολυμανση....ξερει

Ενω μιλγ βραζιλιανα που ειχα.....πριν απο αναλ σεξ ,εκανε κλυσμα.....πεντακαθαρη...εντυπωσιακο

Επισκέπτης

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Λες?
Ας έλθει και Κυπαρισσία να κόψει και κανένα κυπαρίσσι, τέσπα :kneel: ΑΞΙΟΣ που τιμώρησες τη βρώμα την :s&m_1: τηγανοκέφαλη, έλαβες θετικήν ψήφον :rockon: ανέμενε το σχόλιο να εμφανισθεί.
τα σεβη μου μυστη :hi: :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.738
Πόντοι
3.656
Ελπίζω τα κούτσουρα που σφινώνει όπισθεν μην είναι από ελιές και μετά τις κόψει όλες, πάει θα φάτε τα @@ρια μου ΓΙΟΚ ΛΑΔΙ :2funny: :2funny:

τωρα τελευταια το εχει ριξει στα κοντρα πλακε και νοβοπαν τυπε    :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom