Νέα

Στοματικο χωρίς μπάνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656
Εγώ χέζω και δεν πολυσκουπίζομαι για μέρες, και μετά βάζω την δική μου σαν δείγμα υποταγής να μου γλύψει τα αρχίδια που έχουν αποκτήσει μία υγρή-θερμή εσσάνς κωλίλας, τα αρχίδια μου πια μυρίζουν σαν παστουρμάς, όλα στο πλαίσιο της υποταγής εννοείται (ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα)

κανεις οικονομια και στο κωλοχαρτο τυπε    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εγώ χέζω και δεν πολυσκουπίζομαι για μέρες, και μετά βάζω την δική μου σαν δείγμα υποταγής να μου γλύψει τα αρχίδια που έχουν αποκτήσει μία υγρή-θερμή εσσάνς κωλίλας, τα αρχίδια μου πια μυρίζουν σαν παστουρμάς, όλα στο πλαίσιο της υποταγής εννοείται (εννοείται ότι αστειεύομαι με αφορμή το παραπάνω ποστ - ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
κανεις οικονομια και στο κωλοχαρτο τυπε    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Εγώ τύπε το έλυσα οικονομικά το πρόβλημα
έχω κρατήσει δύο σακούλες χαρτοπόλεμο απο τις απόκριες και με βγάζει για όλο τον χρόνο  :S :S :S

Επισκέπτης
Μου αρέσει δε η γκομενά μου να μένει άπλυτη για μέρες και μετά να την γλύφω, βάζω και λίγο χοντρό αλατάκι Ιμαλαϊων, το μουνί γίνεται σαν παστή ρέγγα, το μυαλό τρελαίνεται, γλύφεις μουνί και βρίσκεσαι στην ακροθαλασσιά από τις ψαρομυρωδιές, παίρνω και ένα τσιπουράκι που σκοτώνει τα μικρόβια, πολύ μερακλαντάν

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656
Εγώ τύπε το έλυσα οικονομικά το πρόβλημα
έχω κρατήσει δύο σακούλες χαρτοπόλεμο απο τις απόκριες και με βγάζει για όλο τον χρόνο  :S :S :S

εγω κραταω τα διαφημιστικα που μου δινουν στο δρομο τυπε  :grin: :grin: :grin:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Μου αρέσει δε η γκομενά μου να μένει άπλυτη για μέρες και μετά να την γλύφω, βάζω και λίγο χοντρό αλατάκι Ιμαλαϊων, το μουνί γίνεται σαν παστή ρέγγα, το μυαλό τρελαίνεται, γλύφεις μουνί και βρίσκεσαι στην ακροθαλασσιά από τις ψαρομυρωδιές, παίρνω και ένα τσιπουράκι, πολύ μερακλαντάν

Πριν απο το αγία ζώνη ή μετά;  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656
Μου αρέσει δε η γκομενά μου να μένει άπλυτη για μέρες και μετά να την γλύφω, βάζω και λίγο χοντρό αλατάκι Ιμαλαϊων, το μουνί γίνεται σαν παστή ρέγγα, το μυαλό τρελαίνεται, γλύφεις μουνί και βρίσκεσαι στην ακροθαλασσιά από τις ψαρομυρωδιές, παίρνω και ένα τσιπουράκι που σκοτώνει τα μικρόβια, πολύ μερακλαντάν

να παραγγειλεις και μια χωριατικη τυπε    :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom