mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
ξεροχυνω με το ηθος και τον αδαμαντινο χαρακτηρα μου τυπε
[move] [/move]
Έτσι τύπε, έχεις το γνώθι σ΄αυτόν :S :S :S
[move] [/move]
Εγώ χέζω και δεν πολυσκουπίζομαι για μέρες, και μετά βάζω την δική μου σαν δείγμα υποταγής να μου γλύψει τα αρχίδια που έχουν αποκτήσει μία υγρή-θερμή εσσάνς κωλίλας, τα αρχίδια μου πια μυρίζουν σαν παστουρμάς, όλα στο πλαίσιο της υποταγής εννοείται (ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα)
[move] [/move]
Εγώ χέζω και δεν πολυσκουπίζομαι για μέρες, και μετά βάζω την δική μου σαν δείγμα υποταγής να μου γλύψει τα αρχίδια που έχουν αποκτήσει μία υγρή-θερμή εσσάνς κωλίλας, τα αρχίδια μου πια μυρίζουν σαν παστουρμάς, όλα στο πλαίσιο της υποταγής εννοείται (εννοείται ότι αστειεύομαι με αφορμή το παραπάνω ποστ - ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα)
τι να γαμησει,κι εγω ολυμπιακος ειμαι τυπε :S :S :S
αντε γαμησου ρε μουνι.Ασημαντη λεπτομερεια για τον τρουμπακη.
γελά σήμερα άυριο θα γελάς έτσι
κανεις οικονομια και στο κωλοχαρτο τυπε
Εγώ τύπε το έλυσα οικονομικά το πρόβλημα
έχω κρατήσει δύο σακούλες χαρτοπόλεμο απο τις απόκριες και με βγάζει για όλο τον χρόνο :S :S :S
εχεις ρεντα τυπε
συγνωμη
Εγώ τύπε το έλυσα οικονομικά το πρόβλημα
έχω κρατήσει δύο σακούλες χαρτοπόλεμο απο τις απόκριες και με βγάζει για όλο τον χρόνο :S :S :S
Μου αρέσει δε η γκομενά μου να μένει άπλυτη για μέρες και μετά να την γλύφω, βάζω και λίγο χοντρό αλατάκι Ιμαλαϊων, το μουνί γίνεται σαν παστή ρέγγα, το μυαλό τρελαίνεται, γλύφεις μουνί και βρίσκεσαι στην ακροθαλασσιά από τις ψαρομυρωδιές, παίρνω και ένα τσιπουράκι, πολύ μερακλαντάν
Μου αρέσει δε η γκομενά μου να μένει άπλυτη για μέρες και μετά να την γλύφω, βάζω και λίγο χοντρό αλατάκι Ιμαλαϊων, το μουνί γίνεται σαν παστή ρέγγα, το μυαλό τρελαίνεται, γλύφεις μουνί και βρίσκεσαι στην ακροθαλασσιά από τις ψαρομυρωδιές, παίρνω και ένα τσιπουράκι που σκοτώνει τα μικρόβια, πολύ μερακλαντάν
εγω κραταω τα διαφημιστικα που μου δινουν στο δρομο τυπε