Νέα

Στοματικο χωρίς μπάνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
εχω επικη ιστορια με τυπισσα που πηγα για γλυφομουνι και παραλιγο να με παρει το ΕΚΑΒ :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Θα την γραψω συντομα :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Για πες τύπε, πήγες να την γλύψεις  δεκαπενταύγουστο και είχε μέσα μπακαλιάρο με σκορδαλιά απο 25 Μαρτίου;  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.739
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• gas mask.png
    gas mask.png
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
Ειναι απαιτηση κ δειγμα υποταγης απο την γκομενα.

Περσι επειτα απο ταξιδι 1,5 μερας με ζεστη ιδρωτα ταλαιπωρια  μποχα απο κατουρηματα ειχα την απαιτηση να μου τον 'καθαρισει' με το στομα.
Την ειχα προειδοποιησει ομως πριν το ταξιδι που εκανα ουσιαστικα για να βρεθουμε.

Εγω δεν το κανω ουτε με ,ουτε χωρις.

Εγώ χέζω και δεν πολυσκουπίζομαι για μέρες, και μετά βάζω την δική μου σαν δείγμα υποταγής να μου γλύψει τα αρχίδια που έχουν αποκτήσει μία υγρή-θερμή εσσάνς κωλίλας, τα αρχίδια μου πια μυρίζουν σαν παστουρμάς, η σκατίλα με το δέρμα γίνονται ένα. Όλα στο πλαίσιο της υποταγής εννοείται (και εννοείται ότι αστειεύομαι με αφορμή το παραπάνω ποστ - ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.168
Πόντοι
5.506
Εγώ χέζω και δεν πολυσκουπίζομαι για μέρες, και μετά βάζω την δική μου σαν δείγμα υποταγής να μου γλύψει τα αρχίδια που έχουν αποκτήσει μία υγρή-θερμή εσσάνς κωλίλας, τα αρχίδια μου πια μυρίζουν σαν παστουρμάς, όλα στο πλαίσιο της υποταγής εννοείται. (ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα)

Εισαι σκληρος καργχιολης τυπε.  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom