Νέα

Στοματικο χωρίς μπάνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.506
Πόντοι
10.690
φρικτά γαμάτο θέμα.

:heavymetalbig:

Εγώ γενικά θέλω το μουνί πεντακάθαρο και άοσμο. Η μεγαλήτερη καφρίλα που έχω κάνει, ωστόσο, ήταν μετά από ολονυχτία σε club με γκόμενα που χόρευε όλη τη νύζτα , έπινε ποτά και κατούραγε. Όταν γυρνάγαμε με το αμάξι της ζήτησα να βάλει το δάκτυλό της μέσα στο μουνί βαθιά και να μου το βάλει στο στόμα να το γλείψω. Η ιδέα ακόμα με καυλώνει αλλά ομολογώ ότι η γέυση ήταν κάπως πικρή. Το ξανάκανα άνετα πάντως  :happy:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Καλησπέρα παιδιά.  Κάνετε στοματικο στη σύντροφό σας χωρίς μπάνιο? Μόνο με μωρομαντηλο? Αντίστοιχα οι κοπέλες σας σας κάνουν? ΑΣ πούμε έχετε βγει για ποτό και στο γυρισμο σταματατε σε καμία γαμηστρωνα στοματικο? Ακούω από μερικούς ότι το κάνουν η δικια μου με τίποτα και έχει δίκιο.

εγω δεν εχω θεμα παιρνω πιπα οπως κ να χειιι
τωρα για γλυφομουνι εγω θελω να ειμαι πεντακαθαρη αλλιως δεν νιωθω ανετη οποτε μονο μετα απο μπανιο.

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316
φρικτά γαμάτο θέμα.

Εγώ γενικά θέλω το μουνί πεντακάθαρο και άοσμο. Η μεγαλήτερη καφρίλα που έχω κάνει, ωστόσο, ήταν μετά από ολονυχτία σε club με γκόμενα που χόρευε όλη τη νύζτα , έπινε ποτά και κατούραγε. Όταν γυρνάγαμε με το αμάξι της ζήτησα να βάλει το δάκτυλό της μέσα στο μουνί βαθιά και να μου το βάλει στο στόμα να το γλείψω. Η ιδέα ακόμα με καυλώνει αλλά ομολογώ ότι η γέυση ήταν κάπως πικρή. Το ξανάκανα άνετα πάντως  :happy:

Μήπως μπέρδεψε τις τρύπες τύπε;  :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Που είσαι τύπε; χάθηκες για λίγο και νόμισα ότι πας να δώσεις το κομπολόι  :S :S :S
τυπε με αυτα που γραφονται εδω το ξανασκεφτομαι,μην το βαλει σε κανα σαπιο μουνοτρυπιδι υπουλα υπουλα την ωρα που πιπωνει και μετα μου το φερει σε καμια μαπα :zombie: :zombie: :zombie:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
τωρα για γλυφομουνι εγω θελω να ειμαι πεντακαθαρη αλλιως δεν νιωθω ανετη οποτε μονο μετα απο μπανιο.

Τωρα θα μπει ο Αλεξ να σε διαολοστειλει.

Επισκέπτης

Εννοείς ότι λαχταράς τόσο πολύ να το πάρεις στο στόμα που δεν σε νοιάζει αν είναι καθαρός ή όχι

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Γιατί μόνο πίπα και γλυφωμούνι και γλυφωκώλι μετά από χέσιμο. :shit:

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.542
Πόντοι
4.636
δεν στέκει να είσαι καθαρή εσύ και βρώμικος ο άλλος...
ψάξτο λιγάκι...

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.506
Πόντοι
10.690
τυπε θα εχασε το δρομο απο το σκοταδι ο τυπος   :S :S :S

Όχι τύποι, γιατί αυτή δακτυλώθηκε μόνη της και η εντολή αφορούσε δάκτυλο στο μουνί. Για να είμαι ειλικρινης το ιδιο θα έπραττα με μεγάλη ευχαρίστηση και με δάκτυλο στον κώλο, αλλά καθόταν στη θέση του συνοδηγού και θα ήταν κάπως δύσκολο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
τυποι εννοειται οτι κανουμε μπανιο καθε μερα.
επισης πανω στη καυλα δε θα σκεφτω ποτε ηταν η τελευταια φορα π εκανε μπανιο . Αυτο ειναι για τους υποχονδριους!
Επισης ολα τα υγρα ο ιδρωτας και οι ανασες ειναι κατι π το επιζητω δε με ξενερωνει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.809
Πόντοι
6.515
το θρεντ αντιμετωπιζει στα ισια τον Μεσι