barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.082
- Πόντοι
- 5.506
μιζιθρα δε σου κανει τυπε; :S :S :S
Ειναι ΠΟΠ;
μιζιθρα δε σου κανει τυπε; :S :S :S
τα σεβη μου μυστη:S :S :S
Καλησπέρα παιδιά. Κάνετε στοματικο στη σύντροφό σας χωρίς μπάνιο? Μόνο με μωρομαντηλο? Αντίστοιχα οι κοπέλες σας σας κάνουν? ΑΣ πούμε έχετε βγει για ποτό και στο γυρισμο σταματατε σε καμία γαμηστρωνα στοματικο? Ακούω από μερικούς ότι το κάνουν η δικια μου με τίποτα και έχει δίκιο.
φρικτά γαμάτο θέμα.
Εγώ γενικά θέλω το μουνί πεντακάθαρο και άοσμο. Η μεγαλήτερη καφρίλα που έχω κάνει, ωστόσο, ήταν μετά από ολονυχτία σε club με γκόμενα που χόρευε όλη τη νύζτα , έπινε ποτά και κατούραγε. Όταν γυρνάγαμε με το αμάξι της ζήτησα να βάλει το δάκτυλό της μέσα στο μουνί βαθιά και να μου το βάλει στο στόμα να το γλείψω. Η ιδέα ακόμα με καυλώνει αλλά ομολογώ ότι η γέυση ήταν κάπως πικρή. Το ξανάκανα άνετα πάντως![]()
τυπε με αυτα που γραφονται εδω το ξανασκεφτομαι,μην το βαλει σε κανα σαπιο μουνοτρυπιδι υπουλα υπουλα την ωρα που πιπωνει και μετα μου το φερει σε καμια μαπαΠου είσαι τύπε; χάθηκες για λίγο και νόμισα ότι πας να δώσεις το κομπολόι :S :S :S
Μήπως μπέρδεψε τις τρύπες τύπε; :S :S :S
τυπε με αυτα που γραφονται εδω το ξανασκεφτομαι,μην το βαλει σε κανα σαπιο μουνοτρυπιδι υπουλα υπουλα την ωρα που πιπωνει και μετα μου το φερει σε καμια μαπα![]()
![]()
![]()
εγω δεν εχω θεμα παιρνω πιπα οπως κ να χειιι
τωρα για γλυφομουνι εγω θελω να ειμαι πεντακαθαρη αλλιως δεν νιωθω ανετη οποτε μονο μετα απο μπανιο.
τωρα για γλυφομουνι εγω θελω να ειμαι πεντακαθαρη αλλιως δεν νιωθω ανετη οποτε μονο μετα απο μπανιο.
Τώρα τα πιστεύεις αυτά που λες ή πετάς πυροτεχνήματα?εγω δεν εχω θεμα παιρνω πιπα οπως κ να χειιι
Πάντως σίγουρα θα γλιστράει στο παίξιμο μετά :S :S :S
δεν στέκει να είσαι καθαρή εσύ και βρώμικος ο άλλος...εγω δεν εχω θεμα παιρνω πιπα οπως κ να χειιι
τυπε θα εχασε το δρομο απο το σκοταδι ο τυπος :S :S :S
ελα ρουφαεγω δεν εχω θεμα παιρνω πιπα οπως κ να χειιι