mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 739
- Πόντοι
- 316
Τυπε επρεπε να μπεις,θα ειχες τωρα αντισωματα για ολα τα μεταδοτικα :S :S :S
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
Τυπε επρεπε να μπεις,θα ειχες τωρα αντισωματα για ολα τα μεταδοτικα :S :S :S
Τύπε μια ψωλή έχουμε...Καλύτερα να την έβαζα φωτιά...Τυπε επρεπε να μπεις,θα ειχες τωρα αντισωματα για ολα τα μεταδοτικα :S :S :S
μπορει ο κωλος της τυπε να μυριζε ποδαριλαΜήπως ήταν χαμηλοκώλα τύπε και έτσι μύριζε το μουνί της ποδαρίλα :S :S :S
την ψωλη η την Αγγλιδα τυπεΤύπε μια ψωλή έχουμε...Καλύτερα να την έβαζα φωτιά...
το τραβας τυπε :S :S :Sμπορει ο κωλος της τυπε να μυριζε ποδαριλα
την αγγλιδα θα λεειτην ψωλη η την Αγγλιδα τυπε:S :S :S
Την αγγλίδα τύπε. Το τυρί στο μουνί της θα γινόταν σαγανάκι...την ψωλη η την Αγγλιδα τυπε:S :S :S
για πες διαλογους τυπε :S :S :SΕννοείται ότι ήταν αξύριστη αν και όχι σε άγρια κατάσταση. Η πλάκα είναι ότι ζήτησε να πλυθώ καλά καί να βάλω διπλό προφυλακτικό!!! Που να φανταστώ ότι χρειαζόμουν στολή δύτη...
Τις επόμενες φορές ειχε προηγηθεί εξήγηση και από το διπλό προφυλακτικό βρέθηκε να πίνει και την τελευταία σταγόνα, μεταξυ των άλλων...
στην αρχη το παιζουν δυσκολες και μετα τα καταπινουν αβερτα.Εννοείται ότι ήταν αξύριστη αν και όχι σε άγρια κατάσταση. Η πλάκα είναι ότι ζήτησε να πλυθώ καλά καί να βάλω διπλό προφυλακτικό!!! Που να φανταστώ ότι χρειαζόμουν στολή δύτη...
Τις επόμενες φορές ειχε προηγηθεί εξήγηση και από το διπλό προφυλακτικό βρέθηκε να πίνει και την τελευταία σταγόνα, μεταξυ των άλλων...
malliasΤην αγγλίδα τύπε. Το τυρί στο μουνί της θα γινόταν σαγανάκι...
Διαβάζουν στο cosmopolitan ότι κάνει καλό στην υγεία τους τύπε. Δεν είναι πουτάνες...στην αρχη το παιζουν δυσκολες και μετα τα καταπινουν αβερτα.
Τύπε δείλιασα όμως και δεν μπήκα. Μάλλον δεν είμαι τόσο σκληρός χύστης...mallias![]()
Δυνατος Μυστης απο Σαλονικα![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε δείλιασα όμως και δεν μπήκα. Μάλλον δεν είμαι τόσο σκληρός χύστης...
τυπε μην αυτομαστιγωνεσαι, εκανε την αυτοκριτικη σου,ετσι κανουν οι Χυστες,απο την αλλη θα ειχαμε πιο πλουσιο υλικο τωρα αλλα δεν πειραζει :S :S :SΤύπε δείλιασα όμως και δεν μπήκα. Μάλλον δεν είμαι τόσο σκληρός χύστης...
αν δεν δειλιαζες τυπε ισως τωρα να μην ζουσεςΤύπε δείλιασα όμως και δεν μπήκα. Μάλλον δεν είμαι τόσο σκληρός χύστης...
Τύπε στη σκέψη και μόνο ότι το άλλο πρωί θα πήγαινε τουαλέτα μετά από τόσες βαλβολίνες που ήπιε κιότεψα....Έπρεπε να κρατήσεις επαφή τύπε για να δοκιμάσεις τις αντοχές σου την επόμενη φορά :S :S :S