Νέα

Στοματικο χωρίς μπάνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.558
Πόντοι
33.818
:kneel: :kneel: :kneel:
Τι είπες ρε τύπε!
Παρακαλώ όπως καταγραφεί στα ιστορικά αποφθέγματα του bou  :S :S :S
Τύπε είναι αποδεδειγμένο ότι το μουνί μιας γυναίκας έχει ξεχωριστή οντότητα. Όπως τα τσουτσούνια μας καμμιά φορά μας οδηγούν να κάνουμε μαλακίες έτσι και το μουνί της ελληνίδας είναι εξοπλισμένο με ραντάρ AESA που σαρώνει όλα τα πορτοφόλια των ανδρών και βρίσκει το πιό γεμάτο. Και όταν το γνήσιο λαϊκό παιδί που ακούει Καζαντζίδη (Slayer) όλη μέρα της ξηγιέται σωστά η σαπιομούνα τον απορρίπτει....

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316
Τύπε είναι αποδεδειγμένο ότι το μουνί μιας γυναίκας έχει ξεχωριστή οντότητα. Όπως τα τσουτσούνια μας καμμιά φορά μας οδηγούν να κάνουμε μαλακίες έτσι και το μουνί της ελληνίδας είναι εξοπλισμένο με ραντάρ AESA που σαρώνει όλα τα πορτοφόλια των ανδρών και βρίσκει το πιό γεμάτο. Και όταν το γνήσιο λαϊκό παιδί που ακούει Καζαντζίδη (Slayer) όλη μέρα της ξηγιέται σωστά η σαπιομούνα τον απορρίπτει....

Τύπε με metallica βλέπεις να γίνεται δουλειά ή μπα;  :S :S :S

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316
Πολυ βαρεμαρα τυπε...δεν μπαινει και ο Πουσταλεκος να γραψει τιποτα στα Πακιστανικα να γελασουμε λιγακι. :S :S :S

Θα χρονομετράει σε πόσα λεπτά χύνουν τα τραβέλια για να στείλει κανένα στην πενταγιωτισσα  :S :S :S

Επισκέπτης
Απελπισια τυποι μου...δεν υπαρχει κατι να μπαχαλεψ εεε να σχολιασεις,να προβληματιστεις.Μονο πουτσες,σκατα και πουστηδες σε αυτο το σαιτ... :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Απελπισια τυποι μου...δεν υπαρχει κατι να μπαχαλεψ εεε να σχολιασεις,να προβληματιστεις.Μονο πουτσες,σκατα και πουστηδες σε αυτο το σαιτ... :S :S :S

Το απαξίωσες κ το σαιτ τύπε  :S :S :S

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316

Έχει και θρεντ αναπηρία για αγαμητους τύπε  :S :S :S

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.558
Πόντοι
33.818
Τύπε με metallica βλέπεις να γίνεται δουλειά ή μπα;  :S :S :S
Τύπε έχω χωθεί σε γκόμενα που φόραγε μπλουζάκι ramones και στο τέλος μου είπε ότι την πήρε γιατί της άρεσε η στάμπα...Δεν είχε ιδέα τί ήταν. :headbang:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316
Τύπε έχω χωθεί σε γκόμενα που φόραγε μπλουζάκι ramones και στο τέλος μου είπε ότι την πήρε γιατί της άρεσε η στάμπα...Δεν είχε ιδέα τί ήταν. :headbang:

Θα το φόραγε η Βανδή και το είδε και της άρεσε  :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.739
Πόντοι
2.606

Τυπε λεω αυτην την Κυριακη να την αφιερωσουμε στον Αλεκος2  :S :S :S

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom