Επισκέπτης
Ρε νιαμου! :S :S :S
Σαββατο τυπε,και Τεταρτη τοπικα![]()
![]()
![]()
Τύπε είναι αποδεδειγμένο ότι το μουνί μιας γυναίκας έχει ξεχωριστή οντότητα. Όπως τα τσουτσούνια μας καμμιά φορά μας οδηγούν να κάνουμε μαλακίες έτσι και το μουνί της ελληνίδας είναι εξοπλισμένο με ραντάρ AESA που σαρώνει όλα τα πορτοφόλια των ανδρών και βρίσκει το πιό γεμάτο. Και όταν το γνήσιο λαϊκό παιδί που ακούει Καζαντζίδη (Slayer) όλη μέρα της ξηγιέται σωστά η σαπιομούνα τον απορρίπτει....![]()
![]()
Τι είπες ρε τύπε!
Παρακαλώ όπως καταγραφεί στα ιστορικά αποφθέγματα του bou :S :S :S
Ρε νιαμου! :S :S :S
Πολυ βαρεμαρα τυπε...δεν μπαινει και ο Πουσταλεκος να γραψει τιποτα στα Πακιστανικα να γελασουμε λιγακι. :S :S :SΜας φώναξες τύπε; :S :S :S
Τύπε είναι αποδεδειγμένο ότι το μουνί μιας γυναίκας έχει ξεχωριστή οντότητα. Όπως τα τσουτσούνια μας καμμιά φορά μας οδηγούν να κάνουμε μαλακίες έτσι και το μουνί της ελληνίδας είναι εξοπλισμένο με ραντάρ AESA που σαρώνει όλα τα πορτοφόλια των ανδρών και βρίσκει το πιό γεμάτο. Και όταν το γνήσιο λαϊκό παιδί που ακούει Καζαντζίδη (Slayer) όλη μέρα της ξηγιέται σωστά η σαπιομούνα τον απορρίπτει....
Πολυ βαρεμαρα τυπε...δεν μπαινει και ο Πουσταλεκος να γραψει τιποτα στα Πακιστανικα να γελασουμε λιγακι. :S :S :S
Πολυ βαρεμαρα τυπε...δεν μπαινει και ο Πουσταλεκος να γραψει τιποτα στα Πακιστανικα να γελασουμε λιγακι. :S :S :S
Απελπισια τυποι μου...δεν υπαρχει κατι να μπαχαλεψ εεε να σχολιασεις,να προβληματιστεις.Μονο πουτσες,σκατα και πουστηδες σε αυτο το σαιτ... :S :S :S
Απελπισια τυποι μου...δεν υπαρχει κατι να μπαχαλεψ εεε να σχολιασεις,να προβληματιστεις.Μονο πουτσες,σκατα και πουστηδες σε αυτο το σαιτ... :S :S :S
Τύπε έχω χωθεί σε γκόμενα που φόραγε μπλουζάκι ramones και στο τέλος μου είπε ότι την πήρε γιατί της άρεσε η στάμπα...Δεν είχε ιδέα τί ήταν.Τύπε με metallica βλέπεις να γίνεται δουλειά ή μπα; :S :S :S
Έχει και θρεντ αναπηρία για αγαμητους τύπε :S :S :S
Τι βαθμος αναπηριας τυπε;Κατω απο 65% δεν ασχολουμαι... :S :S :S
Τύπε έχω χωθεί σε γκόμενα που φόραγε μπλουζάκι ramones και στο τέλος μου είπε ότι την πήρε γιατί της άρεσε η στάμπα...Δεν είχε ιδέα τί ήταν.![]()
Τύπε αυτό πως κ σου ξέφυγε... Το σεξ του δεκαλεπτου;;; :S :S :S
Μάλλον τύπε....Θα το φόραγε η Βανδή και το είδε και της άρεσε :S :S :S
Τυπε μου καταρχην ο τιτλος ειναι ηλιθιος...επρεπε να λεγεται το σεξ του 2φορες το σεξ του Πικερ. :S :S :S
Τυπε λεω αυτην την Κυριακη να την αφιερωσουμε στον Αλεκος2 :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()