ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Τύπε υπάρχει και ένα νήμα που άνοιξε μια σάπια και παραπονιέται γιατί οι άντρες την πηδάνε μόνο ένα δεκάλεπτο. Αντί να λέει ευχαριστώ που βάζει ζωντανό κρέας μέσα της που δεν χρειάζεται μπαταρίες....Απελπισια τυποι μου...δεν υπαρχει κατι να μπαχαλεψ εεε να σχολιασεις,να προβληματιστεις.Μονο πουτσες,σκατα και πουστηδες σε αυτο το σαιτ... :S :S :S
Τυπε λεω αυτην την Κυριακη να την αφιερωσουμε στον Αλεκος2 :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ο Αλεκος2 βαζει διαφορους kamikaze shooters με κρεατινα σουβλιαΤύπε υπάρχει και ένα νήμα που άνοιξε μια σάπια και παραπονιέται γιατί οι άντρες την πηδάνε μόνο ένα δεκάλεπτο. Αντί να λέει ευχαριστώ που βάζει ζωντανό κρέας μέσα της που δεν χρειάζεται μπαταρίες....
και ο Αλεκος2 βαζει διαφορους kamikaze shooters με κρεατινα σουβλιαστον οισοφαγο του τυπε αλλα δεν γκρινιαζει καθολου :S :S :S
Τι καταντια η αναγκη για μπαχαλεμα με οδηγησε να ποσταρω στο thread του πατσοκοιλια πουστη που το παιζει γυναικα... :S :S :S
Τι καταντια η αναγκη για μπαχαλεμα με οδηγησε να ποσταρω στο thread του πατσοκοιλια πουστη που το παιζει γυναικα... :S :S :S
τυπε κατσε να μας φτιαξω λιγο,ανασυρω το συγκεκριμενο θρεντακι παντα σε δυσκολες στιγμες,με τυπο που ετριψε ακα πουστοκεφαλο σε κωλοτρυπιδιΤι καταντια η αναγκη για μπαχαλεμα με οδηγησε να ποσταρω στο thread του πατσοκοιλια πουστη που το παιζει γυναικα... :S :S :S
τυπε κατσε να μας φτιαξω λιγο,ανασυρω το συγκεκριμενο θρεντακι παντα σε δυσκολες στιγμες,με τυπο που ετριψε ακα πουστοκεφαλο σε κωλοτρυπιδι![]()
![]()
![]()
τυπε κατσε να μας φτιαξω λιγο,ανασυρω το συγκεκριμενο θρεντακι παντα σε δυσκολες στιγμες,με τυπο που ετριψε ακα πουστοκεφαλο σε κωλοτρυπιδι![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον τον απαξίωσες τύπε... πιο άλλο νήμα τώρα έχει σειρά:S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
Σκεφτομουν να απαξιωσω τον Πικερ που πιστευει οτι θα ζησει 80 χρονια ενω το αργοτερο στα 50 θα πεθανει απο νεκρωτικη σηψαιμια με τη συχνοτητα που γαμαει αυτες τις πουτανες. :S :S :S
Κανε κατι τυπε δεν τη παλευω χωρις μπαχαλεμα...![]()
![]()
![]()
Σκεφτομουν να απαξιωσω τον Πικερ που πιστευει οτι θα ζησει 80 χρονια ενω το αργοτερο στα 50 θα πεθανει απο νεκρωτικη σηψαιμια με τη συχνοτητα που γαμαει αυτες τις πουτανες. :S :S :S
Κανε κατι τυπε δεν τη παλευω χωρις μπαχαλεμα...![]()
![]()
![]()
Απελπισια τυποι μου...δεν υπαρχει κατι να μπαχαλεψ εεε να σχολιασεις,να προβληματιστεις.Μονο πουτσες,σκατα και πουστηδες σε αυτο το σαιτ... :S :S :S
Ρε μλκ τι σε 'χει πιάσει σήμερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το απαξίωσες κ το σαιτ τύπε :S :S :S
αν θες μπαχαλεμα εγω ειμαι εδω τυπε![]()
![]()
![]()