ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
τυπε περιμενουμε ιστορια με την ΑγγλιδαΤύπε το ελαιόλαδο κάνει καλό για τους ζοχάδες....μου το έχει πει διατροφολόγος.
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
τυπε περιμενουμε ιστορια με την ΑγγλιδαΤύπε το ελαιόλαδο κάνει καλό για τους ζοχάδες....μου το έχει πει διατροφολόγος.
Τύπε μη μου το κάνεις αυτό....δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά...και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο για κάνω το αφεντικό μου πιό πλούσιο...τυπε περιμενουμε ιστορια με την Αγγλιδα![]()
![]()
![]()
Τύπε μη μου το κάνεις αυτό....δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά...και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο για κάνω το αφεντικό μου πιό πλούσιο...
οκ τυπε για σημερα,χρωστας ομωςΤύπε μη μου το κάνεις αυτό....δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά...και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο για κάνω το αφεντικό μου πιό πλούσιο...
ηταν αξυριστη τυπε?Εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με Ελληνίδα και μάλιστα νοσηλεύτρια προ ετών. Γνωριζόμασταν από παλιά, ήξερα ότι γούσταρε οπότε την έπεσα σε καφέ και πήγαμε ξενοδοχείο.
Όταν της έβγαλα το εσώρουχο ήταν σαν να άνοιξα ένα κάδο της βαρβακείου με σάπια κρέατα και ψάρια σε προχωρημένη αποσύνθεση... λόγω αγαμίας εκείνη την περίοδο μπήκα για λίγο στο βόθρο αλλά και πάλι έφτανε η μυρωδιά στην μύτη μου... είχε ποτίσει το δωμάτιο..
Μετά από πιέσεις και συζητήσεις ενέδωσα και ξαναβρεθήκαμε 2-3 φορές όπου όλα ήταν πλέον από καθαρά ως αποστειρωμένα.... την τιμώρησα υποδειγματικά στο κρεββάτι ως όφειλα, αλλά ποτέ δεν πλησίασα την επίμαχη περιοχή παρότι λάτρης της αιδοιολειχίας. Πάντα μου έρχονταν αυτή η μυρωδιά στο μυαλό...
Εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με Ελληνίδα και μάλιστα νοσηλεύτρια προ ετών. Γνωριζόμασταν από παλιά, ήξερα ότι γούσταρε οπότε την έπεσα σε καφέ και πήγαμε ξενοδοχείο.
Όταν της έβγαλα το εσώρουχο ήταν σαν να άνοιξα ένα κάδο της βαρβακείου με σάπια κρέατα και ψάρια σε προχωρημένη αποσύνθεση... λόγω αγαμίας εκείνη την περίοδο μπήκα για λίγο στο βόθρο αλλά και πάλι έφτανε η μυρωδιά στην μύτη μου... είχε ποτίσει το δωμάτιο..
Μετά από πιέσεις και συζητήσεις ενέδωσα και ξαναβρεθήκαμε 2-3 φορές όπου όλα ήταν πλέον από καθαρά ως αποστειρωμένα.... την τιμώρησα υποδειγματικά στο κρεββάτι ως όφειλα, αλλά ποτέ δεν πλησίασα την επίμαχη περιοχή παρότι λάτρης της αιδοιολειχίας. Πάντα μου έρχονταν αυτή η μυρωδιά στο μυαλό...
Εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με Ελληνίδα και μάλιστα νοσηλεύτρια προ ετών. Γνωριζόμασταν από παλιά, ήξερα ότι γούσταρε οπότε την έπεσα σε καφέ και πήγαμε ξενοδοχείο.
μαλλον θα πηδαγε με μασκα.Τις επόμενες φορές είχες λάβει τα μέτρα σου τύπε; :S :S :S
Στη βράση κολλάει το σίδερο τύπε, δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την άλλη Κυριακή :S :S :S
Τύπε να πω μόνο με 2 λόγια πως δεν μπήκα τελικά, καθώς δεν είχα ολόσωμη καπότα από κρυπτονίτη πάνω μου και φοβήθηκα όχι για παράσημα, αλλά για ακρωτηριασμό.
Από τα λίγα που θυμάμαι είναι ότι η τύπισα δεν ήταν εντελώς μπάζο, αλλά ήταν τόσο βλαχαδερό που εγώ μιλούσα καλύτερα αγγλικά από αυτήν....
Η φάση έγινε κατά τις 3 το βράδυ. Αυτή πρέπει να τα έπινε από το απόγευμα. Το εσώρουχο ήταν ποτισμένο από άπλυτη μουνίλα αλλά ακόμα χειρότερα από πολύωρη κωλίλα... :S Κάθε φορά που κατέβαζε σφηνάκι πετρέλαιο που τη σέρβιραν τα κατακάθια οι ζακύνθιοι πρέπει να αμολούσε και καμμία υγρή... :S
Έφτασα μέχρι το σουτιέν, της έβγαλα και το βρακί πάνω από τη φούστα, μου έπεσαν τα δόντια και της λέω πάω τουαλέτα. Καλά που δεν ήμουν τύφλα και κατάφερα να φύγω από το δωμάτιο...![]()
Τύπε αν φέρουν αγγλίδες στο μετάξι την κάτσατε... :SΟι μυρωδιές παραπέμπουν σε ρδελο στο μεταξι τύπε :S :S :S
τυπε μπορει να ηταν ροκφορ,δεν ξερει να εκτιμα τις γκουρμεδιες ο φιλος σου :S :S :Sφιλος μου ειχε παει να γαμησει μια γκομενα φοιτητρια παιδαγωγικου και εκει που γδηθηκαν μυρισε ολο το δωματιο ποδαρίλας από τη γκομενα σαν τυρι μουχλιασμενο μου ειπε ο φιλος και από τη μποχα δεν αντεξε και πηγε στο μπανιο και ξερασε και την εκανε λουηκα.
φιλος μου ειχε παει να γαμησει μια γκομενα φοιτητρια παιδαγωγικου και εκει που γδηθηκαν μυρισε ολο το δωματιο ποδαρίλας από τη γκομενα σαν τυρι μουχλιασμενο μου ειπε ο φιλος και από τη μποχα δεν αντεξε και πηγε στο μπανιο και ξερασε και την εκανε λουηκα.
Τύπε αν φέρουν αγγλίδες στο μετάξι την κάτσατε... :S
Τυπε επρεπε να μπεις,θα ειχες τωρα αντισωματα για ολα τα μεταδοτικα :S :S :SΤύπε αν φέρουν αγγλίδες στο μετάξι την κάτσατε... :S
Μήπως ήταν χαμηλοκώλα τύπε και έτσι μύριζε το μουνί της ποδαρίλα :S :S :S
Τύπε και ο ποδολάγος φαν του γκουρμέ είναι αν το σκεφτείς έτσι...τυπε μπορει να ηταν ροκφορ,δεν ξερει να εκτιμα τις γκουρμεδιες ο φιλος σου :S :S :S