Νέα

Στοματικο χωρίς μπάνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
196
Like
25.603
Πόντοι
33.818

Συνημμένα

• car3.gif
    car3.gif
    408,7 KB · Εμφανίσεις: 47

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316
Τύπε μη μου το κάνεις αυτό....δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά...και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο για κάνω το αφεντικό μου πιό πλούσιο...

Στη βράση κολλάει το σίδερο τύπε, δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την άλλη Κυριακή  :S :S :S

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
461
Πόντοι
21
Εγώ  είχα παρόμοια εμπειρία με Ελληνίδα και μάλιστα νοσηλεύτρια προ ετών. Γνωριζόμασταν από παλιά, ήξερα ότι γούσταρε οπότε την έπεσα σε καφέ και πήγαμε ξενοδοχείο.

Όταν της έβγαλα το εσώρουχο ήταν σαν να άνοιξα ένα κάδο της βαρβακείου με σάπια κρέατα και ψάρια σε προχωρημένη αποσύνθεση... λόγω αγαμίας εκείνη την περίοδο μπήκα για λίγο στο βόθρο αλλά και πάλι έφτανε η μυρωδιά στην μύτη μου... είχε ποτίσει το δωμάτιο..

Μετά από πιέσεις και συζητήσεις ενέδωσα και ξαναβρεθήκαμε 2-3 φορές όπου όλα ήταν πλέον από καθαρά ως αποστειρωμένα.... την τιμώρησα υποδειγματικά στο κρεββάτι ως όφειλα, αλλά ποτέ δεν πλησίασα την επίμαχη περιοχή παρότι λάτρης της αιδοιολειχίας. Πάντα μου έρχονταν αυτή η μυρωδιά στο μυαλό...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τύπε μη μου το κάνεις αυτό....δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά...και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο για κάνω το αφεντικό μου πιό πλούσιο...
οκ τυπε για σημερα,χρωστας ομως :hi: :S :S :S

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Εγώ  είχα παρόμοια εμπειρία με Ελληνίδα και μάλιστα νοσηλεύτρια προ ετών. Γνωριζόμασταν από παλιά, ήξερα ότι γούσταρε οπότε την έπεσα σε καφέ και πήγαμε ξενοδοχείο.

Όταν της έβγαλα το εσώρουχο ήταν σαν να άνοιξα ένα κάδο της βαρβακείου με σάπια κρέατα και ψάρια σε προχωρημένη αποσύνθεση... λόγω αγαμίας εκείνη την περίοδο μπήκα για λίγο στο βόθρο αλλά και πάλι έφτανε η μυρωδιά στην μύτη μου... είχε ποτίσει το δωμάτιο..

Μετά από πιέσεις και συζητήσεις ενέδωσα και ξαναβρεθήκαμε 2-3 φορές όπου όλα ήταν πλέον από καθαρά ως αποστειρωμένα.... την τιμώρησα υποδειγματικά στο κρεββάτι ως όφειλα, αλλά ποτέ δεν πλησίασα την επίμαχη περιοχή παρότι λάτρης της αιδοιολειχίας. Πάντα μου έρχονταν αυτή η μυρωδιά στο μυαλό...
ηταν αξυριστη τυπε?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316

Τις επόμενες φορές είχες λάβει τα μέτρα σου τύπε;  :S :S :S

Συνημμένα

• Cool-Air-Freshener.jpg
    Cool-Air-Freshener.jpg
    19,2 KB · Εμφανίσεις: 26

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
196
Like
25.603
Πόντοι
33.818
Στη βράση κολλάει το σίδερο τύπε, δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την άλλη Κυριακή  :S :S :S

Τύπε να πω μόνο με 2 λόγια πως δεν μπήκα τελικά, καθώς δεν είχα ολόσωμη καπότα από κρυπτονίτη πάνω μου και φοβήθηκα όχι για παράσημα, αλλά για ακρωτηριασμό.
Από τα λίγα που θυμάμαι είναι ότι η τύπισα δεν ήταν εντελώς μπάζο, αλλά ήταν τόσο βλαχαδερό που εγώ μιλούσα καλύτερα αγγλικά από αυτήν.... :think:
Η φάση έγινε κατά τις 3 το βράδυ. Αυτή πρέπει να τα έπινε από το απόγευμα. Το εσώρουχο ήταν ποτισμένο από άπλυτη μουνίλα αλλά ακόμα χειρότερα από πολύωρη κωλίλα... :S Κάθε φορά που κατέβαζε σφηνάκι πετρέλαιο που τη σέρβιραν τα κατακάθια οι ζακύνθιοι πρέπει να αμολούσε και καμμία υγρή... :S
Έφτασα μέχρι το σουτιέν, της έβγαλα και το βρακί πάνω από τη φούστα, μου έπεσαν τα δόντια και της λέω πάω τουαλέτα. Καλά που δεν ήμουν τύφλα και κατάφερα να φύγω από το δωμάτιο... :vomit:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τύπε να πω μόνο με 2 λόγια πως δεν μπήκα τελικά, καθώς δεν είχα ολόσωμη καπότα από κρυπτονίτη πάνω μου και φοβήθηκα όχι για παράσημα, αλλά για ακρωτηριασμό.
Από τα λίγα που θυμάμαι είναι ότι η τύπισα δεν ήταν εντελώς μπάζο, αλλά ήταν τόσο βλαχαδερό που εγώ μιλούσα καλύτερα αγγλικά από αυτήν.... :think:
Η φάση έγινε κατά τις 3 το βράδυ. Αυτή πρέπει να τα έπινε από το απόγευμα. Το εσώρουχο ήταν ποτισμένο από άπλυτη μουνίλα αλλά ακόμα χειρότερα από πολύωρη κωλίλα... :S Κάθε φορά που κατέβαζε σφηνάκι πετρέλαιο που τη σέρβιραν τα κατακάθια οι ζακύνθιοι πρέπει να αμολούσε και καμμία υγρή... :S
Έφτασα μέχρι το σουτιέν, της έβγαλα και το βρακί πάνω από τη φούστα, μου έπεσαν τα δόντια και της λέω πάω τουαλέτα. Καλά που δεν ήμουν τύφλα και κατάφερα να φύγω από το δωμάτιο... :vomit:
:2funny: :2funny: :2funny: :kneel: :kneel: :hi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
φιλος μου ειχε παει να γαμησει μια γκομενα φοιτητρια παιδαγωγικου και εκει που γδηθηκαν μυρισε ολο το δωματιο ποδαρίλας από τη γκομενα σαν τυρι μουχλιασμενο μου ειπε ο φιλος και από τη μποχα δεν αντεξε και πηγε στο μπανιο και ξερασε και την εκανε λουηκα.

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316

Οι μυρωδιές παραπέμπουν σε ρδελο στο μεταξι τύπε  :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
φιλος μου ειχε παει να γαμησει μια γκομενα φοιτητρια παιδαγωγικου και εκει που γδηθηκαν μυρισε ολο το δωματιο ποδαρίλας από τη γκομενα σαν τυρι μουχλιασμενο μου ειπε ο φιλος και από τη μποχα δεν αντεξε και πηγε στο μπανιο και ξερασε και την εκανε λουηκα.
τυπε μπορει να ηταν ροκφορ,δεν ξερει να εκτιμα τις γκουρμεδιες ο φιλος σου :S :S :S

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316

Μήπως ήταν χαμηλοκώλα τύπε και έτσι μύριζε το μουνί της ποδαρίλα  :S :S :S

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
196
Like
25.603
Πόντοι
33.818

Stories