Νέα

Στοματικο χωρίς μπάνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316
Τυπε οτι ειναι σε ακτινα 2χλμ γυρω απο τον Πουσταλεκο και ειναι σκληρο με φλεβες ρουφιεται...ειναι νομος της φυσικης. :S :S :S
:new_shocked:
Και τα νησάκια οι φλέβες τύπε (γιατί και αυτά απο τους βράχους που έχουν σκληρα είναι);  :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Τύπε Νάσο, να ξέρεις όμως οτι στη Γερμανία δεν πλένεσαι με νερό, πλένεσαι με βιλούδο......  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• germanida.jpg
    germanida.jpg
    286,3 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Αυτό τύπε αν το δώσεις στη βρωμομούνα θα βγάλει ολόκληρο χειμώνα
Ποτέ!
Τώρα αν θες το πιστευεις αναλογα με την τσα2 μου εχουν ζητησει λαδι (δειγμα δηλαδη). Ουτε σταγονα.....
Τώρα σαν πυρφόρος της Χατζή θα την ενισχύσω κατάλληλα. Θα έχω κι έξτρα σε τσιπουρομπουκαλάκι για λίπανση οποτε χρειαστεί, θα το κανω γλυφτό το διαβολοκοριτσο από πανω μεχρι κατω!

Επισκέπτης
Έχω την υποψία οτι δεν πολυσυμπαθείς τον Αλέκο τύπε.  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Παρεξηγησις τυπε...εχω μεγαλη αδυναμια σε τραβελοπουσταρια που γραφουν σαν Πακιστανοι αμορφωτοι λαθρομεταναστες. :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Ποτέ!
Τώρα αν θες το πιστευεις αναλογα με την τσα2 μου εχουν ζητησει λαδι (δειγμα δηλαδη). Ουτε σταγονα.....
Τώρα σαν πυρφόρος της Χατζή θα την ενισχύσω κατάλληλα. Θα έχω κι έξτρα σε τσιπουρομπουκαλάκι για λίπανση οποτε χρειαστεί, θα το κανω γλυφτό το διαβολοκοριτσο από πανω μεχρι κατω!
θα παρεις και γκροβερακι της Χατζη τυπε,δινει; :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom