ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
η με καυλια στον αποπατο του Αλεκος2 τυπεMη γράφεις έτσι γιατί θα πλάκωσουν φωτογραφίες με κούτσουρα![]()
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
η με καυλια στον αποπατο του Αλεκος2 τυπεMη γράφεις έτσι γιατί θα πλάκωσουν φωτογραφίες με κούτσουρα![]()
δεν του φτανουν οι αληθινες ψωλες των τραβελων:S :S :S
Τυπε οτι ειναι σε ακτινα 2χλμ γυρω απο τον Πουσταλεκο και ειναι σκληρο με φλεβες ρουφιεται...ειναι νομος της φυσικης. :S :S :S
Και τα νησάκια οι φλέβες τύπε (γιατί και αυτά απο τους βράχους που έχουν σκληρα είναι); :S :S :S
Τυπε δεν καταλαβα τι λες αλλα οτι και να λες ρουφιεται... :S :S :S
τυπε δεν μυριζε ακριβως βελουδο η μουνα της :S :S :SΤύπε Νάσο, να ξέρεις όμως οτι στη Γερμανία δεν πλένεσαι με νερό, πλένεσαι με βιλούδο......![]()
![]()
![]()
τυπε δεν μυριζε ακριβως βελουδο η μουνα της :S :S :S
τυπε δεν μυριζε ακριβως βελουδο η μουνα της :S :S :S
Τυπε ανοιχτά της Βουλιαγμένης είναι δυο νησάκια που λέγονται Φλέβες ;)
Ρουφιουνται και αυτα αν περναει ο Πουσταλεκος απο τη Βουλιαγμενη... :S :S :S
ψιλομοιαζει ο μουσιας τυπε :S :S :SΤυπε, βρήκα βίντεο με τους προπαππούδες της :S :S :S
Ποτέ!Αυτό τύπε αν το δώσεις στη βρωμομούνα θα βγάλει ολόκληρο χειμώνα
Έχω την υποψία οτι δεν πολυσυμπαθείς τον Αλέκο τύπε. :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
θα παρεις και γκροβερακι της Χατζη τυπε,δινει; :S :S :SΠοτέ!
Τώρα αν θες το πιστευεις αναλογα με την τσα2 μου εχουν ζητησει λαδι (δειγμα δηλαδη). Ουτε σταγονα.....
Τώρα σαν πυρφόρος της Χατζή θα την ενισχύσω κατάλληλα. Θα έχω κι έξτρα σε τσιπουρομπουκαλάκι για λίπανση οποτε χρειαστεί, θα το κανω γλυφτό το διαβολοκοριτσο από πανω μεχρι κατω!
Παρεξηγησις τυπε...εχω μεγαλη αδυναμια σε τραβελοπουσταρια που γραφουν σαν Πακιστανοι αμορφωτοι λαθρομεταναστες. :S :S :S
Και σοβαρος...![]()
![]()
![]()
Αυτό δε χρειαζόταν, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία.![]()
![]()
![]()
Τύπε το ελαιόλαδο κάνει καλό για τους ζοχάδες....μου το έχει πει διατροφολόγος.θα παρεις και γκροβερακι της Χατζη τυπε,δινει; :S :S :S