Νέα

Στοματικο χωρίς μπάνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Να προσθέσω και τη μποκρίλα :2funny:

(η μυρωδιά της άπλυτης περιοχής των γεννητικών οργάνων του ανδρός)

Σκέψου να σε ταίσω αγριόλαδο δηλαδη.......
μποκριλα απο που βγαινει τυπε; :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τυπος Νασος στο αεροδρομιο με τη Γερμανιδα... :S :S :S

man-in-a-hazmat-suit-holding-biohazard-warning-tape-picture-id506398531
:2funny: :2funny: :2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
'ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ'
Ευγε παλαιμαχε Νασο, εισαι αιλουρος.'' Ετσι θα παει ο τουρισμος μας μπροστα..''  :headbaning2:
Επισης μια γερμανιδα τουριστρια  απο ντισελρντοφ, που ειχα καλεσει Αθηνα αλλα με φλατ νι<μου' μετα απο το
ταξιδι της, εκανε την κινεζα για να φρεσκαριστει στο ντουζακι. Αλλα της την ειπα, ωσπου πηγε.. Mε απορημενο
υφακι βεβαια. -Τι ειναι ετουτες, ωρε..;; :sunglasses:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Ευγε παλαιμαχε Νασο, εισαι αιλουρος.'' Ετσι θα παει ο τουρισμος μας μπροστα..''  :headbaning2:
Επισης μια γερμανιδα τουριστρια  απο ντισελρντοφ, που ειχα καλεσει Αθηνα αλλα με φλατ νι<μου' μετα απο το
ταξιδι της, εκανε την κινεζα για να φρεσκαριστει στο ντουζακι. Αλλα της την ειπα, ωσπου πηγε.. Mε απορημενο
υφακι βεβαια. -Τι ειναι ετουτες, ωρε..;; :sunglasses:
χαιρετω τον Μυστη Dean Corso :hi:
τυπε αν δεν πηγαινε μπορει να ειχες την ιδια τυχη με μενα :S :S :S

Επισκέπτης
Ρε τυποι πατε καλα;Μιλαμε για Γερμανιδες!Στη χωρα τους χρεοκοπησαν οι Gillete και η BIC και ολες οι εταιριες με αφρους ξυρισματος και after shave! :S :S :S

Επισκέπτης
Είναι βλάχικες λέξεις ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, πρόσεξε πώς θα μιλάς στους οίκους αντοχής!
Εδώ μιλάμε ελεύθερα!
Γκο μπακ να δεις τη φωτογραφία χαμηλής ανάλυσης με 250ml αγριέλαιου :rockon: κάνει και για στενά κωλαράκια ως λίπανση!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Ρε τυποι πατε καλα;Μιλαμε για Γερμανιδες!Στη χωρα τους χρεοκοπησαν οι Gillete και η BIC και ολες οι εταιριες με αφρους ξυρισματος και after shave! :S :S :S
ναι αλλα σκεψου τι κερδη εχει η stihl τυπε :S :S :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 23

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Είναι βλάχικες λέξεις ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, πρόσεξε πώς θα μιλάς στους οίκους αντοχής!
Εδώ μιλάμε ελεύθερα!
Γκο μπακ να δεις τη φωτογραφία χαμηλής ανάλυσης με 250ml αγριέλαιου :rockon: κάνει και για στενά κωλαράκια ως λίπανση!
ποσο παει  ο 17λιτρος τυπε; :S :S :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
χαιρετω τον Μυστη Dean Corso :hi:
τυπε αν δεν πηγαινε μπορει να ειχες την ιδια τυχη με μενα :S :S :S
γεια σου Μυστη Νασο, ενδοξο ''Ψ'' των τουριστικων περιοχων..  :hi:
ψιλιαστικα τα ζορικα,και της εδειξα το δρομο του μπανιου.Γιατι η κατασταση θα ηταν τελειως ντεκαβλε.. :o

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
γεια σου Μυστη Νασο, ενδοξο ''Ψ'' των τουριστικων περιοχων..  :hi:
ψιλιαστικα τα ζορικα,και της εδειξα το δρομο του μπανιου.Γιατι η κατασταση θα ηταν τελειως ντεκαβλε.. :o
δυνατος Μυστης ο Dean :hi: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Επισκέπτης
Τυπος Σποκ πηγε να μπει σε διαγαλαξιακη Γερμανιδα χωρις προφυλαξεις... :S :S :S

soulraiser444235fee7e162f.jpg

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
196
Like
25.603
Πόντοι
33.818
'ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ' :zombie: :zombie: :zombie:

Εν συντομια η ιστορια :huh:
Την συγκεκριμενη την γνωρισα εν ωρα εργασιας :takethis:
Γερμανιδα τουριστρια,ειχε ερθει με αντρα,παιδι και την μανα της.
Κατω απο την μυτη του υποψηφιου κερατα μου εδωσε χαρτακι με ραντεβου στην παραλια της περιοχης στις 00.00 το βραδυ :headbaning1:
πηγα και πραγματι ηταν  εκει..
αρχισαμε να χαμουρευομαστε σε χρονο dt :takethis:
ειχε και μια φωτογραφικη μηχανη,και καλα,αν ερχοταν ο αντρας της να τσεκαρει τι κανει, να του πει οτι βγαζει φωτογραφιες :S
πραγματι ο τυπος ηρθε,η ψυλλιαστηκε κατι η για να τσεκαρει :tn04:
εγω κρυφτηκα γρηγορα πισω απο μια βαρκα ..αυτοι ειπαν κατι και γω εμεινα με το καυλι στο χερι :alivedick: :alivedick:
με τα πολλα την επομενη μου πλασαρε παλι υπουλα τηλ,αρχισε να στελνει μηνυματα και την μεθεπομενη εφυγαν για Γερμανια :S
Ωραιο μουνι στο μεταξυ,κλασσικη Γερμανιδα,ξανθια,γαλαζια ματια,στα 30κατι.
Συνεχιστηκαν τα μηνυματα και ορισαμε ημερομηνια που μπορουσε να ρθει Αθηνα για 3 μερες,2 μηνες περιπου μετα :headbaning1:
Κλεινω ξενοδοχειο,παω αεροδρομιο και την παιρνω.
Ερχομαστε με μετρο,παμε ξενοδοχειο.
Αρχιζουμε στο λεπτο να χουφτωνομαστε.
-'Παω για μπανιο ' της λεω ,'και ερχομαι'
Οκ,παω, κανω,βγαινω.
Περιμενω την κινηση να παει και αυτη για μπανιο :think:
Καμια ανταποκριση ,συνεχιζει να με αγκαλιαζει :huh: :huh: :huh:
ηδη νοιωθω δυσφορια.εγω καθαρος και αυτη με πιανει κουβαλωντας ολη τα μικροβια απο τη διαδρομη σπιτη της-αεροδρομιο Γερμανιας-ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΜΕΤΡΟ-ΠΛΑΚΑ :headbang:
-Εσυ δεν θα κανεις μπανιο :think:
-ΟΧΙ,ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ :zombie: :headbang: :zombie: :headbang: :S :S :S

Ηδη με εχουν ζωσει τα φιδια,λεω τελος παντων,δεν πειραζει,ας το παμε και  βλεπουμε :S
Πεφτουμε στο κρεβατι,γλωσσοφιλα,και κατεβαινω να ξεκινησω σπατουλαρισμα :S
Φοραει ενα πουλοβερ και τζιν.
Κατεβαζω το τζιν μεσα σε μισοσκοταδο :S
Με το που της το βγαζω,και κανω να ανεβω προς μουνοτρυπιδι μου σκαει ο υπονομος :vomit: :vomit: :zombie: :priest: :zombie: :zombie: :zombie:
Μια βρωμα που τα συστατικα της ειναι τα εξης..υδρωτιλα :vomit:,μουνιλα :vomit:,κατουρλιλα :vomit:,κωλιλα ,απλυτιλα,μπορει ακομη και πουτσιλα :vomit: :vomit: :zombie: :zombie:
Καθως μου εχει ερθει το πρωτο κυμα του χολεριασμενου της μουνιου :vomit: διαπιστωνω οτι η τριχα απο το βρωμομουνι της εχει φτασει ως το γονατο :headbang: :headbang: :headbang: :zombie: :vomit:

Δυο σε ενα-ψοφιο μουνι και τριχα σαν  ακουρευτο τραγι :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Για λιγα δευτερολεπτα μου κοπηκε η ανασα :zombie:
Με επιασε σκοτοδινη,ενω τα γονατα κοπηκαν και η μποχα ειχε κολλησει στα ρουθουνια ενω μου εφραζε την αναπνευστικη οδο :priest: :zombie:

Παραπατωντας σχεδον σηκωθηκα.
-δεν μπορω,σορυ,εχω πονοκεφαλο :think:
πως κανουν οι γκομενες,που τους ηρθε ξαφνικα περιοδος,ετσι και γω,και ξαπλωσα αποκαμωμενος :S :S :S
Χαμπαρι αυτη-και γω ο μαλακας δεν ειπα τιποτα :headbang:
-δεν πειραζει,χαλαρωσε μου λεει,και κατεβαινει για τσιμπουκι :huh:
πραγματι αρχιζει να τον ρουφαει στην ψυχρα :huh:
αγνοωντας το προηγουμενο τετ α τετ μου με τον θανατο αφηνομαι σε μια βαθια πιπα που κατεληξε σε καταποση μεχρι σταγονας :headbang2: :headbang2: :headbang2:
-'τωρα μπορεις να κοιμηθεις ανετα'-μου λεει
και πραγματι βυθιζομαι σε βαθυ υπνο αφηνοντας την με το σαπιο της μουνι στο χερι :takethis:

Την αλλη μερα ξυπνησα προβληματισμενος,να την κανω και να εξαφανιστω για παντα :headbaning1: η να της πω οτι ετσι δεν γινεται δουλεια  και να λαβει τα μετρα της,αφρολουτρα,ξυραφακια κλπ
Επελεξα το δευτερο,το εφερα με τροπο,παρεξηγηθηκε στην αρχη λιγο,οτι και καλα την λεω βρωμιαρα αλλα συμμορφωθηκε και την γλεντησα απο νιμου και κωλοτρυπιδι για 3 μερες :takethis: :takethis: :takethis:
Αφου μωρη γαμιολα πηγα να πεθανω ,ειχες και αποψη :birdman:
Πηρε τον πουλο τελικα ελπιζοντας οτι θα χωρισει,θα ξαναγυρισει, θα κανουμε παιδια και οικογενεια,ενω θα εφερνε και το μουλικο :S
Δεν την ξανασυναντησα ποτε βεβαια :woldman: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Υποκλίνομαι.... :rockon: :rockon: :rockon:

Κοντά στις σάπιες γερμανίδες βέβαια και η κατάντια του ανθρώπινου είδους....οι αγγλίδες. Δεν ξέρω αν είναι όλες έτσι αλλά η πλέμπα που έρχεται κάθε καλοκαίρι Ζάκυνθο ή Κρήτη είναι υλικό για να γυρίσεις θρίλερ....με πολύ άσχημη κατάληξη βέβαια....Δεν θα περιγράψω φάση γιατί δεν έφαγα σήμερα και δεν θέλω να την πέσω νηστικός, θα πω μόνο αυτό....κάθε φορά που καίγεται λάμπα στο σπίτι μου μου έρχεται στο μυαλό εμπειρία που είχα το 11 στο Λαγανά με σάπια αγγλίδα. Η μπόχα που ανάβλυζε από το κιτρινισμένο εσώρουχό της μόνο με καμμένο ντουί μπορώ να την παρομοιάσω... :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Υποκλίνομαι.... :rockon: :rockon: :rockon:

Κοντά στις σάπιες γερμανίδες βέβαια και η κατάντια του ανθρώπινου είδους....οι αγγλίδες. Δεν ξέρω αν είναι όλες έτσι αλλά η πλέμπα που έρχεται κάθε καλοκαίρι Ζάκυνθο ή Κρήτη είναι υλικό για να γυρίσεις θρίλερ....με πολύ άσχημη κατάληξη βέβαια....Δεν θα περιγράψω φάση γιατί δεν έφαγα σήμερα και δεν θέλω να την πέσω νηστικός, θα πω μόνο αυτό....κάθε φορά που καίγεται λάμπα στο σπίτι μου μου έρχεται στο μυαλό εμπειρία που είχα το 11 στο Λαγανά με σάπια αγγλίδα. Η μπόχα που ανάβλυζε από το κιτρινισμένο εσώρουχό της μόνο με καμμένο ντουί μπορώ να την παρομοιάσω... :S
:2funny: :2funny: :2funny:
φαε και ριξε ιστορια Μυστη :hi: :S :S :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746