woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Καλά κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Ολ. Βόλου. Μέχρι και ο ΟΠΑΠ έκοψε τα στοιχηματα σήμερα. Όσοι προλάβανε προλάβανε.
Κάτι θα έχει "μαγειρέψει" πάλι ο Αχιλλέας!Καλά κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Ολ. Βόλου. Μέχρι και ο ΟΠΑΠ έκοψε τα στοιχηματα σήμερα. Όσοι προλάβανε προλάβανε.
Εγώ έχω ακούσει ότι το μαγείρεμα είναι υπερ του Αστέρα...Κάτι θα έχει "μαγειρέψει" πάλι ο Αχιλλέας!
Κάτι θα έχει "μαγειρέψει" πάλι ο Αχιλλέας!
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανακατεμένος ο χοντρός!Εγώ έχω ακούσει ότι το μαγείρεμα είναι υπερ του Αστέρα...
Με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί φέτος στην κατηγορία...το περσινό πρωτάθλημα θα μοιάζει "καθαρό"!Συνεχόμενο το μαγείρεμα. Αν έβλεπες τις αποδόσεις της προηγούμενης αγωνιστικής. Ολ. Βόλου - Απ. Καλαμ.= 1,40-8,80......και οι ομάδες είχαν μόνο ένα βαθμό διαφορά...
Μωρέ ανακατεμένος είναι σιγουρα...στο εξωτερικό πάντως οι αποδόσεις για νίκη του Αστέρα είναι χαμηλότερη πλέον από αυτή του Βόλου...είδωμενΑυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανακατεμένος ο χοντρός!
Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα...απλά καθαρά αγωνιστικά έχω παίξει το διπλό σε ζητούμενα!
Αν και λείπει ο τιτανομεγιστοτεράστιος Αλέξης...φαντάζεσαι όλους αυτούς σύν τον Αλέξη???μιλάμε για το show του αιώνα...χαλαρά θα εσκαγε η ΝΟVA 150 μυρια για τα αποκλειστικά δικαιώματα της Β'Με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί φέτος στην κατηγορία...το περσινό πρωτάθλημα θα μοιάζει "καθαρό"!
Δεν το ακουμπάω...δεν έγινε ξαφνικά και Μπάρτσα η Χιχόν!Αν το βρεις στο 2.00-2.10 ίσως αξίζει για ζητούμενο...πιο πιθανό μου φαίνεται το όβερ!Να σ'πω γάτε,τη Χιχόν πώς τη βλέπεις???
Γάμησέ το,έπεσε στο 1.90...πάμε γι'άλλα!!!Δεν το ακουμπάω...δεν έγινε ξαφνικά και Μπάρτσα η Χιχόν!Αν το βρεις στο 2.00-2.10 ίσως αξίζει για ζητούμενο...πιο πιθανό μου φαίνεται το όβερ!
Χάλασε και ο Αχιλλέας!Αντί να στήσει καμμιά ανατροπή...Υ.Γ. Ο Ε.Αστέρας γάτε προηγείται???λες να μου έδωσαν τελικά σωστή πληροφορία???για να δούμε τι θα τσιμπήσουμε εκεί...
Άντε ρε ζμπαοκ ισοφάρισε να κάνω πάρτυ!
Όντως...και με την Μπέτις πιο αργά...Με το Χ της Ρεάλ πάντως χτες κλάψανε πολλοί!!!
παιξε το 2πλο να κονομησεις ρε..Ενδεικτικές αποδόσεις του Βέρντερ-Πάο 1.35-4.50-7.50 !!!!!!!!!!!