Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλά κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Ολ. Βόλου. Μέχρι και ο ΟΠΑΠ έκοψε τα στοιχηματα σήμερα. Όσοι προλάβανε προλάβανε.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Κάτι θα έχει "μαγειρέψει" πάλι ο Αχιλλέας! :grin:

Συνεχόμενο το μαγείρεμα. Αν έβλεπες τις αποδόσεις της προηγούμενης αγωνιστικής. Ολ. Βόλου - Απ. Καλαμ.= 1,40-8,80......και οι ομάδες είχαν μόνο ένα βαθμό διαφορά...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ έχω ακούσει ότι το μαγείρεμα είναι υπερ του Αστέρα...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανακατεμένος ο χοντρός!
Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα...απλά καθαρά αγωνιστικά έχω παίξει το διπλό σε ζητούμενα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συνεχόμενο το μαγείρεμα. Αν έβλεπες τις αποδόσεις της προηγούμενης αγωνιστικής. Ολ. Βόλου - Απ. Καλαμ.= 1,40-8,80......και οι ομάδες είχαν μόνο ένα βαθμό διαφορά...
Με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί φέτος στην κατηγορία...το περσινό πρωτάθλημα θα μοιάζει "καθαρό"! :sunglasses:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανακατεμένος ο χοντρός!
Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα...απλά καθαρά αγωνιστικά έχω παίξει το διπλό σε ζητούμενα!
Μωρέ ανακατεμένος είναι σιγουρα...στο εξωτερικό πάντως οι αποδόσεις για νίκη του Αστέρα είναι χαμηλότερη πλέον από αυτή του Βόλου...είδωμεν
Με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί φέτος στην κατηγορία...το περσινό πρωτάθλημα θα μοιάζει "καθαρό"! :sunglasses:
Αν και λείπει ο τιτανομεγιστοτεράστιος Αλέξης...φαντάζεσαι όλους αυτούς σύν τον Αλέξη???μιλάμε για το show του αιώνα...χαλαρά θα εσκαγε η ΝΟVA 150 μυρια για τα αποκλειστικά δικαιώματα της Β' :2funny:

Να σ'πω γάτε,τη Χιχόν πώς τη βλέπεις??? :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να σ'πω γάτε,τη Χιχόν πώς τη βλέπεις??? :think:
Δεν το ακουμπάω...δεν έγινε ξαφνικά και Μπάρτσα η Χιχόν!Αν το βρεις στο 2.00-2.10 ίσως αξίζει για ζητούμενο...πιο πιθανό μου φαίνεται το όβερ!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν το ακουμπάω...δεν έγινε ξαφνικά και Μπάρτσα η Χιχόν!Αν το βρεις στο 2.00-2.10 ίσως αξίζει για ζητούμενο...πιο πιθανό μου φαίνεται το όβερ!
Γάμησέ το,έπεσε στο 1.90...πάμε γι'άλλα!!!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλην εσπεραν. Δυαδουλα παρολι εχω σημερα, την οποια πονταρω με τη χαλαροτητα του ηλιολουστου Κυριακατικου απογευματος. Πρωτος ασσος, η Λεισσοες. Εχει την ψυχολογια,εχει και το momentum να κανει τη νικη. Η Πακος θα προσπαθησει,αλλα νομιζω οτι θα χασει. Δευτερος ασσος αυτος της Μπετις. Η ομαδα αρχισε να παιρνει τα αποτελεσματα που της αξιζουν και αποψε -σε ενα υπουλο ομολογουμενως παιχνιδι-,αγωνιστικα εχει ολα τα φοντα να επικρατησει. Αυτους τους δυο ασσους λοιπον. Καλη σας επιτυχια.                           

Υ.Γ  Η Καλαμαρια βλεπω εχει αρχισει να δινει παιχνιδια αβερτα. Καποια στιγμη (αφου τη μελετησουμε), ισως πρεπει να την ενταξουμε στις στοιχηματικες μας επιλογες.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ τελικά μπουμπούνισα τον άσο της Ντόρτμουντ με την απαράδεκτη Μπόχουμ μαζί με το διπλό της Κοπεγχάγης...

Υ.Γ. Ο Ε.Αστέρας γάτε προηγείται???λες να μου έδωσαν τελικά σωστή πληροφορία???για να δούμε τι θα τσιμπήσουμε εκεί... :priest:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Υ.Γ. Ο Ε.Αστέρας γάτε προηγείται???λες να μου έδωσαν τελικά σωστή πληροφορία???για να δούμε τι θα τσιμπήσουμε εκεί... :priest:
Χάλασε και ο Αχιλλέας!Αντί να στήσει καμμιά ανατροπή... :grin:
Μου έβγαλε την ψυχή αλλά με πλήρωσε καλά η Ιταλία σήμερα :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε ρε ζμπαοκ ισοφάρισε να κάνω πάρτυ!
:priest: :priest: :priest:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ενδεικτικές αποδόσεις του Βέρντερ-Πάο  1.35-4.50-7.50 !!!!!!!!!!! :think:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Με το Χ της Ρεάλ πάντως χτες κλάψανε πολλοί!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα!Θα ασχοληθώ κυρίως με το Χ στην Ρώμη και δεν βλέπω την  Κλουζ να χάνει!Η φετινή Βέρντερ δεν μπορεί να παιχτεί στο 1.35 , πιθανό το όβερ που και αυτό όμως δεν πληρώνει καλά!Αστείες και οι αποδόσεις της Λίβερπουλ...μόνο για κόντρα προσφέρεται το συγκεκριμένο ματς!Η Μπάρτσα αν έχει κέφια θα σπάσει τα κοντέρ σήμερα! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom