Επισκέπτης
ειναι μαλακες ρε..δεν με ακουνε τα κωλοπαιδια..κοιτα εδω τον προφητη! παρε και εδω μεχρι και το σκορ μας ειπε ο αθεοφοβος!
ειναι μαλακες ρε..δεν με ακουνε τα κωλοπαιδια..κοιτα εδω τον προφητη! παρε και εδω μεχρι και το σκορ μας ειπε ο αθεοφοβος!
Η Βατίδου?Oχι δεν μου κάθησε...να μη σου δείξω όμως τι μου κάθησε σήμερα γιατί θα σκάσεις
Είναι εφτάψυχη αυτή η Γιούβε παρά τις απουσίες...Ρεαλ βλέπω αλλά δεν αξίζει το 1.55...όβερ την άρσεναλ,2και όβερ τη ζένιτ,άντερ τη Ντιναμό και τη Φιόρε...αλλά ακόμα ψάχνω που θα ρίξω το γερό ποντάρισμα...ίσως περιμένω τη Ρεαλ να ξεκινήσει και αναλόγως να κινηθώ...
Καμια έμπνευση για σήμερα έχεις..???ειναι μαλακες ρε..δεν με ακουνε τα κωλοπαιδια..
Ποια Βατίδου ρε πάσλα???σιγά τη σαβούρα...θα σου στείλω άυριο π.μ. και θα μου πείς...Η Βατίδου? Είναι εφτάψυχη αυτή η Γιούβε παρά τις απουσίες...
Άντε μωρή Ντιναμό!!!
Είσαι γκουρού...να γράφεις πιο συχνά!ειναι μαλακες ρε..δεν με ακουνε τα κωλοπαιδια..
οχι ρε..τι με περασες???χορταρεα???Καμια έμπνευση για σήμερα έχεις..??? Ποια Βατίδου ρε πάσλα???σιγά τη σαβούρα...θα σου στείλω άυριο π.μ. και θα μου πείς...
Ρε δεν μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να ρίξει ή να φάει κατακέφαλο...κάτι παθαίνει..οχι ρε..τι με περασες???χορταρεα???
ο μοντελοπνιχτης εδρασε εχτες..
εριξε κατι χαστουκια σε μια καριολα που εχει εστιατοριο στο κολονακι..
τι παλληκαρι ειναι αυτο ρε μαλακα???
αυτα παθαινεις αμα σε βαλει απο κατω η κολομβιανα..δεν παιζεται η παρανοια που τραβας..Ρε δεν μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να ρίξει ή να φάει κατακέφαλο...κάτι παθαίνει..
εδώ περνούσε πάντα με κόκκινο φανάρι μπας και τον βρίσει κανένας,να κατέβει από τη Ferrari για να κάνει μανούρα...
η προσωποποίηση του ψυχάκια
Δεν λες καλά που έβαλε στο 17 ο Ντελ Πιέρο το γκόλ και δεν το ακούμπισα ούτε στο live...Μπουλάκο έρχεται η κοπέλα για να πετάξεις τα δελτία...
Σε πειράζει να το κρατήσω λίγο το χαλόν να της ξηγήσω τ'όνειρο..???Καλημέρα...από εμένα πέρασε τα ξημερώματα!
Ευτυχώς έβαλε το γκολ η Ζενίτ στις καθυστερήσεις και έπιασα το σύνολο γκολ του διημέρου!
Για να δούμε σήμερα...το Ουέφα μας πάει καλύτερα τώρα τελευταία...
Χαλόν?Σε πειράζει να το κρατήσω λίγο το χαλόν να της ξηγήσω τ'όνειρο..???
Σε εσένα το λέει bull...εμένα δεν τολμάει να μου μιλήσει έτσι...εγώ τον πνίγω στον νεροχύτη (που έλεγε και ο Ζήκος)!Την καλημέρα μου στους κουβάδες!
Πρόσεχε πράκτωρ Ψιψινέλ μην πνίξεις και κανένα κουνέλι καμιά ώραΣε εσένα το λέει bull...εμένα δεν τολμάει να μου μιλήσει έτσι...εγώ τον πνίγω στον νεροχύτη (που έλεγε και ο Ζήκος)!
Καλώς τα ......... μας τα 2Την καλημέρα μου στους κουβάδες!
Που να χωρέσει ρε βαγερμένε η φλάτσκα μέσα στο νεροχύτη???Σε εσένα το λέει bull...εμένα δεν τολμάει να μου μιλήσει έτσι...εγώ τον πνίγω στον νεροχύτη (που έλεγε και ο Ζήκος)!
Καλημέρα πρακτορίσκε!Πρόσεχε πράκτωρ Ψιψινέλ μην πνίξεις και κανένα κουνέλι καμιά ώρα
Εγω θα το παίξω άσσο πάντως.Καλημέρα πρακτορίσκε!
Τι να σας παίξουμε την Κυριακή?Ελπίζω να είσαι τόσο καλός στις προβλέψεις όσο ο πλέζουρ!