Επισκέπτης
Γάτε τσακίσου και μπες μέσα το φελέκι μου!
και κατι λιγα σε ασσο του γαυρου παλι και διπλο για σεβιλλη με αποδοση δυαδας 4,50 στη ladbrokes
Τον ασσο της Σριουσμπερι κοντρα στη Γουικομ. Δυσκολο αυτο,αλλα το πιστευω.
Συγνωμη για την αργοπορια της απαντησης. Τωρα το ειδα. Πιστευα τη Σριουσμπερι,εξαιτιας της μεγαλυτερης βαθμολογικης αναγκης της συν την ευνοικη παραδοση. Πριν λιγο καιρο αν δεν κανω λαθος ειχε ριξει 7 στη Γουικομ. Αυτα παιζουν (συνηθως) ρολο στην ψυχολογια. Και οι δυο καλες ομαδες ειναι. Ρουλεττα ηταν το ματς κι 'εκατσε στη Γουικομ. Ηταν μια ατυχης εμπνευση. Προσωπικα η Νταρλιγκτον με χαλασε.γιατι πιστευεις οτι θα ερθει ασσος το ματσακι; ετσι απλα γιατι......θελεις να το πιστευεις;
τι θελεις να πεις?
Συγνωμη για την αργοπορια της απαντησης. Τωρα το ειδα. Πιστευα τη Σριουσμπερι,εξαιτιας της μεγαλυτερης βαθμολογικης αναγκης της συν την ευνοικη παραδοση. Πριν λιγο καιρο αν δεν κανω λαθος ειχε ριξει 7 στη Γουικομ. Αυτα παιζουν (συνηθως) ρολο στην ψυχολογια. Και οι δυο καλες ομαδες ειναι. Ρουλεττα ηταν το ματς κι 'εκατσε στη Γουικομ. Ηταν μια ατυχης εμπνευση. Προσωπικα η Νταρλιγκτον με χαλασε.
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ στη ..........!!!
Δυο φορες εχω στειλει με φαξ (την πρωτη φορα πριν απο 60 ημερες), αντιγραφο της ταυτοτητας μου στην , ζητωντας τους να με πληρωσουν. Εχω τις επιβεβαιωσεις των φαξ στα χερια μου, αλλα αυτοι αρνουνται οτι παρελαβαν τα φαξ, με αποτελεσμα ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...!!!!!
Για ψαξτε το και εσεις λιγακι...
Αυτα..