Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα!Θα ασχοληθώ κυρίως με το Χ στην Ρώμη και δεν βλέπω την  Κλουζ να χάνει!Η φετινή Βέρντερ δεν μπορεί να παιχτεί στο 1.35 , πιθανό το όβερ που και αυτό όμως δεν πληρώνει καλά!Αστείες και οι αποδόσεις της Λίβερπουλ...μόνο για κόντρα προσφέρεται το συγκεκριμένο ματς!Η Μπάρτσα αν έχει κέφια θα σπάσει τα κοντέρ σήμερα! :rockon:
Μη λές παπαρίτσες για τη φετινή Βέρντερ...αν είναι σε κέφια ο Ντιέγο 3 παστέλια θα ρίξουν στο βάζελο...απλά η απόδοση στον άσο είναι τραγική.... :jerking:
Αξία έχουν το άντερ στο Ρόμα-Τσέλσι(1.70 το βρήκα εγώ) και ο άσος της Μπάρτσα με 0:1 χάντικαπ(1.40)
Συνάδερφε προεδροφάγε... :tooth:

Επισκέπτης
Μη λές παπαρίτσες για τη φετινή Βέρντερ...αν είναι σε κέφια ο Ντιέγο 3 παστέλια θα ρίξουν στο βάζελο...απλά η απόδοση στον άσο είναι τραγική.... :jerking:
ετσι ακριβως..αυτος ο μαλακας ειναι ολη η ομαδα..προχτες παντως ειχε καυλες..ελπιζω να μην ξεκαυλωσε για να γραψει & παλι ιστορια ο πρεσβης..

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπεριζω. Δυαδουλα παρολι παιζω αποψε, που περιλαμβανει Μαρσειγ 1, Λιβερπουλ 1. Καλο το πονταρισμα. Κατα τ' αλλα, καραουλι για καμμια ευκαιρεια στο live bet...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε άμπαλε θα μας τρελάνεις?Ποια Βέρντερ?Ομάδα που την μία αγωνιστική βάζει 5 και την άλλη τρώει 4 είναι ασόβαρη!Εγώ δεν μίλησα μεμονωμένα για κάποιον παίχτη...

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
γαυρακια κουβαδακι απο την παναθα.για να μαθετε να κοντραρετε την κορυφαια ελληνικη ομαδα στην ευρωπη.Ο-3.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ.

Roberto76

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βαζελάκο, κατ' αρχήν δεν πήγαμε κουβαδάκι...

Αν θες να μιλήσουμε καθαρά για στοίχημα όπου είναι το θρεντ, σήμερα στο κουπόνι δεν πέρασε σχεδόν κανένα από τα φαβορί,
εκτός από την Μαρσέιγ που πέχτηκε αρκετά και την Σπόρτιγκ, αλλά λίγοι στηρίχτηκαν για να κλείσουν δελτίο...

Α, & μην ξεχνάς κορυφαίε, ότι 1 νική ανά 3 χρόνια στο C.L. στατιστικά & μόνο έπρεπε να γίνει!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ντιναμό Κιέβου όπως όλος ο κόσμος σήμερα και ο Θεός βοηθός! :priest:
Μου αρέσουν επίσης το over της Μπάτε και το under της Φιορεντίνα!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
γαυρακια κουβαδακι απο την παναθα.για να μαθετε να κοντραρετε την κορυφαια ελληνικη ομαδα στην ευρωπη.Ο-3.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ.
αγορινα για πιο κουβα μιλας?

παιξε το 2πλο να κονομησεις ρε..
κοιτα εδω τον προφητη! :2funny:
ναι..3 θα βαλει..παιξτο & αυτο..
παρε και εδω μεχρι και το σκορ μας ειπε ο αθεοφοβος! :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον επειδη το ποδοσφαιρακι μας τα εχει κανει μανταρα εδω και μια βδομαδα ..
παρτε μπασκετακι  ο βαζελος 2 στο -13,5 μεσα στην nancy ευκολο πολυ!
και παρτιζαν- μιλανο _8,5 ασσος, και τελειωνει εκει το πανυγηρακι για σημερα!!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ έριξα μια τριαδούλα Ντινάμο,Ζενίτ και Ρεάλ και ότι θέλει ας γίνει. :rockon: :rockon:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
πατσουκα χ,κρουζ αζουλ χ,πορτο χ,και ζενιτ χ.αυτη την 4αδα επαιξα για σημερα.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπερα. Νυχτα του Αγιου Βαρθολομαιου χθες για τους περισσοτερους παικτες,αλλα και νυχτα υψηλων κερδων για οσους αρεσκονται στις εκπληξεις. Προσωπικα, με την αμεριστη συμπαρασταση του κορακα στο Λιβερπουλ-Ατλετικο, καταφερα τουλαχιστον να μη χασω, αφου πονταρα κατα της Ατλετικο (στο live) γυρω στο 80' κι'ετσι πηρα πισω, οσα ειχα πονταρει στο χθεσινο παρολι. Κατι ειναι κι'αυτο... Αποψε, λογικα τα πραγματα θα ειναι πιο νορμαλ,αλλα δεν ψηνομαι για κατι σοβαρο. Ετσι, παιζω ενα χαλαρο παρολι με Ρεαλ 1 και μαζι κολλαω και την Στανταρ Λιεγης 1 (που αγωνιζεται αυριο) στη value bet αποδοση του 3,20. Αυτα για αποψε. Φυσικα, και παλι καραουλι για live bet. Καλη επιιτυχια στις οποιες επιλογες σας.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε άμπαλε θα μας τρελάνεις?Ποια Βέρντερ?Ομάδα που την μία αγωνιστική βάζει 5 και την άλλη τρώει 4 είναι ασόβαρη!Εγώ δεν μίλησα μεμονωμένα για κάποιον παίχτη...
Eισαι και μακάκας γατούλη...ο Παναθηναϊκός δηλαδή σου ενέπνεε καμια σιγουριά με την αγωνιστική συμπεριφορά του εώς τώρα???μην τρελαθούμε τελείως...ούτε οι βάζελοι δεν το περίμεναν το χτεσινό...κι επειδή είδα και το ματς της Βέρντερ με την Χέρτα το Σάββατο σου είπα ότι αν έπιανε ρυθμό θα μπορούσε να τον συντρίψει...ο βάζελος διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι της,την βραχυκύκλωσε στο κέντρο και καθάρισε το μάτς...
ΜΑΓΚΙΑ του...εξάλλου σου είπα η απόδοση στον άσο ήταν αν μη τι άλλο τραγική και ούτε που τον ακούμπησα...ας είναι καλά ο Τζιόλης που έβαλε το 3ο και τσίμπησα το όβερ!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδιά εγώ πάντωςχτες πληρώθηκα από βάζελο και καλά μάλιστα.
όταν στις αρχες του Β ημιχρόνου η Βέρντερ έδινε 1,55 και τόσο έδινε και το κατά, έπαιξα 400€ με κόστος 215€ περίπου. και σχεδόν αμέσως μπήκε το γκολ και το κάλυψα.
για σήμερα έλεγα 1 τη ρεάλ αλλά μάλλον θα παίξω το όβερ το ίδιο ματς.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Eισαι και μακάκας γατούλη...ο Παναθηναϊκός δηλαδή σου ενέπνεε καμια σιγουριά με την αγωνιστική συμπεριφορά του εώς τώρα???μην τρελαθούμε τελείως...ούτε οι βάζελοι δεν το περίμεναν το χτεσινό...κι επειδή είδα και το ματς της Βέρντερ με την Χέρτα το Σάββατο σου είπα ότι αν έπιανε ρυθμό θα μπορούσε να τον συντρίψει...ο βάζελος διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι της,την βραχυκύκλωσε στο κέντρο και καθάρισε το μάτς...
ΜΑΓΚΙΑ του...εξάλλου σου είπα η απόδοση στον άσο ήταν αν μη τι άλλο τραγική και ούτε που τον ακούμπησα...ας είναι καλά ο Τζιόλης που έβαλε το 3ο και τσίμπησα το όβερ!!!
Ρε μπουλάκο πως το καταφέρνεις να διαφωνείς...ενώ συμφωνούμε??? :huh:
Είπα ότι η φετινή Βέρντερ δεν παίζεται στο 1.35 γιατί την μία αγωνιστική βάζει 5 και την άλλη τρώει 5 και μου είπες ότι λέω παπαρίτσες!Φάνηκε και χθες ποιος τις έλεγε...
Εννοείται ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον βάζελο και γι' αυτό δεν έπαιξα τελικά το διπλό ούτε για πλάκα...το όβερ όμως το τσιμπήσαμε! :dancing:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ρε μπουλάκο πως το καταφέρνεις να διαφωνείς...ενώ συμφωνούμε??? :huh:
Είπα ότι η φετινή Βέρντερ δεν παίζεται στο 1.35 γιατί την μία αγωνιστική βάζει 5 και την άλλη τρώει 5 και μου είπες ότι λέω παπαρίτσες!Φάνηκε και χθες ποιος τις έλεγε...
Εννοείται ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον βάζελο και γι' αυτό δεν έπαιξα τελικά το διπλό ούτε για πλάκα...το όβερ όμως το τσιμπήσαμε! :dancing:
Εσύ κάνεις μαλακίες παραθέσεις πράκτορα προεδροφάγε... :grin:
Οχι πες μου εσύ τώρα...παίζεται ο άσος την Ρεάλ στο 1.55 κόντρα στη Γιούβε???ρα θα μας τρελάνουν τα γίδια???τι αποδόσεις είναι αυτές??? :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εσύ κάνεις μαλακίες παραθέσεις πράκτορα προεδροφάγε... :grin:
Οχι πες μου εσύ τώρα...παίζεται ο άσος την Ρεάλ στο 1.55 κόντρα στη Γιούβε???ρα θα μας τρελάνουν τα γίδια???τι αποδόσεις είναι αυτές??? :tickedoff:
Ρε δεν σου κάθισε η κατσίκα σήμερα και λες παπαριές?Δες το μήνυμα 4188 που έγραψες και πες μου ποιος έκανε παράθεση σε ποιον!!! :idiot:
Τι βλέπεις σήμερα?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ρε δεν σου κάθισε η κατσίκα σήμερα και λες παπαριές?Δες το μήνυμα 4188 που έγραψες και πες μου ποιος έκανε παράθεση σε ποιον!!! :idiot:
Τι βλέπεις σήμερα?
Oχι δεν μου κάθησε...να μη σου δείξω όμως τι μου κάθησε σήμερα γιατί θα σκάσεις :birdman:
Ρεαλ βλέπω αλλά δεν αξίζει το 1.55...όβερ την άρσεναλ,2και όβερ τη ζένιτ,άντερ τη Ντιναμό και τη Φιόρε...αλλά ακόμα ψάχνω που θα ρίξω το γερό ποντάρισμα...ίσως περιμένω τη Ρεαλ να ξεκινήσει και αναλόγως να κινηθώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom