gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έχεις πληροφορία ότι θα μπει αλλαγή ο Γκούμας και θα αρχίσει τις κουτουλιές?παιξε το 2πλο να κονομησεις ρε..
Έχεις πληροφορία ότι θα μπει αλλαγή ο Γκούμας και θα αρχίσει τις κουτουλιές?παιξε το 2πλο να κονομησεις ρε..
ναι..3 θα βαλει..παιξτο & αυτο..Έχεις πληροφορία ότι θα μπει αλλαγή ο Γκούμας και θα αρχίσει τις κουτουλιές?
Μη λές παπαρίτσες για τη φετινή Βέρντερ...αν είναι σε κέφια ο Ντιέγο 3 παστέλια θα ρίξουν στο βάζελο...απλά η απόδοση στον άσο είναι τραγική....Τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα!Θα ασχοληθώ κυρίως με το Χ στην Ρώμη και δεν βλέπω την Κλουζ να χάνει!Η φετινή Βέρντερ δεν μπορεί να παιχτεί στο 1.35 , πιθανό το όβερ που και αυτό όμως δεν πληρώνει καλά!Αστείες και οι αποδόσεις της Λίβερπουλ...μόνο για κόντρα προσφέρεται το συγκεκριμένο ματς!Η Μπάρτσα αν έχει κέφια θα σπάσει τα κοντέρ σήμερα!
ετσι ακριβως..αυτος ο μαλακας ειναι ολη η ομαδα..προχτες παντως ειχε καυλες..ελπιζω να μην ξεκαυλωσε για να γραψει & παλι ιστορια ο πρεσβης..Μη λές παπαρίτσες για τη φετινή Βέρντερ...αν είναι σε κέφια ο Ντιέγο 3 παστέλια θα ρίξουν στο βάζελο...απλά η απόδοση στον άσο είναι τραγική....
Μη λές παπαρίτσες για τη φετινή Βέρντερ...αν είναι σε κέφια ο Ντιέγο 3 παστέλια θα ρίξουν στο βάζελο...απλά η απόδοση στον άσο είναι τραγική....
αγορινα για πιο κουβα μιλας?γαυρακια κουβαδακι απο την παναθα.για να μαθετε να κοντραρετε την κορυφαια ελληνικη ομαδα στην ευρωπη.Ο-3.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ.
κοιτα εδω τον προφητη!παιξε το 2πλο να κονομησεις ρε..
παρε και εδω μεχρι και το σκορ μας ειπε ο αθεοφοβος!ναι..3 θα βαλει..παιξτο & αυτο..
Eισαι και μακάκας γατούλη...ο Παναθηναϊκός δηλαδή σου ενέπνεε καμια σιγουριά με την αγωνιστική συμπεριφορά του εώς τώρα???μην τρελαθούμε τελείως...ούτε οι βάζελοι δεν το περίμεναν το χτεσινό...κι επειδή είδα και το ματς της Βέρντερ με την Χέρτα το Σάββατο σου είπα ότι αν έπιανε ρυθμό θα μπορούσε να τον συντρίψει...ο βάζελος διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι της,την βραχυκύκλωσε στο κέντρο και καθάρισε το μάτς...
Ρε άμπαλε θα μας τρελάνεις?Ποια Βέρντερ?Ομάδα που την μία αγωνιστική βάζει 5 και την άλλη τρώει 4 είναι ασόβαρη!Εγώ δεν μίλησα μεμονωμένα για κάποιον παίχτη...
Ρε μπουλάκο πως το καταφέρνεις να διαφωνείς...ενώ συμφωνούμε???Eισαι και μακάκας γατούλη...ο Παναθηναϊκός δηλαδή σου ενέπνεε καμια σιγουριά με την αγωνιστική συμπεριφορά του εώς τώρα???μην τρελαθούμε τελείως...ούτε οι βάζελοι δεν το περίμεναν το χτεσινό...κι επειδή είδα και το ματς της Βέρντερ με την Χέρτα το Σάββατο σου είπα ότι αν έπιανε ρυθμό θα μπορούσε να τον συντρίψει...ο βάζελος διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι της,την βραχυκύκλωσε στο κέντρο και καθάρισε το μάτς...
ΜΑΓΚΙΑ του...εξάλλου σου είπα η απόδοση στον άσο ήταν αν μη τι άλλο τραγική και ούτε που τον ακούμπησα...ας είναι καλά ο Τζιόλης που έβαλε το 3ο και τσίμπησα το όβερ!!!
Εσύ κάνεις μαλακίες παραθέσεις πράκτορα προεδροφάγε...Ρε μπουλάκο πως το καταφέρνεις να διαφωνείς...ενώ συμφωνούμε???
Είπα ότι η φετινή Βέρντερ δεν παίζεται στο 1.35 γιατί την μία αγωνιστική βάζει 5 και την άλλη τρώει 5 και μου είπες ότι λέω παπαρίτσες!Φάνηκε και χθες ποιος τις έλεγε...
Εννοείται ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον βάζελο και γι' αυτό δεν έπαιξα τελικά το διπλό ούτε για πλάκα...το όβερ όμως το τσιμπήσαμε!
Ρε δεν σου κάθισε η κατσίκα σήμερα και λες παπαριές?Δες το μήνυμα 4188 που έγραψες και πες μου ποιος έκανε παράθεση σε ποιον!!!Εσύ κάνεις μαλακίες παραθέσεις πράκτορα προεδροφάγε...
Οχι πες μου εσύ τώρα...παίζεται ο άσος την Ρεάλ στο 1.55 κόντρα στη Γιούβε???ρα θα μας τρελάνουν τα γίδια???τι αποδόσεις είναι αυτές???
Oχι δεν μου κάθησε...να μη σου δείξω όμως τι μου κάθησε σήμερα γιατί θα σκάσειςΡε δεν σου κάθισε η κατσίκα σήμερα και λες παπαριές?Δες το μήνυμα 4188 που έγραψες και πες μου ποιος έκανε παράθεση σε ποιον!!!
Τι βλέπεις σήμερα?