Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλημέρα στην παρέα !

Αποφάσια χθες να είμαι τζογαδόρος αλλά να σπρώχνω τα λεφτά μου πιο συνεσταλμένα και όταν πιστεύω πραγματικά για κάποιους αγώνες.  :grin:

Να μην παίζω επειδή θέλω να παίξω, αλλά επειδή είναι ευκαιρία να παίξω :cheesy:

Και πάλι την καλημέραμου !

Εύχομαι να το παρει και η Μεγάλη Κυρία σήμερα !

Θρύλος,
και μετά Γιούβε, Λίβερπουλ, Βαλένθια

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Καλημέρα στην παρέα !

Αποφάσια χθες να είμαι τζογαδόρος αλλά να σπρώχνω τα λεφτά μου πιο συνεσταλμένα και όταν πιστεύω πραγματικά για κάποιους αγώνες.  :grin:

Να μην παίζω επειδή θέλω να παίξω, αλλά επειδή είναι ευκαιρία να παίξω :cheesy:

Και πάλι την καλημέραμου !

Εύχομαι να το παρει και η Μεγάλη Κυρία σήμερα !

Θρύλος,
και μετά Γιούβε, Λίβερπουλ, Βαλένθια
hit πως γινεται να σαι θρυλος και γιουβε και βαλενθια; :think:

Επισκέπτης
Σωστος ο hitman στο ποδοσφαιρο (οπως και στον τζογο) δεν πρεπει να μας καθοδηγει το "συναισθημα" που με εκαψε χθες με τη Ντανταλκ!
Εδω το λαθος μου
Τη Λιβερπουλ παντως δεν την ακουμπαω ειδικα μετα το 5-1 του ημιχρονου στο τελευταιο της ματς. Με εχει καψει αλλες 2 φορες. Προτιμω τις Τοτεναμ, Αρσεναλ & Εβερτον. Ουτε τις Μαντσεστερ και τις δυο καριολες ακουμπαω (βαλε και την Τσελσι = βρωμα επισης).

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Καλο μεσημερι στα παιδια.σημερα παιζονται μινειρο σαο παολο παραενενσε.μακαρι να γινουν και τα τρια αλλα καλο να επιλεξουμε κατι απο τα τρια.απο β θα παιξω παισαντου και ισως λουβερντετσε.με λιγα λογια κατι απο αυτα.οτι κατασταλαξω θα βγαλω.καλη επιτυχια.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
hit πως γινεται να σαι θρυλος και γιουβε και βαλενθια; :think:

Μια είναι η ομάδα μου. Απλά σε άλλες χώρες έχω προτίμηση σε αυτές τις ομάδες.

Το τι ματς έχουν γίνει μεταξύ Ολυμπιακού και αυτών των ομάδων δε μου λέει κάτι. Αθλητισμός είναι έχουν υπάρξει αντίπαλοι

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
thanks hitman για το θετικο σου σχολιο. Σημερα ψιλομαλακιστηκα γιατι θα επρεπε να απεφευγα τον Ασσο της Τζουγκρανας οπως εγραφα εδω αλλα με ετρωγε ο κωλος να βγαλω περισσοτερα αντι του GG που ειχε 1.45
Ευτυχως που περασε ο Ασσος κολωνα της IFK Γκετεμποργκ που τη συμπαθω εκει στη Σουηδια και το Χ2 της Χαμουραμπι με την Καλμαρισε!
Αναφορικα με τα κακα σχολια, αυτοι ειναι ντενεκεδες. Ο Αντζελο γνωστης της Βραζιλιας δινει πολυ καλες προβλεψεις και δεν πρεπει να τον κακολογει κανεις. Στην τελικη δεν ειναι μαγος, αλλα αυτα τα ξεχναμε οταν κερδιζουμε και μπινελικωνουμε οταν χανουμε. Ντροπηηηηηηηη......
Θα δουμε αυριο τι θα εχει, σας αφηνω!

Τίποτα ρε παίκτη. Σε βλέπω τελευταία έχεις μπεί δυναμικά στις αναλύσεις αγώνων.
Βέβαια ορισμένες φορές δεν τα πιάνω τα πινακάκια που βάζεις. Οπότε δίνε μια τριαδούλα πέρα από τα πινακάκια για να σε βλέπω και να σε ακολουθώ.

Κάτι ακόμα.... Τι είναι η Ντούντα?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλο μεσημερι στα παιδια.σημερα παιζονται μινειρο σαο παολο παραενενσε.μακαρι να γινουν και τα τρια αλλα καλο να επιλεξουμε κατι απο τα τρια.απο β θα παιξω παισαντου και ισως λουβερντετσε.με λιγα λογια κατι απο αυτα.οτι κατασταλαξω θα βγαλω.καλη επιτυχια.

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Υπαρχει καμια πιθανοτητα να το παρει η γιουβε το παιχνιδι τι λετε ?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
υπάρχει κάνενα site που να μην μου βάζει όριο στην αρχή της εγγραφής ότι πρέπει να παίξω το ποσό που κατέθεσα 5-10 φορές δεν θυμάμαι και να μπορώ να κάνω ανάληψη αμέσως ?

είχα στο storting bet αλλά έχω ξεχάσει κωδηκούς τα πάντα..

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Σημερα εριξα
ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΜΠΑΪΑ>>>ΜΠΑΪΑ    (2.15)
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-ΤΟΡΟΝΤΟ>>>1 & Over +2.5    (3.65)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ>>>Messi - Προσπάθειες προς την εστία Over 2.5      (1.75)
ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ-ΣΙΑΤΛ>>> Ημίχρονο ή Τελικό Κάνσας      (1.80)

Επισκέπτης
Κάτι ακόμα.... Τι είναι η Ντούντα?
Αρβανιτικη εκφραση, το μερος του σωματος που πας και πληρωνεις εξτρα για ναχεις ακαπ!

Βέβαια ορισμένες φορές δεν τα πιάνω τα πινακάκια που βάζεις. Οπότε δίνε μια τριαδούλα πέρα από τα πινακάκια για να σε βλέπω και να σε ακολουθώ.
Εχεις γραφτει εκει στο ρημαδι?
Αν οχι δεν ειναι τιποτα, συντομη διαδικασια ειναι και μπορεις να ρωτας κι εκει. Οχι οτι δε θα σου απαντησω εδω μεσα, ομως το να κανω σαπορτ ξεχωριστα πραγματα που ενδεχομενως δεν ενδιαφερουν καποιους δεν ειναι της αρεσκειας μου.
Παντως θα εχω υποψιν να ανεβαζω 3δες ειτε 4δες αγωνων, αλλα ΓΚΡ θελω να τα αναλυω πρωτα ασχετα αν δεν ανεβαζω φωτογραφιες κλπ κλπ παντοτε. Κι αυτο ειναι επικινδυνο, χθες η αγαπη για τη Ντανταλκ ειδες κοστισε.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
έκανα εγγραφή στο stoiximan,σε κάποια φάση το κλίνω και όταν το ξαναάνοιξα για να βάλω λεφτά μου βγάζει μύν "Ο λογαριασμός σου έχει μόνιμη φραγή"
καλά βλαμένα είναι ?  :grin:

δλδ μετά από αυτό και να ήθελα να παίξω σε αυτό σάιτ οι τύποι δεν υπάρχουν αν είναι να διαγράφουν έτσι για πλάκα λογαριασμούς.. φαντάσου να είχα προλάβει να βάλω λεφτά μέσα

Επισκέπτης
Καλυτερα να τους ρωτησεις γιατι απο τα φορουμ δε θα βγαλεις ακρη.
Συνεχιζοντας τον στοχο μου, ηδη πηρα κατι ψιλα απο τη σωρεια παιχνιδιων που προτεινα στο μαγαζι (7 στα 9 εως τωρα). Φυσικα και τα εσπασα σε μικροτερα δελτια, ομως εχω αχτι να πιασω κατι δυσκολο: 13αρι κι ανω. Εχω πλησιασει καποιες φορες σε 100% επιτυχιες με παρολι δελτια των 25 λεπτων ειτε 75 (αν βαζεις δυο ομιλους απο 6-8 παιχνιδια εκαστος) αλλα γαμιεται λιγο ο Διας και δεν τα εχω καταφερει. Μοναχα για να ικανοποιησω το ξεροκεφαλο μου οτι εκανα ρεκορ.
Αυτα, ωρα για βολταρισμα!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλησπερα :)  οβερ 2,5 για το 1 ημιχρονο Μπουροκινα φασο -Καμερουν :priest:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλησπερα :)  οβερ 2,5 για το 1 ημιχρονο Μπουροκινα φασο -Καμερουν :priest:
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Μπουρκίνα Φάσο v Καμερούν
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 06/06/2015 Κανένα 13.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  2 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  26,00  :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Η λογικη λεει Μπαρτσελονα, αλλα επειδη στο τζογο δεν υπαρχει λογικη, εριξα κατι ψιλα στην κατακτηση της Γιουβεντους με αποδοση 3.30.  :sunglasses:

kulubus

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μια τριάδα για σήμερα από έμενα 
Μπραγκαντίνο - Μπαΐα  Χ2   
Ατλ. Παραναένσε - Βάσκο  1 
Φιλαδέλφεια - Νιού Γιορκ Σίτι  1 η Over

Όσο για το Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα θα πονταριστεί ανάλογα με την εξέλιξη του ματς στο Live

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom