You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
thanks hitman για το θετικο σου σχολιο. Σημερα ψιλομαλακιστηκα γιατι θα επρεπε να απεφευγα τον Ασσο της Τζουγκρανας οπως εγραφα εδω αλλα με ετρωγε ο κωλος να βγαλω περισσοτερα αντι του GG που ειχε 1.45
Ευτυχως που περασε ο Ασσος κολωνα της IFK Γκετεμποργκ που τη συμπαθω εκει στη Σουηδια και το Χ2 της Χαμουραμπι με την Καλμαρισε!
Αναφορικα με τα κακα σχολια, αυτοι ειναι ντενεκεδες. Ο Αντζελο γνωστης της Βραζιλιας δινει πολυ καλες προβλεψεις και δεν πρεπει να τον κακολογει κανεις. Στην τελικη δεν ειναι μαγος, αλλα αυτα τα ξεχναμε οταν κερδιζουμε και μπινελικωνουμε οταν χανουμε. Ντροπηηηηηηηη......
Θα δουμε αυριο τι θα εχει, σας αφηνω!
Ευτυχως που περασε ο Ασσος κολωνα της IFK Γκετεμποργκ που τη συμπαθω εκει στη Σουηδια και το Χ2 της Χαμουραμπι με την Καλμαρισε!
Αναφορικα με τα κακα σχολια, αυτοι ειναι ντενεκεδες. Ο Αντζελο γνωστης της Βραζιλιας δινει πολυ καλες προβλεψεις και δεν πρεπει να τον κακολογει κανεις. Στην τελικη δεν ειναι μαγος, αλλα αυτα τα ξεχναμε οταν κερδιζουμε και μπινελικωνουμε οταν χανουμε. Ντροπηηηηηηηη......
Θα δουμε αυριο τι θα εχει, σας αφηνω!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
Καλημέρα μαγκίτες.
Λόγω δουλειάς ήμουν σε άλλο γραφείο και έμπαινα στη ζούλα από το κινητό. Και το βράδυ με γυναίκα σπίτι δύσκολα να συμμετάσχω και να γράψω.
Οπότε και τα στοιχήματα ήταν από κινητό.... και ναι για τα στοιχήματα του Άντζελο λέω. Ήμουν από τους τυχερούς καριόληδες που είδα τι πρότεινε, διάβασα λίγο, συμφώνησα και βουρ ακούμπησα τα λεφτά μου. Άλλωστε το έχω ξαναπεί, ότι δεν είναι δύσκολο να συμφωνήσεις με μια καλή πρόταση κάποιου. Το δύσκολο έιναι να επιλέξεις από ένα κουπόνι τους 3 αγώνες που θα παίξεις. Το αποτέλεσμα???
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σάο Πάολο Σάο Πάολο - Σάντος
Α' Κατηγορία 1.87 04/06, 03:00 Κερδισμένο (3-2)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ατλ. Μινέιρο Αβαΐ - Ατλ. Μινέιρο
Α' Κατηγορία 2.02 04/06, 04:00 Κερδισμένο (1-4)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Κρουζέιρο Κρουζέιρο - Φλαμένγκο
Α' Κατηγορία 1.75 04/06, 04:00 Κερδισμένο (1-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ναούτικο Ναούτικο - Σεάρα
2η Κατηγορία 2.25 03/06, 01:30 Κερδισμένο (2-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Παϊσαντού Παϊσαντού - Σάντα Κρουζ Ρεσίφε
2η Κατηγορία 2.3 03/06, 01:30 Κερδισμένο (2-1)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Μποταφόγκο Παρανά - Μποταφόγκο
2η Κατηγορία 2.3 03/06, 03:50 Κερδισμένο (1-2)
Άντζελο σε ευχαριστώ αδερφέ. Για χάρη σου κονόμησα λίγα λεφτάκια και πραγματικά μπράβο σου για τα σερί επιτυχημένα αποτελέσματα !
Όσον αφορά τώρα για το ποιος λέει ευχαριστώ και το ποιος βγάζει χολή, εγώ μάγκες το έχω πεί και θα το ξαναπώ. Ο οποιοσδήποτε σπαταλάει τον χρόνο του για να γράψει εδώ μέσα το τι θα παίξει και το τι πιστεύει ΑΣΧΕΤΩΣ αποτελέσματος είναι γιαμένα μια καλή πράξη. Το ότι αφιερώνει χρόνο κάποιος να δηλώσει τις επιλογές του που θα μπορούσε ναγράψει τον κόσμοστις αρχιδάρες του το θεωρώ από μόνο του μια καλή κίνηση.
Και λέω ανεξαρτήτου αποτελέσματος γιατί στη χασούρα μάγκες πρώτος αυτός που πόνταρε τα λεφτά του στενοχωριέται.
Δε ξέρω αν υπάρχουν πολλοί εδω μέσα που βρίζουν όσους χάνουν, (υπάρχουν κάποιοι) , Θα πρέπει να σκεφτούν ότι στις νίκες όλα είναι καλά από μόνα τους δε χρειάζονται οι δικές τους θριαμβολογίες. Στις ήττες όμως φαίνονται άλλα πράγματα.
Οπότε ευχαριστώ τον Άντζελο, τον Χρήστο, τον Ντουντάρα, τον Γκαν, τον Σταρνταστ και αρκετούς άλλους που βάζουν κατά καιρούς τις επιλογές τους όχι μόνο για τα ταμεία......αλλά γιατί μου αφιέρωσαν χρόνο να επιλέξω αν θέλω τις επιλογές τους, και ποιος ξέρει ίσως και να κερδίσω...
Και πάλι ευχαριστώ για χθές και προχθές αδερφέ ! Είσαι κορυφή !
είσαι σωστος αδερφε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
Αντζελαρα μπραδερινι χιλια μπραβο για τις προβλεψεις και σου βγαζω το καπελο που τα ανεβασες εδω μεσα και εβγαλε ψωμακι ο κοσμος.
Οπως λεει και ο Χρησταρας οι αντιπαλοι μας ειναι ο κακος μας ευατος και οι μπουκηδες , και πρεπει να ειματσε καλυτεροι και απο τους 2.
Μπραβο παλι αντζελο και καλοφαγωτα
Οπως λεει και ο Χρησταρας οι αντιπαλοι μας ειναι ο κακος μας ευατος και οι μπουκηδες , και πρεπει να ειματσε καλυτεροι και απο τους 2.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
καλημερα. στο προποτζηδικο επαιξε ενας φιλος νικη 2 σετ μπασκινζνι 5 ευρω του λεω ρε συ η αλλη ειναι ν1 και με λεει ναι αλλα η αλλη φαινεται καλυτερη και του λεω ρε κουφαλιτσα με 5 ευρω πας να φας το 1 εκατομμιριο 800 χιλιαδες ευρω του νικητη του τελικου απο την σερενα τεσπα ας παλι10 ευρω στην Τιμεα Μπασκινζνι εγω. Αποδοση 3
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
Αντζελαρα μπραδερινι χιλια μπραβο για τις προβλεψεις και σου βγαζω το καπελο που τα ανεβασες εδω μεσα και εβγαλε ψωμακι ο κοσμος.
Επισκέπτης
Αλλαζοντας καπως τον κωδικα (εβαλα καποιες προσθηκες) αρχιζω σιγα-σιγα να μελετω περισσοτερο τα εκαστοτε πρωταθληματα.....
Νωρις ειναι ακομη, αλλα το πρωτο συμπερασμα που βλεπω ειναι εκπληκτικο: οι αποδοσεις των Ασσων στη Βραζιλια (1η & 2η κατηγορια - οχι κυπελλο) εχουν αρνητικη γκανιοτα γυρω στο 5% ανεξαρτητως αποδοσεως Ασσου :o
Δηλαδη τι θελω να πω: παιζοντας συνεχως Ασσους τυφλα στη Βραζιλια (χωρις να κοιτας τιποτα εντελως) σε βαθος χρονου θα εχεις χασει το 5% του κεφαλαιου σου. Ε λοιπον δεν ειναι κι ακατορθωτο το 5% να το κανεις ελαφρως θετικο (αρνητικη γκανιοτα για το γαμετη = book) αν μελετησεις περισσοτερο το συγκεκριμενο πρωταθλημα.
Τεσπα για σημερα με βλεπω συντηρητικο, παιζει η η Ντανταλκ!
Νωρις ειναι ακομη, αλλα το πρωτο συμπερασμα που βλεπω ειναι εκπληκτικο: οι αποδοσεις των Ασσων στη Βραζιλια (1η & 2η κατηγορια - οχι κυπελλο) εχουν αρνητικη γκανιοτα γυρω στο 5% ανεξαρτητως αποδοσεως Ασσου :o
Δηλαδη τι θελω να πω: παιζοντας συνεχως Ασσους τυφλα στη Βραζιλια (χωρις να κοιτας τιποτα εντελως) σε βαθος χρονου θα εχεις χασει το 5% του κεφαλαιου σου. Ε λοιπον δεν ειναι κι ακατορθωτο το 5% να το κανεις ελαφρως θετικο (αρνητικη γκανιοτα για το γαμετη = book) αν μελετησεις περισσοτερο το συγκεκριμενο πρωταθλημα.
χωρις να ξερω πως εκανες τον υπολογισμο για την γκανιοτα μαλλον ειναι προσκαιρη η αρνητικη γκανιοταΑλλαζοντας καπως τον κωδικα (εβαλα καποιες προσθηκες) αρχιζω σιγα-σιγα να μελετω περισσοτερο τα εκαστοτε πρωταθληματα.....
Επισκέπτης
ωραιος παιχτη για ακομη μια φορα
Επισκέπτης
σημερα βιτορια ,ναουτικο,μπανφιλντ πως τα βλεπεις αντζελο
Επισκέπτης
Προς απάντηση του zidris δείχνω δύο φωτογραφίες (ελπίζω να φαίνονται για αρκετό διάστημα μέσω του free image hoster) με την ανάλυση των αποδόσεων στη Βραζιλία 1η κατηγορία.
Εδώ είναι οι Άσσοι που συμφέρει να τζογάρουμε:
ΚΙ ΕΔΩ ΜΑΚΡΥΑ ΚΟΥΒΑΣ!
Εδώ μελλοντικά θα ανεβαίνουν περισσότερα στατιστικά στοιχεία για τα under/over, χηνάρια κλπ κλπ
LOL το GUN το έβαλα για τη greeklish αναγραφή της γκανιότας, ο Αγγλικός όρος νομίζω ότι είναι payout, αλλά το βλέπω σαν όπλο LOL...
Εδώ είναι οι Άσσοι που συμφέρει να τζογάρουμε:
ΚΙ ΕΔΩ ΜΑΚΡΥΑ ΚΟΥΒΑΣ!
Εδώ μελλοντικά θα ανεβαίνουν περισσότερα στατιστικά στοιχεία για τα under/over, χηνάρια κλπ κλπ
LOL το GUN το έβαλα για τη greeklish αναγραφή της γκανιότας, ο Αγγλικός όρος νομίζω ότι είναι payout, αλλά το βλέπω σαν όπλο LOL...
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
καλησπερα 1,5 οβερ το Κινεζικο Γκουνατζου -Μπειζινγκ Γκουαν
Επισκέπτης
Eπειδη η ωρα ειναι περασμενη και σκυλλοβαριεμαι απο το πρωι ειμαι στο γραψε - σβησε, δεν εχω ορεξη να ανεβαζω συνεχως φωτογραφιες. Ωρα να εξαφανιστω απο το σπιτι για αγνωστη κατευθυνση αλλιως θα βλεπω αστερακια στην οθονη. Η Ναουτικο εχει δυνατη εδρα, το ποσοστο φθανει το 123% και η φιλοξενουμενη εχει απουσιες. Επομενως φευγει για Ασσο.ναουτικο πως τα βλεπεις
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
Over 1.5 @ 2.25καλησπερα 1,5 οβερ το Κινεζικο Γκουνατζου -Μπειζινγκ Γκουαν
Μονό: 4 @ €1 05/06/2015 13:30:06 4,00 1,80
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - SP2204951510F - Flash Ώρα στοιχήματος: 05/06/2015 13:30:06 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Γκουνατζού R&F v Μπεϊζίνγκ Γκοουάν
(Γκολ Αγώνα) 05/06/2015 Κανένα 2.25 Χαμένο
Σύνολο: 4 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 1,80
Ιστορικό Κλεισίματος Στοιχήματος
Ποσό που παίχτηκε Ποσό που έκλεισε Ημερομηνία/Ώρα
4,00 1,80 05/06/2015 13:58:12
Αρχικό ποσό : 4,00 Συνολικό ποσό που έκλεισε : 1,80 η κινα δεν εχει μπεσα ΥΓ... 40000 ΕΥΡΩ Νικη τζοκοβιτς με τον μαρει
Επισκέπτης
Ανεβασα 3 προγνωστικα αγωνων με GG ειτε noGG για τους μεταμεσονυκτιους της Αργεντινης τεσπα ειναι στην κατηγορια οι προβλεψεις μας => click here αντε και καλο βολι!
Βασιστηκαν στις γκανιοτες, εχουν μικρο ποσοστο αποτυχιας, ελπιζω να παμε καλα!
Βασιστηκαν στις γκανιοτες, εχουν μικρο ποσοστο αποτυχιας, ελπιζω να παμε καλα!
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
Επιλογές
1 Over 0.5 Πεσκάρα v Μπολόνια
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 05/06/2015 Κανένα 4.00 Ανοικτό
Σύνολο: 1,29 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 5,16
1 Over 0.5 Πεσκάρα v Μπολόνια
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 05/06/2015 Κανένα 4.00 Ανοικτό
Σύνολο: 1,29 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 5,16
Επισκέπτης
πουτσα η ομαδαρα σου
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
η νταλντακ ειναι η περσινη πρωταθλητρια η μποεμνιανς ειναι η 3 πιο βαρια φανελα στην ιρλανδια η αποδοση του ασσου δεν ανταποκρινοταν στην δυσκολια του αγωνα ακομα και ετσι ειναι πανω η νταλντακ με 3 βαθμους διαφορα απο την Κορκ Το θεμα ειναι οτι ακομα και το 1,20 που παιζουμε αν αξιζει να το παιξουμε βλεποντας και τον αντιπαλο ... με βαση ολους τους παραμετρους που εχουμε προιστορια κινητρο διαφορα με τον 2 και φυσικα το ποσοστο Η πιο βαρια φανελα ειναι η Σαμροκ Ροβερς στο Νησι μου ΥΓ.. Η Μπολονια πηρε σβηστο χ μεσα στην πεσκαρα σε 2πλους αγωνες. Αν η Μπολονια που συμετεχει στα playof ανοδου της Β εθνικης τις Ιταλιας πηρε 0-0 σε 2πλους αγωνες εκτος εδρας Η κορυφαια Ομαδα τις Ιταλιας σε Μονο αγωνα σε ουδετερο γηπεδο τι πρεπει να παρει ;)πουτσα η ομαδαρα σου
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
1,10 ευρω Χιμνασια Λαπλατα- Ουνιον Σαντα Φε 0βερ 3,5 για το 1 ημιχρονο
Επισκέπτης
Δεν κοιταξα τιποτα, την πονταρα εντελως τυφλα λογω συμπαθειας κι οντως με απογοητευσε λιγο ασχετως χαμηλης αποδοσης του Ασσου μια κι ειχε μπει σε ομιλο χαμηλων αποδοσεων.πουτσα η ομαδαρα σου
Εκ των υστερων μελετωντας τα αρχεια βλεπω οτι υπηρχε μια θολουρα κι ηταν ρισκο ο Ασσος. Θα ανεβασω αργοτερα αποτελεσματα στην κατηγορια κουβαδιασμα προς δικη μου συμμορφωση κυριως.
Απο εκει και περα, στα επομενα παιχνιδια της με βαση τη νεα διαταξη οι αποδοσεις των τελικων σημειων θα ειναι σιγουρα μεγαλυτερες κι ετσι θα μου επιστρεψει τη μικρη χθεσινη ζημια.
Και σε αυτο συνετελεσε ο πολυ καλος αποδοσης Ασσος της Nautico που περασε κι οπως εγραψα το ειχα αναλυσει διεξοδικα.
Οι αγαπες δε χωρανε στον τζογο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K