ετσι οπως τα λες ειναι φιλε , και το θεμα ξερεις ποιο ειναι , οτι
πολλοι παιζουν τα παιχνιδια του βγαζουν φραγκα και ενα ευχαριστω ρε Αντζελο για τις προβλεψεις δεν εχουν γραψει τα μουνοπανα ,
αλλα αμα δεν βγουν ( που συμβαινει ρε φιλε δεν γινεται να ειναι 100% μεσα σε ολες τις προβλεψεις , αλλιως δεν θα ηταν και εδω μαζι μας , θα ειχε αραξει σε καμια παραλια εξωτικη και θα εκανε ολη μερα μασαζ )
οι προβλεψεις ειναι οι πρωτοι που θα γραψουν μαλακια θα του την πουν και θα βγαλουν χολη για τον Αντζελο.
Που μιλαμε τα δινει τσαμπα ο Αντζελο τα προγνωστικα και ετοιμα στο πιατο , και ουτε εχει ζητησει ποτε φραγκα απο κανεναν ,
και ειναι πολυ εδω μεσα που μπορουν να το υποστηριξουν αυτο που σου γραφω
Καλημέρα μαγκίτες.
Λόγω δουλειάς ήμουν σε άλλο γραφείο και έμπαινα στη ζούλα από το κινητό. Και το βράδυ με γυναίκα σπίτι δύσκολα να συμμετάσχω και να γράψω.
Οπότε και τα στοιχήματα ήταν από κινητό.... και ναι για τα στοιχήματα του Άντζελο λέω. Ήμουν από τους τυχερούς καριόληδες που είδα τι πρότεινε, διάβασα λίγο, συμφώνησα και βουρ ακούμπησα τα λεφτά μου. Άλλωστε το έχω ξαναπεί, ότι δεν είναι δύσκολο να συμφωνήσεις με μια καλή πρόταση κάποιου. Το δύσκολο έιναι να επιλέξεις από ένα κουπόνι τους 3 αγώνες που θα παίξεις. Το αποτέλεσμα???
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σάο Πάολο Σάο Πάολο - Σάντος
Α' Κατηγορία 1.87 04/06, 03:00 Κερδισμένο (3-2)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ατλ. Μινέιρο Αβαΐ - Ατλ. Μινέιρο
Α' Κατηγορία 2.02 04/06, 04:00 Κερδισμένο (1-4)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Κρουζέιρο Κρουζέιρο - Φλαμένγκο
Α' Κατηγορία 1.75 04/06, 04:00 Κερδισμένο (1-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ναούτικο Ναούτικο - Σεάρα
2η Κατηγορία 2.25 03/06, 01:30 Κερδισμένο (2-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Παϊσαντού Παϊσαντού - Σάντα Κρουζ Ρεσίφε
2η Κατηγορία 2.3 03/06, 01:30 Κερδισμένο (2-1)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Μποταφόγκο Παρανά - Μποταφόγκο
2η Κατηγορία 2.3 03/06, 03:50 Κερδισμένο (1-2)
Άντζελο σε ευχαριστώ αδερφέ. Για χάρη σου κονόμησα λίγα λεφτάκια και πραγματικά μπράβο σου για τα σερί επιτυχημένα αποτελέσματα !
Όσον αφορά τώρα για το ποιος λέει ευχαριστώ και το ποιος βγάζει χολή, εγώ μάγκες το έχω πεί και θα το ξαναπώ. Ο οποιοσδήποτε σπαταλάει τον χρόνο του για να γράψει εδώ μέσα το τι θα παίξει και το τι πιστεύει ΑΣΧΕΤΩΣ αποτελέσματος είναι γιαμένα μια καλή πράξη. Το ότι αφιερώνει χρόνο κάποιος να δηλώσει τις επιλογές του που θα μπορούσε ναγράψει τον κόσμοστις αρχιδάρες του το θεωρώ από μόνο του μια καλή κίνηση.
Και λέω ανεξαρτήτου αποτελέσματος γιατί στη χασούρα μάγκες πρώτος αυτός που πόνταρε τα λεφτά του στενοχωριέται.
Δε ξέρω αν υπάρχουν πολλοί εδω μέσα που βρίζουν όσους χάνουν, (υπάρχουν κάποιοι) , Θα πρέπει να σκεφτούν ότι στις νίκες όλα είναι καλά από μόνα τους δε χρειάζονται οι δικές τους θριαμβολογίες. Στις ήττες όμως φαίνονται άλλα πράγματα.
Οπότε ευχαριστώ τον Άντζελο, τον Χρήστο, τον Ντουντάρα, τον Γκαν, τον Σταρνταστ και αρκετούς άλλους που βάζουν κατά καιρούς τις επιλογές τους όχι μόνο για τα ταμεία......αλλά γιατί μου αφιέρωσαν χρόνο να επιλέξω αν θέλω τις επιλογές τους, και ποιος ξέρει ίσως και να κερδίσω...
Και πάλι ευχαριστώ για χθές και προχθές αδερφέ ! Είσαι κορυφή !