χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
στειλε ενα λογαριασμό να φαίνεται καθαρά και παρτους η κάνε ειδοποίηση να σε παρουν τηλέφωνο και πες οτι το έστειλες για να το προωθήσουν αμέσως και να κανεις την ανάληψη άμεσα.
ρε συ και τις 3 εφαγες.θα παθεις τίποτα.το περίεργο είναι ότι πρώτα είχα κάνει ανάληψη και επιτυχή παρακλώ και μετά μου το έστειλαν.
Μόλις τώρα τους έστειλα και καινούργιο λογαριασμό για να μην έχω θέμα στη συνέχεια.
Θενκς ε λοτ χομις !
Χρηστάρα βαρυστομάχιασα με τις 3 σοκολατίνες
εφαγα ενα σανουιτς κασερι φετα τυρι απο εξω και 1 μικρο πακετακι παπαδοπουλου γεμιστα και φυσικα δεν χορτασα Αλλα ειναι βραδυ το πρωι τι πρεπει να φαμε μετα υπομονη το πρωι εχει λουκουμα να τον φαω με ορεξητο περίεργο είναι ότι πρώτα είχα κάνει ανάληψη και επιτυχή παρακλώ και μετά μου το έστειλαν.
Μόλις τώρα τους έστειλα και καινούργιο λογαριασμό για να μην έχω θέμα στη συνέχεια.
Θενκς ε λοτ χομις !
Χρηστάρα βαρυστομάχιασα με τις 3 σοκολατίνες
Ανθοατέκικαλησπερα 1,30 να σκοραρει 2 γκολ η βαλενθια
ειναι η ομαδα μου στην βενεζουελαΑνθοατέκι
ρε συ και τις 3 εφαγες.θα παθεις τίποτα.
γαμημένη γιουνάιτεντολυμπιακός x
μπαρτσελόνα διπλό
γιουνάιτεντ διπλό
με εβαλες σε πειρασμό αλλά κρατήθηκα έφαγα μια μπάρα δημητριακών να μου φύγει η λιγουρα. :SΔεν υπάρχει έλεος.
Είναι αφρός ρε δε χορταίνεις ποτέ.
κριμα. :Sγαμημένη γιουνάιτεντ
to skrats δεν ειναι απατη αδερφε στο πρακτορειο που παω 2 ατομα εχουν κερδισει 10000 ευρω με 1 ευρω σε ενα αλλο κοντινο που το εχει γνωστος κερδισε καποιος 50000 χιλιαρικα με αυτο το ξυστο που εξυσες και εσυ ενας ελληνοαμερικανος που ερχεται καθε χρονο εδω στα μερη μου επιασε στην αμερικη με το ξυστο εκει 10 εκατομμυρια ευρω το ξυστο δεν ειναι απατι αλλα ειναι με τις πιθανοτητες του 1 ευρω ξυστο για τα 10000 ευρω εχεις 1 πιθανοτητα στις 500000 να πιασεις τα 10000 ευρω ο κοσμος το παιζει το ξυστο αξιζει αλλα οχι συχνα ενας μαθηματικος ιδιοφυια με ειπε να παιζω που και που(τσα ) αν ειμαι κολοφαρδος θα πιασω κινο με ειπε να μην παιξω ποτε γιατι ειναι απατη ΥΓ.. Στο ξυστο αν γκαυλωσεις παρε ενα ξυστο και μετα σταματα ειναι εθιστικο αλλα δεν ειναι απατη το θεμα ειναι οτι το ξυστο γαμαει δηλαδη πουλαει σαν τρελο οποτε οι ππιθανοτητες ξανα πανε απο την αρχη πιο συχνα αφου τελειωνουν οι σειρες οποτε αν εισαι τυχερος και το θελει ο θεος μπορει να πιασεις Αλλα μην το κυνηγας δεν ειναι ορτυκι ουτε μπεκατσα ο ελληνοαμερικανος που το επιασε με ειπε κοιτουσα απεναντι στον τοιχο (εκει τα λανσαρουν μοστρα παρα πολλα ξυστα απεναντι στο τοιχο απανω γιατι ειναι πολλα να διαλεξει ο κοσμακις ) 1 πηρε επαιζε αλλα απο 1 την φορα αν ειναι να καθησει θα καθησει αλλα μην το κυνηγας γιατι οι σφαιρες τελειωνουν τα θηράματα-τα ξυστα οχι το θεμα ειναι εδω οτι δεν ειναι κυνηγι που βλεπεις το θηραμα αλλα ραντεβου στα τυφλα με εμας κυνηγους και τα ξυστα λαχεια απιαστα ονειρα Οποτε δεν θελει αγχος βεβαια αν ξυνεις πολλα λαχεια εχεις περισοτερες πιθανοτητες αλλα και να μπεις φυλακη οποτε ασε να εξανεμισουν τις πιθανοητες οι αλλοι παιχτες και εσυ να αρπαξεις αυτο που κερδιζειΈχω απογοητευτεί απο το στοίχημα και έτσι σήμερα είπα να πάρω 5 'Σκράτς' των 2 ευρώ!!!
Τελικά έπαιξα σύνολο 10 ευρώ....για να πάρω 4 ευρώ!!!
Σκέτη απάτη το 'ΣΚΡΑΤΣ'
Έχανε 2-0 ως το 83 και το γύρισε 2-3. Παίζει η ανατροπή σε εκείνο το σημείο να πλήρωνε 500 απόδοση..ειναι η ομαδα μου στην βενεζουελα
δε μπορείς να φανταστείς ποσα γκολ έχασε ο καβανι και ο ιμπρα..Γαμω τη Παρι γαμω :S :S :S
Μια ζωη τα εκελινα τα στοιχηματα,σημερα που το αφησα :S :S :S
Αντζελο δυστυχως το ειδα.δε μπορείς να φανταστείς ποσα γκολ έχασε ο καβανι και ο ιμπρα..
ειναι η ομαδα μου γιατι προσπαθει το κυνηγαει να βαζει γκολ ναι τα ειδα τα γκολ εβαλε 3 στην σειραΈχανε 2-0 ως το 83 και το γύρισε 2-3. Παίζει η ανατροπή σε εκείνο το σημείο να πλήρωνε 500 απόδοση..