Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.160
Πόντοι
5.006
Καλημέρα παικτούρα.

Καλά δεν τη συγκρίνω με τη σοκολατίνα εννοείται. Αλλά από άποψη σωστής διατροφής και πάλι δεν κάνουν. Εκτός και αν το έχεις για γλυκό δίαιτας. Εκεί οκ.

Εδώ για να καταλάβεις τα fitness τα δημητριακά που υποτίθεται έιναι και φιτνες, έχουν σαν τρίτο τέταρτο συστατικό τη ζάχαρη.

Κοίτα το θέμα δεν είναι να κοιτάς τα κιλά. Αλλά τα νούμερα. Επειδή ασχολούμαι πολύ με αθλητισμό και τέτοια, έχω υπάρξει πχ 85 κιλά κομμάτια με κοιλιακούς και 85 κιλά πιο λιπομένος. Το θέμα τι κιλά είναι αυτά που έχουμε. Μυικά ή λίπος.

Και για να μη μακρυγορώ, το λίπος χρειάζεται στη διατροφή. Για να χάσουμε λίπος πρέπει να τρώμε λίπος (καλά λιπαρά φυσικά). Η ζάχαρη από την άλλη είναι ότι χειρότερο.

Άντε και καλή μου αρχή.... (αν και βαριέμαι....)
καλη αρχη..εγω καπου εκει ειμαι που αναφερες...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
καλη αρχη..εγω καπου εκει ειμαι που αναφερες...

Ε σκέψου ότι το καλοκαίρι ήμουν 10 λιγότερα κιλά, και φαινόμουν πιο μεγαλώσομος από ότι τώρα σε πλάτες χέρια κλπ. Και στην κοιλιά δαχτυλίδι.

Και τώρα με 10 κιλά πάνω η κοιλιά φούσκωσε και η πλάτη και τα χέρια μίκρυναν.

τέσπα, καλή αρχή !

Χρηστάρα δώσε πιροσκί στον λαό  :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
Χρήστο πόσα κιλά είσαι?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.160
Πόντοι
5.006
Ε σκέψου ότι το καλοκαίρι ήμουν 10 λιγότερα κιλά, και φαινόμουν πιο μεγαλώσομος από ότι τώρα σε πλάτες χέρια κλπ. Και στην κοιλιά δαχτυλίδι.

Και τώρα με 10 κιλά πάνω η κοιλιά φούσκωσε και η πλάτη και τα χέρια μίκρυναν.

τέσπα, καλή αρχή !

Χρηστάρα δώσε πιροσκί στον λαό  :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:
και εγω απο το ατυχημα και μετα εχασα 20 κιλα..ψηλωσα  :cheesy: και μακρινανε τα χερια μου  :cheesy:... :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.675
Πόντοι
606
καλησπερα :)  1,20 ευρω να σκοραρει το 1 γκολ η ρεαλ μπετις με την ζενιτ  :orchestra: ορχηστρα  :gay: και λιγο αχ καλε :)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μου αρεσει που εκτος απο στοιχημα μοιραζομαστε και συμβουλες διατροφης εδω μεσα  :orchestra:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
Ο χρήστος καλά το είπε. Πρέπει να μπεί συνδρομή για να ανοίγει κάποιος αυτό το θρέντ. Πέρα από ότι μοιράζονται λεφτά από ειδικούς, οι συμβουλές και το κλίμα είναι σε άλλο επίπεδο  :cum:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.160
Πόντοι
5.006
Ο χρήστος καλά το είπε. Πρέπει να μπεί συνδρομή για να ανοίγει κάποιος αυτό το θρέντ. Πέρα από ότι μοιράζονται λεφτά από ειδικούς, οι συμβουλές και το κλίμα είναι σε άλλο επίπεδο  :cum:
:2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.675
Πόντοι
606
οχι μορε για το συνδρομιτικο πλακα κανω :) ο καθενας μας μονος του κερδιζει  απο τον εαυτο του η παρει παιχνιδια απο καποιον αλλον απο εδω μεσα Μονοι μας κραταμε την τυχη στα χερια μας δηλαδη στις σκεψεις μας :) Πρεπει να κραταμε το κεφαλι χαμηλα :) Οτι ανεβαινει  κατεβαινει και το αντιστροφο για να κρατηθουμε ψηλα θελει εγρατεια συνεση και υπομονη. Και φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :) Φυσικα δεν κανω τιποτα απο αυτα αλλα ετσι ειναι το σωστο :) :) :) :)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
οχι μορε για το συνδρομιτικο πλακα κανω :) ο καθενας μας μονος του κερδιζει  απο τον εαυτο του η παρει παιχνιδια απο καποιον αλλον απο εδω μεσα Μονοι μας κραταμε την τυχη στα χερια μας δηλαδη στις σκεψεις μας :) Πρεπει να κραταμε το κεφαλι χαμηλα :) Οτι ανεβαινει  κατεβαινει και το αντιστροφο για να κρατηθουμε ψηλα θελει εγρατεια συνεση και υπομονη. Και φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :) Φυσικα δεν κανω τιποτα απο αυτα αλλα ετσι ειναι το σωστο :) :) :) :)

Πες ηλικία και κιλά και άσε τα φασούλια.  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
latsio και καλλονη χ παιδια,μιλησε ο φιλος ο μπαοκτζης

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Μιας και μιλάμε καιρό εδώ μάγκες είχα την περιέργεια για τους συνφορουμίτες.  :huh:

Χέρι με χέρι ανταλλαγή?  :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε σημερα σ εχει πιασει στοιχηματικη διεγερση βλεπω  :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
αστε παιδες πανωλεθρια παθαμε αυτη τη βδομαδα...επαιζα χωρις συγκεντρωση (γιατι ειχα κι αλλα αυτη τη βδομαδα που με απασχολουσαν) και δεν ειχα κιολας και καθολου τη τυχη με το μερος μου και καταφερα και εφτιαξα καλη κουβαδοτρυπα  :S αντε νε ρεφαρω τωρα  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom