Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
στειλε ενα λογαριασμό να φαίνεται καθαρά και παρτους η κάνε ειδοποίηση να σε παρουν τηλέφωνο και πες οτι το έστειλες για να το προωθήσουν αμέσως και να κανεις την ανάληψη άμεσα.

το περίεργο είναι ότι πρώτα είχα κάνει ανάληψη και επιτυχή παρακλώ και μετά μου το έστειλαν.

Μόλις τώρα τους έστειλα και καινούργιο λογαριασμό για να μην έχω θέμα στη συνέχεια.

Θενκς ε λοτ χομις !

Χρηστάρα βαρυστομάχιασα με τις 3 σοκολατίνες  :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.009
Πόντοι
5.006
το περίεργο είναι ότι πρώτα είχα κάνει ανάληψη και επιτυχή παρακλώ και μετά μου το έστειλαν.

Μόλις τώρα τους έστειλα και καινούργιο λογαριασμό για να μην έχω θέμα στη συνέχεια.

Θενκς ε λοτ χομις !

ρε συ και τις 3 εφαγες.θα παθεις τίποτα. :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606

Θενκς ε λοτ χομις !

εφαγα ενα σανουιτς κασερι φετα τυρι απο εξω και 1 μικρο πακετακι παπαδοπουλου γεμιστα και φυσικα δεν χορτασα    :) Αλλα ειναι βραδυ το πρωι τι πρεπει να φαμε μετα :grin:  :) υπομονη το πρωι εχει λουκουμα να τον φαω με ορεξη :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Έχω απογοητευτεί απο το στοίχημα και έτσι σήμερα είπα να πάρω 5  'Σκράτς' των 2 ευρώ!!! :dancing:

Τελικά έπαιξα σύνολο 10 ευρώ....για να πάρω 4 ευρώ!!! :headbang: :headbang: :jerking:

Σκέτη απάτη το 'ΣΚΡΑΤΣ'  :woldman: :woldman:
to skrats  δεν ειναι απατη αδερφε :) στο πρακτορειο που παω 2 ατομα εχουν κερδισει 10000 ευρω με 1 ευρω :) σε ενα αλλο κοντινο που το εχει γνωστος κερδισε καποιος 50000 χιλιαρικα με αυτο το ξυστο που εξυσες   και εσυ :)  ενας ελληνοαμερικανος που  ερχεται καθε χρονο εδω στα μερη μου επιασε στην αμερικη με το ξυστο εκει 10 εκατομμυρια ευρω :) το ξυστο δεν ειναι απατι αλλα ειναι με τις πιθανοτητες :) του 1 ευρω ξυστο για τα 10000  ευρω εχεις 1 πιθανοτητα στις 500000 να πιασεις τα 10000 ευρω :) ο κοσμος το παιζει το ξυστο αξιζει αλλα οχι συχνα ενας μαθηματικος ιδιοφυια  με ειπε να παιζω που και που(τσα :grin:) αν ειμαι κολοφαρδος θα πιασω :grin: κινο με ειπε να μην παιξω ποτε γιατι ειναι απατη :) ΥΓ.. Στο ξυστο αν γκαυλωσεις παρε ενα ξυστο και μετα σταματα :)  ειναι εθιστικο αλλα δεν ειναι απατη :) το θεμα ειναι οτι το ξυστο γαμαει δηλαδη πουλαει σαν τρελο οποτε οι ππιθανοτητες ξανα πανε απο την αρχη πιο συχνα αφου τελειωνουν οι σειρες οποτε αν εισαι τυχερος και το θελει ο θεος μπορει να πιασεις :) Αλλα μην το κυνηγας δεν ειναι ορτυκι ουτε μπεκατσα :)  ο ελληνοαμερικανος που το επιασε με ειπε κοιτουσα απεναντι στον τοιχο (εκει τα λανσαρουν μοστρα παρα πολλα ξυστα απεναντι στο τοιχο απανω γιατι ειναι πολλα να διαλεξει ο κοσμακις :)) 1 πηρε  επαιζε αλλα απο 1 την φορα αν ειναι να καθησει θα καθησει :) αλλα μην το κυνηγας :) γιατι οι σφαιρες τελειωνουν  τα θηράματα-τα ξυστα οχι  :) το θεμα ειναι εδω οτι δεν ειναι κυνηγι που βλεπεις το θηραμα αλλα ραντεβου στα τυφλα με εμας κυνηγους και τα ξυστα λαχεια απιαστα ονειρα :grin: :grin: :grin: Οποτε δεν θελει αγχος βεβαια αν ξυνεις πολλα λαχεια εχεις περισοτερες πιθανοτητες αλλα και να μπεις φυλακη οποτε ασε να εξανεμισουν τις πιθανοητες οι αλλοι παιχτες και εσυ να αρπαξεις αυτο που κερδιζει :)  

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Γαμω τη Παρι γαμω :S :S :S
Μια ζωη τα εκελινα τα στοιχηματα,σημερα που το αφησα :S :S :S

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δε μπορείς να φανταστείς ποσα γκολ έχασε ο καβανι και ο ιμπρα..
Αντζελο δυστυχως το ειδα.
Εχω χαλαστει γιατι μαζι με αυτο χαθηκαν και ωραια σημεια Ρομα 2 Ιντερ 1 Σπορτινγκ Χ κλπ

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ξεχασα να βαλω αυτο πριν :S :S :S        :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Έχανε 2-0 ως το 83 και το γύρισε 2-3. Παίζει η ανατροπή σε εκείνο το σημείο να πλήρωνε 500 απόδοση..
ειναι η ομαδα μου γιατι προσπαθει το κυνηγαει να βαζει γκολ  :) ναι τα ειδα τα γκολ εβαλε 3 στην σειρα :)  :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
κιρονα ποσα επερνες και δεν το εκλεισες  μαι φρεντ :) Σκεφτηκα να παιξω καποια στιγμη την παρι σεν ζερμεν αλλα ειδα οτι εχει ευνοικο προγραμμα και το αφησα και η ισοπαλια δεν θα την χαλουσε :) βασικα μπορει η λυων να μην αντεξει και να το παρει  παλι η παρι σεν ζερμεν τεσπα κιρονα υγεια  :) :)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ειχα παιξει 100 ευρω 5 αγωνες Ρομα κλπ καποια στιγμη μπορουσα να το κλεισω 500κατι εδινε συνολο καπου 1800
Επιασα βεβαια και σημειο στο 93 Μπενφικα.

Βεβαια ευτυχως ειχα κερδισει πριν καποια μονα αποδεκτα.
Η λυση ειναι μια εαν παιζεις ποσο.ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ.
Υγεια. :rockon: :rockon: :rockon:

Το δευτερο ημιχρονο Λυων - ΠΑρι που ειδα ηταν μονοτερμα για τη Παρι.
Αλλα εχει αυτο το χαζοβιολι μπροστα το ΚΑβανι που εχασε 2 τετ α τετ. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom