χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.612
- Πόντοι
- 606
ο καθενας αυτο που καταλαβαίνειεγω δεν ειμαι αινσταιν αλλα στα μαθηματικα ειμαι καλος κ πιστευω οτι το κινο δεν ειναι απατη .ειναι ομως πολυ δυσκολο
ο καθενας αυτο που καταλαβαίνειεγω δεν ειμαι αινσταιν αλλα στα μαθηματικα ειμαι καλος κ πιστευω οτι το κινο δεν ειναι απατη .ειναι ομως πολυ δυσκολο
ο καθενας αυτο που καταλαβαίνει
το λιγο καιρο που παρακολουθω το θρεντακι γιατι στο φορουμ ειμαι λιγο καιρο μου φαινεται οτι οταν γραφεις για φαγητο πολλες φορες σεφερλιζεις/κανεις πλακα οποτε μ ειναι λιγακι δυσκολο να σε πιστεψωοχι διπλα στο σπιτι μου εχω χαμπουρκεραδικο απλα βαρεθικα να βγω εξω η κουζινα πιο κοντα ειναι
οχι ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι το κανω με χιουμοριστικο τροπο Στο δε φαγητο τρωω πολυ εχει αλλαξει ο μεταβολισμος μου και δεν παχαίνω καίω τα παντα η στο στοιχηματικο κοματι ειμαι παντα βερος απλα ολα με χιουμορ κατι υπερβολικα που λεω καμια φορα ας πουμε 30000 ευρω μονα αποδεκτα ειναι αυτονόητο οτι δεν ειναι αληθεια δεν χρειαζεται διπλα να γραψω οτι κανω πλακατο λιγο καιρο που παρακολουθω το θρεντακι γιατι στο φορουμ ειμαι λιγο καιρο μου φαινεται οτι οταν γραφεις για φαγητο πολλες φορες σεφερλιζεις/κανεις πλακα οποτε μ ειναι λιγακι δυσκολο να σε πιστεψω
ΥΓ αν παλι λες αληθεια σορυ >
μπας και εισαι ο Μελισανιδης και το λες αυτο?δεν ειναι απατη το κινο?ενα απλο παραδειγμα. παιζεις εναν αριθμο και σου δινει αποδοση 2,5 αν τον πιασεις.για να τον πιασεις εχεις 1 στις 4 αρα 25% πιθανοτητες.αν ηταν δικαιο 8α επρεπε να παρεις αποδοση 4 και οχι 2,5.αυτο αν ειχε μηδενικη γκανιοτα.αναλογιζεσαι την γκανιοτα που εχει το κολοπαιχνιδο?εγω δεν ειμαι αινσταιν αλλα στα μαθηματικα ειμαι καλος κ πιστευω οτι το κινο δεν ειναι απατη .ειναι ομως πολυ δυσκολο
μπας και εισαι ο Μελισανιδης και το λες αυτο?δεν ειναι απατη το κινο?ενα απλο παραδειγμα. παιζεις εναν αριθμο και σου δινει αποδοση 2,5 αν τον πιασεις.για να τον πιασεις εχεις 1 στις 4 αρα 25% πιθανοτητες.αν ηταν δικαιο 8α επρεπε να παρεις αποδοση 4 και οχι 2,5.αυτο αν ειχε μηδενικη γκανιοτα.αναλογιζεσαι την γκανιοτα που εχει το κολοπαιχνιδο?
αστερας τριπολης διπλο
παναθηναικος under
Η πρώτη 3άδα απέδωσε και με το παραπάνω !!!Καλημέρα στην ομαδάρα ! Σήμερα έπαιξα μια 3άδα και μια 4άδα αφού χθες βγάλαμε κάτι ψιλά
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Παναθηναϊκός Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Superleague 2.40 04/12, 17:15
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): ΟΦΗ ΟΦΗ - Εργοτέλης
Superleague 2.17 04/12, 19:30
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Βαλένθια Βαγιεκάνο - Βαλένθια
Copa del Rey 2.10 04/12, 23:00
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under: Under 2.5 Μορντόβια Σαράνσκ - Ντ. Μόσχας
Premier League 1.75 04/12, 16:45
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Κάλιαρι Κάλιαρι - Μόντενα
Coppa Italia 1.60 04/12, 19:00
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σαμπντόρια Σαμπντόρια - Μπρέσια
Coppa Italia 1.47 04/12, 22:00
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Λυών Λυών - Ρεμς
Ligue 1 1.53 04/12, 22:00
και εδω παιδια οποιος με ακολουθησε και δεν εβαλε ασσο ασσο την λυων και την εβαλε σκετο ασσο πηγε ταμειοΛιόν - Λιόν Λιόν v Ρεμς
(Ημίχρονο/Τελικό) 04/12/2014 Κανένα 2.10 Ανοικτό
2 Βαλένθια Ράγιο Βαγεκάνο v Βαλένθια
(Τελικό Αποτέλεσμα) 04/12/2014 Κανένα 1.95 Ανοικτό
3 Over 2.5 Κάλιαρι v Μόντενα
(Σύνολο Γκολ) 04/12/2014 Κανένα 1.70 Ανοικτό
4 Σαμπντόρια - Σαμπντόρια Σαμπντόρια v Μπρέσια
(Ημίχρονο/Τελικό) 04/12/2014 Κανένα 2.10 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
4 Επιλογές 1 5 5,00 73,09
Συνολικό στοίχημα: 5,00 καλησπερα ας βαλω και τις δικες μου προβλεψεις μπας και βγαλουμε κανα κοτοπουλο στον φουρνο με πατατες για αυριο περισεψουνε και μερικα λεφτα για κανα μπισκοτο με γεμιση σοκολατα
Χελο κρις, εμενα το καλιαρι με εστειλεκαι εδω παιδια οποιος με ακολουθησε και δεν εβαλε ασσο ασσο την λυων και την εβαλε σκετο ασσο πηγε ταμειο
καλησπερα ενταξει εχει παιχνιδια θα ρεφαρουμεΧελο κρις, εμενα το καλιαρι με εστειλε
Οχι κρις δεν υπαρχει 2πλη φορολογια.δεν φορολογουνται οι καταθεσειςπαιδια τα λεφτα οταν κερδιζουμε απο την αγγλια πχ βετ365 (ενταξει τωρα ειναι φορολογιμενα σαν τον ΟΠΑΠ ) Υπαρχει περιπτωση να φορολογηθούν ξανα? δηλαδη.. ενω τα τραβήξαμε και ειναι στον λογαριασμό μας να φορολογηθουν ξανα εδω στην ελλαδα??
ty αυτο το ηξερα λεως ας ρωτησω αλλη μια φορα γιατι χρόνια τωρα αραιά που και που και συχνα πυκνα παιζουν στον λογαριασμο μου φιλοι κτλ κτλ. Τωρα τα παντα γινονται ηλεκτρονικα μην γινει τιποτα και δω καμια φορολογία τρελη με τα κερδη των άλλον και πηδήξω απο το πεζοδρόμιο στον δρομοΟχι κρις δεν υπαρχει 2πλη φορολογια.δεν φορολογουνται οι καταθεσεις