Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
υγεια μωρε δεν πηραζει :) απο την στιγμη που ισοφαρισε αυτη η κολο ομαδα η λιλ :) ηταν δυσκολο δνε επαιζε και ο μυτογκας ο ζλαταν :) :)  :) Γαλλια δεν παιζω σχεδον ποτε απλα περνουσε πρωτη τωρα η παρι γιαυτο αλλα τωρα καταλαβα οτι δεν πρεπει να παιξω ποτε ξανα :) και σκεφτηκα να βαλω αρσεναλ τεσπα και η χασουρα στο προγραμμα ειναι πρεπει να τα δεχομαστε ολα  :) δεν βαζω τριγονα πανοραματος γιατι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη :) Την αλλη φορα θα βαλω τσιπουρο :) που εδω που μενω το βγαζουν πιο πολυ :) :) και απο οσο βγαζει μια πηγή νερο :grin: :grin: :grin: :grin:
καλη η λογικη σου χρησταρα αλλα με τοση μικρη διαφορα βαθμολογιας νομιζω η παρι δεν καιγοταν τοσο για τη νικη  :S
αν ειναι εξω κ ο ψηλος σκανδιναβος τοτε δυσκολη νικη

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μακαρι να σε ακολουθησαν αρκετοι .Παντως στο προποτζιδικο μου το 80% ειναι ολυμπιακοι  :S .ειχαν κανει κατηληψη στις καρεκλες για να δουν τον αγωνα live και να παιξουν την ομαδα τους.Μιλαμε για πολυ κλαμα...

Εγω το ειδα προς το τελος σε ενα προποτζηδικο στο Αιγαλεω που ειχε μπαοκια  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Μακαρι να σε ακολουθησαν αρκετοι .Παντως στο προποτζιδικο μου το 80% ειναι ολυμπιακοι  :S .ειχαν κανει κατηληψη στις καρεκλες για να δουν τον αγωνα live και να παιξουν την ομαδα τους.Μιλαμε για πολυ κλαμα...
ειδα και παοκτσηδες να παιζουν ασσο τον Ολυμπιακο :) Το θεμα ειναι οτι στο στοιχημα δεν πρεπει να παιζουμε ειτε γιατι πχ εχει καποιος την διαιτησια :) ειτε οχι :) δεν πρεπει να επιρεαζομαστε ουτε απο τα φορτώματα ουτε απο τιποτα :) βασικα  πρεπει να πιστεψουμε τον εαυτο μας :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλη η λογικη σου χρησταρα αλλα με τοση μικρη διαφορα βαθμολογιας νομιζω η παρι δεν καιγοταν τοσο για τη νικη  :S
αν ειναι εξω κ ο ψηλος σκανδιναβος τοτε δυσκολη νικη
το γαλλικο πρωταθλημα ειναι μονο για Χ απο εκει και περα στο πολυ χαλαρο να παιζεις καμια 3αδα 4αδα βαρια  οβερ που και που που εχει καλα ποσοστα :) :) Ουτε η μαρσειγ κερδισε ουτε η Παρι σεν ζερμεν  :) Απο εκει και περα τι να σκεφτεις :) :) :) :) :) Μονο για Χ ειναι η γαλλια η σφιχτοκωλιαρα :) :) :)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ειδα και παοκτσηδες να παιζουν ασσο τον Ολυμπιακο :) Το θεμα ειναι οτι στο στοιχημα δεν πρεπει να παιζουμε ειτε γιατι πχ εχει καποιος την διαιτησια :) ειτε οχι :) δεν πρεπει να επιρεαζομαστε ουτε απο τα φορτώματα ουτε απο τιποτα :) βασικα  πρεπει να πιστεψουμε τον εαυτο μας :)
Οκ ηταν το λογικο φαβορι αλλα φετος δεν γεμιζει το ματι ο θρυλος.Εγω προσωπικα ρισκαρω σε καποιες αποδοσεις και σε εκπληξεις...Δεν μπορει πχ μια ομαδα οσο καλη και αν ειναι να νικαει επ απειρον 11 η μια 11 και οι αλλοι θα μου πεις η μια ομαδα αξιζει τοσα εκατομυρια και η αλλη ειναι πενταροδακαρες..(τοχω ακουσει αυτο κ πολλες φορες απο τζογαδορο που παιζει 500αρουμμπες το ΣΚ μα πως εχασα η μια ομαδα κοστιζει χ λεφτα κτλ..)αλλα εκει ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου  :cheesy:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
το γαλλικο πρωταθλημα ειναι μονο για Χ απο εκει και περα στο πολυ χαλαρο να παιζεις καμια 3αδα 4αδα βαρια  οβερ που και που που εχει καλα ποσοστα :) :) Ουτε η μαρσειγ κερδισε ουτε η Παρι σεν ζερμεν  :) Απο εκει και περα τι να σκεφτεις :) :) :) :) :) Μονο για Χ ειναι η γαλλια η σφιχτοκωλιαρα :) :) :)
σφιχτοκωλαρα ? για να το λες εσυ !εγω εδω κ καιρο δεν παιζω στοιχημα απλα χαζευω απο δω και κει κ δε ξερω καλα την κατασταση . η ζωη παντως συνεχιζεται  :rockon: :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κατι σαν τον δακτυλιο...  :2funny:
εχω σε συστημα 3-4-5-6 τα εξης σκορ

1-2 τον παοκ
2-1 την ξανθη
1-2 την παρι
2-1 την εβερτον
3-1 την τσελσι
0-2 τον νιονιο καλα αστο αυτο πηγε ακλαφτο

τους γαμας ή δεν τους γαμας;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
σφιχτοκωλαρα ? για να το λες εσυ !εγω εδω κ καιρο δεν παιζω στοιχημα απλα χαζευω απο δω και κει κ δε ξερω καλα την κατασταση . η ζωη παντως συνεχιζεται  :rockon: :thumbsup:
ενωω οτι εχουν πολους  ποδοσφαιριστες αφρικανους :) οι οποιοι δεν φημίζονται για την τεχνικη τους καταρτιση :) Αλλα πιο πολυ για το ξυλο που παιζουν :) Το οτι τα οβερ τα εχουν πολυ καλα ποσοστα ανεξαρτητως αν καμια φορα βγαινουν και πολυ ανετα εχει την σχεση του με το σφιχτοκωλικο που εχουν οι γαλλικες ομαδες :) Για οποιον γουσταρει αντερ να μην μπενουν γκολ στο τελος καλη ειναι η γαλλια για οποιον γουσταρει οβερ οχι :) Αλλα αυτο ειναι και σχετικο τα παντα θελουν στο καιρο τους καο ο κολιος τον αυγουστο :) :) :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106

1-2 τον παοκ
2-1 την ξανθη
1-2 την παρι
2-1 την εβερτον
3-1 την τσελσι

Ειδες σκατα παλι;

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ενωω οτι εχουν πολους  ποδοσφαιριστες αφρικανους :) οι οποιοι δεν φημίζονται για την τεχνικη τους καταρτιση :) Αλλα πιο πολυ για το ξυλο που παιζουν :) Το οτι τα οβερ τα εχουν πολυ καλα ποσοστα ανεξαρτητως αν καμια φορα βγαινουν και πολυ ανετα εχει την σχεση του με το σφιχτοκωλικο που εχουν οι γαλλικες ομαδες :) Για οποιον γουσταρει αντερ να μην μπενουν γκολ στο τελος καλη ειναι η γαλλια για οποιον γουσταρει οβερ οχι :) Αλλα αυτο ειναι και σχετικο τα παντα θελουν στο καιρο τους καο ο κολιος τον αυγουστο :) :) :)
καταλαβα τι θες να πεις

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

1-2 τον παοκ
2-1 την ξανθη
1-2 την παρι
2-1 την εβερτον
3-1 την τσελσι

Με φαινετε τα ελληνικα σε παν περισσοτερα τι τα θες τας αγγλους γαλλους πορτογαλους...αμα σου καθοταν θα εδινε κανα τρελο ποσο φανταζομαι.keep going ποτε δεν ξερεις  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
παιδια βγενω εξω να παρω ενα τζιζπεργερ :) Με τελειωσαν οι φετες γαλοπουλα και τα κασερια μονο ψωμι εχω και το κοκκινιστο απο προχθες που ακομα να το δωσω στον γατο :) Τωρα δεν θα το δωσω θα παει σκουπιδια :) Ρε παιδια το ψυγειο μου ειναι πολυ κρυο οτι βαζω μεσα για να το παρω παγονουν τα χερια μου με γαντια πιανω τα ταπερ που εχουν οι Εσκιμώοι :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Με φαινετε τα ελληνικα σε παν περισσοτερα τι τα θες τας αγγλους γαλλους πορτογαλους...αμα σου καθοταν θα εδινε κανα τρελο ποσο φανταζομαι.keep going ποτε δεν ξερεις  :)
ναι μονο σκορακια θα ριχνω μεχρι να κατσει ενα τριχιλιαρο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
παιδια βγενω εξω να παρω ενα τζιζπεργερ :) Με τελειωσαν οι φετες γαλοπουλα και τα κασερια μονο ψωμι εχω και το κοκκινιστο απο προχθες που ακομα να το δωσω στον γατο :) Τωρα δεν θα το δωσω θα παει σκουπιδια :) Ρε παιδια το ψυγειο μου ειναι πολυ κρυο οτι βαζω μεσα για να το παρω παγονουν τα χερια μου με γαντια πιανω τα ταπερ που εχουν οι Εσκιμώοι :)
Στο βαθος μεσα εχει σκαλα που ρυθμιζεις ποσο το θελεις παγωμενο.Γιατι δε χαμηλωνεις τη ψυξη;

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τετοια ωρα κ τρως τυπε ? κ γω καλοφαγας ειμαι αλλα εσυ με ξεπερνας  :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom