Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλησπέρα στους απανταχού τζογαδόρους  :grin:

Μόλις πέταξα μια 3άδα ! Πώς τα βλέπετε ;;;;

Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ζενίτ Ρούμπιν - Ζενίτ
Premier League 2.40 03/12, 16:45
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Κλαμπ Μπριζ Κορτράικ - Κλαμπ Μπριζ
Κύπελλο 1.90 03/12, 21:00
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σαρλερουά Σαρλερουά - Οστάνδη
Κύπελλο 1.95 03/12, 21:00

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:
Τους τα πήραμε σήμερα ! Ελπίζω να με ακολούθησε κάποιος !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
παιδες για τα σκρατς και το κινο τι εχετε να πειτε ?? απατη ή απλα πρεπει να σε  :fuck2: μαυρος το προηγουμενο βραδι για να βγαλεις λεφτα???  :s&m_3:

Επισκέπτης
παιδες για τα σκρατς και το κινο τι εχετε να πειτε ?? απατη ή απλα πρεπει να σε  :fuck2: μαυρος το προηγουμενο βραδι για να βγαλεις λεφτα???  :s&m_3:

κοιτα εσενα και μαυρος να σε γαμησει καλο θα σου κανει οποτε παλι κερδισμενος θα σαι ;)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Πως τα βλεπετε τα λακερς με τους ουασικτον?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Στο βαθος μεσα εχει σκαλα που ρυθμιζεις ποσο το θελεις παγωμενο.Γιατι δε χαμηλωνεις τη ψυξη;
εχει μια ένδειξη που λεει mini και max και μπερδευομαι αν το μινι χαμηλωνει ακομα πιο πολυ την ψυξη η αν κανει το ιδιο και το max δηλαδη δεν ξερω ποιο απο τα 2 ειναι αυτο που ζεστενει το ψυγειο :) και το εχω στο ενδιαμεσο γιατι εκει καταλαβενω οτι ειναι ουτε πολυ κρυο ουτε πολυ ζεστο :grin: 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
τετοια ωρα κ τρως τυπε ? κ γω καλοφαγας ειμαι αλλα εσυ με ξεπερνας  :o
αν πεινας πραγματικα :) δηλαδη οχι απλα για ενα μηλο και να αντεχεις :) αλλα να πεινας δεν εχει σιμασια ποια ωρα τις ημερας θα φας :) Απλα αυτο που θα φας να ειναι πραγματικα αυτο που χρειαζεσε χωρις ακροτητες :) :) :) η πείνα ειναι πείνα :) :) :) :) 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
παιδες για τα σκρατς και το κινο τι εχετε να πειτε ?? απατη ή απλα πρεπει να σε  :fuck2: μαυρος το προηγουμενο βραδι για να βγαλεις λεφτα???  :s&m_3:
το κινο ειναι απατη :) Το ξυστο αμερικανιστι σκρατς :)  ειναι με πιθανοτιτες  :) για να κερδισεις το πιο μικρο ποσο :) που ειναι τα 10000  ευρω   εχεις 1  Πιθανοτητα στις 500000  :)  Στο στοιχημα στην 3αδα  εχεις 1 στις 27 μαθηματικα :) και συνιπολογιζοντας  τον παραγοντα εδρα, φορμα  :) καλυτερη ομαδα  :) οι μαθηματικες πιθανοτιτες υπερ μας θεωριτικα μειώνονται και ειναι πολυ πιο κατω ως το προς το ευκολα για εμας :) Αλλα οι πραγματικες τιμες ειναι παντα 1 στις 27 :) διαλεγεις και παιζεις :)  Το κινο το ειπα εδω και το ξαναλεω ενας μαθηματικος διάνυα με ειπε :) Οτι ακομα και στο μελλον να ταξιδεψει καποιος δει τις επομενες κληρωσεις γυρισει πισω και παιξει τα νουμερα που κερδισαν παλι δεν θα κερδισει :) Ξυστο μπορεις να κερδισεις ξερω ελληνοαμερικανο που ερχεται καθε καλοκαιρι στην ελλαδα  επιασε 10 εκατομμυρια δολαρια στην αμερικη :)  εχω δει και να κερδιζουν ατομα στο προποτζηδικο που παω  2 ατομα ο καθενας απο 10000  ευρω :) Αλλα εκει που παω παιζουν 300  ευρω ξυστα την ημερα χωρις τα σαββατοκυριακα :) Οποτε καταλαβενεις πιο ειναι το συμφερον σου οταν σε μονο αποδεκτο παιχνιδι στο στοιχημα χωρις διπλη ευκαιρία  εχεις 1 πιθανότητα στις 3 να κερδίσεις και με διπλη ευκαιρία 66% αυτα :) :) :) :grin:                 ΥΓ..  Με λιγα λογια το κινο :) ειναι απατη δεν μπορεις να κερδισεις :) Το ξυστο ειναι με πιθανοτιτες μπορεις να κερδισεις :) αλλα πρεπει να εισαι κολοφαρδος :) Και το στοιχημα ειναι το παιχνιδι  που χρησιμοποιεις το μυαλο σου για να κερδισεις η να χασεις :)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αν πεινας πραγματικα :) δηλαδη οχι απλα για ενα μηλο και να αντεχεις :) αλλα να πεινας δεν εχει σιμασια ποια ωρα τις ημερας θα φας :) Απλα αυτο που θα φας να ειναι πραγματικα αυτο που χρειαζεσε χωρις ακροτητες :) :) :) η πείνα ειναι πείνα :) :) :) :) 
το φχαριστηθηκες ? καλη σου μερα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αστερας τριπολης διπλο

παναθηναικος under

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
το κινο ειναι απατη :) Το ξυστο αμερικανιστι σκρατς :)  ειναι με πιθανοτιτες  :) για να κερδισεις το πιο μικρο ποσο :) που ειναι τα 10000  ευρω   εχεις 1  Πιθανοτητα στις 500000  :)  Στο στοιχημα στην 3αδα  εχεις 1 στις 27 μαθηματικα :) και συνιπολογιζοντας  τον παραγοντα εδρα, φορμα  :) καλυτερη ομαδα  :) οι μαθηματικες πιθανοτιτες υπερ μας θεωριτικα μειώνονται και ειναι πολυ πιο κατω ως το προς το ευκολα για εμας :) Αλλα οι πραγματικες τιμες ειναι παντα 1 στις 27 :) διαλεγεις και παιζεις :)  Το κινο το ειπα εδω και το ξαναλεω ενας μαθηματικος διάνυα με ειπε :) Οτι ακομα και στο μελλον να ταξιδεψει καποιος δει τις επομενες κληρωσεις γυρισει πισω και παιξει τα νουμερα που κερδισαν παλι δεν θα κερδισει :) Ξυστο μπορεις να κερδισεις ξερω ελληνοαμερικανο που ερχεται καθε καλοκαιρι στην ελλαδα  επιασε 10 εκατομμυρια δολαρια στην αμερικη :)  εχω δει και να κερδιζουν ατομα στο προποτζηδικο που παω  2 ατομα ο καθενας απο 10000  ευρω :) Αλλα εκει που παω παιζουν 300  ευρω ξυστα την ημερα χωρις τα σαββατοκυριακα :) Οποτε καταλαβενεις πιο ειναι το συμφερον σου οταν σε μονο αποδεκτο παιχνιδι στο στοιχημα χωρις διπλη ευκαιρία  εχεις 1 πιθανότητα στις 3 να κερδίσεις και με διπλη ευκαιρία 66% αυτα :) :) :) :grin:                  ΥΓ..  Με λιγα λογια το κινο :) ειναι απατη δεν μπορεις να κερδισεις :) Το ξυστο ειναι με πιθανοτιτες μπορεις να κερδισεις :) αλλα πρεπει να εισαι κολοφαρδος :) Και το στοιχημα ειναι το παιχνιδι  που χρησιμοποιεις το μυαλο σου για να κερδισεις η να χασεις :)
χρησταρα τυπαρα   :grin: αν κ δε γνωρισα τον φιλο σου τον μαθηματικο  :P αποψη μου οτι το κινο δεν εινα απατη .ομως οντως ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι κ δεν αξιζει . ουτε μια φορα δεν επαιξα εγω ειναι της  :jerking:
γιατι ο φιλος μαθηματικος ειπε αυτο περι μελλοντος ?

γιατι στο στοιχημα αν λαβεις αποψη σου την εδρα φορμα κτλ οι πιθανοτητες μειωνονται ?
υποτιθεται με σωστη μελετη κ ψαξιμο αυξανονται

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
χρησταρα τυπαρα   :grin: αν κ δε γνωρισα τον φιλο σου τον μαθηματικο  :P αποψη μου οτι το κινο δεν εινα απατη .ομως οντως ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι κ δεν αξιζει . ουτε μια φορα δεν επαιξα εγω ειναι της  :jerking:
γιατι ο φιλος μαθηματικος ειπε αυτο περι μελλοντος ?

γιατι στο στοιχημα αν λαβεις αποψη σου την εδρα φορμα κτλ οι πιθανοτητες μειωνονται ?
υποτιθεται με σωστη μελετη κ ψαξιμο αυξανονται
καταρχιν ο φιλος μου ο μαθηματικος δεν ειναι φιλος μου :) :) :) :) ειναι διάνυα αν σκεφτεις πως εχει 150 δικτη iq με ειπε οτι 1 στους 1000  εχει τετια ευφυΐα :) αυτο δεν εχει σχεση ο δικτης νοημοσινης οταν και εγω που ειμαι με μυαλο κουκουτσι καταλαβενω οτι ειναι απατι :) Απλα αυτος με το εξηγισε γιατι ειναι απατη αλλα απο αυτα που με ειπε συγκρατησα κατανοησα αυτο που με ειπε να μην παιζω δηλαδη γιατι δεν θα κερδισω ποτε :) με ειπε και το παραδειγμα που ανεφερα :) οσο αυτο που λες το ιδιο ειπαμε με αλλα λογια αυξανεται να κερδισεις στο στοιχημα και οι πιθανοτιτες που ειπα μειονονται υπερ μας σημαινει οτι αυξανονται βαση φορμας εδρας κτλ κτλ μειονονται ως προ το αποτελσμα αν ειναι μαθηματικα 1 στις 27 με ολα τα αλλα που εχουμε παει 1 στις 10 ας πουμε :) :)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καταρχιν ο φιλος μου ο μαθηματικος δεν ειναι φιλος μου :) :) :) :) ειναι διάνυα αν σκεφτεις πως εχει 150 δικτη iq με ειπε οτι 1 στους 1000  εχει τετια ευφυΐα :) αυτο δεν εχει σχεση ο δικτης νοημοσινης οταν και εγω που ειμαι με μυαλο κουκουτσι καταλαβενω οτι ειναι απατι :) Απλα αυτος με το εξηγισε γιατι ειναι απατη αλλα απο αυτα που με ειπε συγκρατησα κατανοησα αυτο που με ειπε να μην παιζω δηλαδη γιατι δεν θα κερδισω ποτε :) με ειπε και το παραδειγμα που ανεφερα :) οσο αυτο που λες το ιδιο ειπαμε με αλλα λογια αυξανεται να κερδισεις στο στοιχημα και οι πιθανοτιτες που ειπα μειονονται υπερ μας σημαινει οτι αυξανονται βαση φορμας εδρας κτλ κτλ μειονονται ως προ το αποτελσμα αν ειναι μαθηματικα 1 στις 27 με ολα τα αλλα που εχουμε παει 1 στις 10 ας πουμε :) :)
εγω δεν ειμαι αινσταιν αλλα στα μαθηματικα ειμαι καλος κ πιστευω οτι το κινο δεν ειναι απατη .ειναι ομως πολυ δυσκολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom